Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daleko od loseg. Razlika je u dobavljacu. Onaj kingston kyson jeste bolji, zato je i malo skuplji.

Pa to im je realna cena :) To sto su nasi derikoze....

Budimo realni - ne, to nije realna cena. Solidna je ponuda, samo što je to već tri godine star model. Prošle godine sam uzeo u Gigatronu na istoj akciji isti model, mislim da su bile 29k.

Frizider sto sam narucio za BF zvali me da mi kazu da imaju samo izlozbeni model a ako hocu mogu da nadju isti taj po vecoj ceni neotvaran :D Sad cekam 2x a52 iz Th.manije i jos ako mi oni uvale polovne bice veselo

Ako ti daju istu garanciju, ja bih uzeo taj frižider. Ti frižideri se ionako ne uključuju, nije isto kao kad pokušaju da ti uvale izloženi TV.

Zato ko god da je prošao pored njega je otvarao i zatvarao vrata, drndao police, fioke itd 😁

Pa zavisi. Ako je nešto razdrndano, čovek ima pravo da vrati. Meni bi bilo OK da kupim to izloženo ako je osetan popust.

Aaaa, kakav ste to narod. 😀

Odem u Gigatron da podignem telefon koji sam naručio za ćaleta, kad ono "ovo stoji i hoće oči da mi izbije". Pitam jel' to fleš od 128GB koji je na popustu? Kaže prodavac "jeste". Slika govori više od 1000 reči. 😂

IMG_20211129_161315.jpg

Prilozi

• IMG_20211129_161219.jpg
    IMG_20211129_161219.jpg
    121.8 KB · Pregleda: 421
Šta je fora sa fotkom fleša, ne kapiram? :)

Odnos cena/GB - jeftino. 😆

Fora je da par dana pišu ovde o njoj, pa kad sam otišao po telefon nisam mogao da je ne primetim. Kad sam je već primetio u izlogu, morao sam i da je kupim.

Budimo realni - ne, to nije realna cena. Solidna je ponuda, samo što je to već tri godine star model. Prošle godine sam uzeo u Gigatronu na istoj akciji isti model, mislim da su bile 29k.
Da, solidna je ponuda.
Inače, ko ima mogućnost da naruči preko nekog u Švici, neka pogleda na digitec.ch. Isti model je 149 CHF (oko 17000 RSD). Akcija traje do kraja dana ili do isteka zaliha (imaju još oko 400 na stanju).

Fora je da par dana pišu ovde o njoj, pa kad sam otišao po telefon nisam mogao da je ne primetim. Kad sam je već primetio u izlogu, morao sam i da je kupim.
A to, reko' možda nešto propuštam, pošto sam i ja jedan od onih koji su naručili tu flešku – samo što sam izabrao opciju da preuzmem u prodavnici, javili su mi danas popodne a još uvek to nisam uradio – rekoh da proverim da l' je neka očita falinka u pitanju, pa da iskuliram. :D

Bojim se da nije džabe baš taj model na toliko sniženju.
Nađoh na Amazonu gomilu iskustava korisnika baš za taj model da brzina upisa stravično opada čim se popuni onboard cache.

To je ocekivano, racunajte na 10 do 20mb upisa u sekundi plafon. Imam Kyson 128GB takodje i on lepo krene pa padne, koliko para toliko muzike.

20mb up mozda kad ide film...

Kingston Kyson 64 GB:
Evo i u Windowsu kad se kopira fajl od 1,5GB:

Nije fer, daj ceo grafik preko 95% da se vidi kako ne "pada" ispod 40MB/s.

Dobra je fleska ali ne drzi u kontinuitetu taj upis vec pada postepeno sto se duze kopira, bar na mom primerku. U odnosu na ostali skart u tom rangu super je Kyson.

1638211840215.png

Elem, cinjenica da je fleska od 128GB vrhunac ovog Crnog Petka kod nas dovoljno govori koliko je uzasan bio :D

Prilozi

• 1638211809997.png
    1638211809997.png
    57.5 KB · Pregleda: 205
Evo opet:

EDIT: U međuvremenu sam naišao na shockproof futrolu za Xiaomi 11 Lite 5G NE uz kupon 0,43$, pa ako je još neko kupio isti telefon...

Poslednja izmena:
Bojim se da nije džabe baš taj model na toliko sniženju.
Nađoh na Amazonu gomilu iskustava korisnika baš za taj model da brzina upisa stravično opada čim se popuni onboard cache.
Služiće za filmove, mrzi me više da se zamajavam sa eksternim HDD-om, pogotovo jer na istom imam gomilu drugih fajlova.

Ne mora toliko da se izdvaja, naiđu polovni 1bay koji mogu da služe za filmove i torentovanje a retko kada se NAS pokvari tako da nije nesigurna kupovina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno