ima li nesto za cybermonday?
Crne sluske WH-1000XM3 za 25,999 RSDPonuda za Cybermonday... https://gigatron.rs/cyber-monday-popusti-akcije
Kanta decenije.
Da, solidna je ponuda.Budimo realni - ne, to nije realna cena. Solidna je ponuda, samo što je to već tri godine star model. Prošle godine sam uzeo u Gigatronu na istoj akciji isti model, mislim da su bile 29k.
A to, reko' možda nešto propuštam, pošto sam i ja jedan od onih koji su naručili tu flešku – samo što sam izabrao opciju da preuzmem u prodavnici, javili su mi danas popodne a još uvek to nisam uradio – rekoh da proverim da l' je neka očita falinka u pitanju, pa da iskuliram.Odnos cena/GB - jeftino. 😆
Fora je da par dana pišu ovde o njoj, pa kad sam otišao po telefon nisam mogao da je ne primetim. Kad sam je već primetio u izlogu, morao sam i da je kupim.
Bojim se da nije džabe baš taj model na toliko sniženju.Odnos cena/GB - jeftino. 😆
Fora je da par dana pišu ovde o njoj, pa kad sam otišao po telefon nisam mogao da je ne primetim. Kad sam je već primetio u izlogu, morao sam i da je kupim.
Služiće za filmove, mrzi me više da se zamajavam sa eksternim HDD-om, pogotovo jer na istom imam gomilu drugih fajlova.Bojim se da nije džabe baš taj model na toliko sniženju.
Nađoh na Amazonu gomilu iskustava korisnika baš za taj model da brzina upisa stravično opada čim se popuni onboard cache.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari