Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hulu standardno ima fenomenalnu ponudu, prvih godinu dana, pretplata samo 99 centi.

Odličan deal, pretpostavljam mrka kapa što se prevoda tiče? Da li ima Kodi addon pa da se prevaziđe taj problem, kao kod Netflix-a?

Hulu standardno ima fenomenalnu ponudu, prvih godinu dana, pretplata samo 99 centi.

Može da se koristi Hulu iz Srbije? Mora neki VPN?

Mora VPN, nije dostupan u Srbiji, razmišljam da se pretplatim i isprobam kako radi i da li prolazi sa našim karticama. Ovaj plan od 99centi je sa reklamama, ali za tu lovu, pogotovo ako radi, primamljiva ponuda.

Kako platiti ovaj Hulu deal iz Srbije ako ne prolaze nase kartice? Samo paypal?

Ima solidan popust u Ecco (30%-50%) ko želi vrhunsku obuću.

Međutim posluju kao da su iz kamenog doba - sajt nemaju pa samim tim ni online prodavnicu, opciju da mi pošalju predračun na mail da platim - nemaju, robu iz drugih Ecco radnji u Srbiji ne preuzimaju iz njihovog u svoj lager, ko zna možda se još plaća u zlatnicima, jer nisu čuli za papirni, a kamoli elektronski novac.

Na moje pitanje i šta ćemo sad, kažu ako ti trebaju cipele, idi u Bg Ušće, pa kupi.
Hoću, samo sutra...

Zvao i Ušće, rek'o možda su retardirani ovi u NS, jer mi ne ide u glavu da se tako posluje u 21. veku, ista priča.

Davno nisam doživeo ovakav neprofesionalizam i odsustvo sluha i njuha za trgovinu.

Nisam siguran da bi zadržali licencu da znaju ovi iz Ecco worldwide kako posluju, jer jedino što im valja je roba, i umesto da mi omoguće da je kupim, oni me sabotiraju.

Međutim posluju kao da su iz kamenog doba - sajt nemaju pa samim tim ni online prodavnicu, opciju da mi pošalju predračun na mail da platim - nemaju, robu iz drugih Ecco radnji u Srbiji ne preuzimaju iz njihovog u svoj lager, ko zna možda se još plaća u zlatnicima, jer nisu čuli za papirni, a kamoli elektronski novac.

Na moje pitanje i šta ćemo sad, kažu ako ti trebaju cipele, idi u Bg Ušće, pa kupi.
Hoću, samo sutra...

Zvao i Ušće, rek'o možda su retardirani ovi u NS, jer mi ne ide u glavu da se tako posluje u 21. veku, ista priča.

Davno nisam doživeo ovakav neprofesionalizam i odsustvo sluha i njuha za trgovinu.

Nisam siguran da bi zadržali licencu da znaju ovi iz Ecco worldwide kako posluju, jer jedino što im valja je roba, i umesto da mi omoguće da je kupim, oni me sabotiraju.
To me uvek nerviralo u njihovim radnjama. Doduše često imaju popuste od 30%, bar u radnji u Immo centru koja je možda ima najbolju ponudu, bar od ovih BG prodavnica.
Da im kvalitet nije vrhunski nikad ništa ne bih kupio kod njih zbog tog načina poslovanja + prodavci su jako napadni da ti uvale razne kreme, čarape, maramice... a za tu cenu rezervne pertle ne dobijaš.

Sony Oledi su na zestokom popustu,konkretno XR5580J vise od 40k rsd.
Stvarno su na dobrom popustu, bacih oko na 77" A80, ali dok se ja odlučim, vidim sada da stoji „Dostupno u radnjama“ na sajtu Tehnomanije, što pretpostavljam da znači da imaju samo još izložene primerke?

Ja ga nisam video ispod 219k a pratim vec 3m cenu njegovu

Da razjasnim svoju dilemu od pre par dana - Gigatron nije ponovio važenje promo koda od prošlog vikenda. Dakle, baš na Black Friday 2021. ne važi više kod koji glasi BF2021
Potez dostojan da uđe u udžbenike o savremenom marketingu i poslovanju.
Džabe ti i kod, naručio sam zamrzivač uz kod u nedelju i posle dva dana su me zvali, kažu nije dobavljiv, nudili mi skuplji.
Kad sam se pobunio da mi obračunaju kod i na taj skuplji, kažu ***...
I ja njima rekoh ***.
"Kao zamrzivač ja sam ih zamrzeo".

Auu... Kakvo pilićarenje... Da na našem tržištu postoji zdrava konkurencija, takvo ponašanje bi ih koštalo. Ovako ih nije briga.

Da razjasnim svoju dilemu od pre par dana - Gigatron nije ponovio važenje promo koda od prošlog vikenda. Dakle, baš na Black Friday 2021. ne važi više kod koji glasi BF2021
Potez dostojan da uđe u udžbenike o savremenom marketingu i poslovanju.
To nije ponuda koja je objavljena na sajtu, tj. nije neki kod za crni petak. Taj kod je poslat registrovanim korisnicima preko mejla kao promo vikend akcija, sto je potpuno jasno bilo naznaceno, tj. pisalo je da je vikend ponuda gde se sa tim kodom tokom vikenda(20.11.-21.11.) ostvaruje 10% popusta na celokupan asortiman.

Poslednja izmena:
Stvarno su na dobrom popustu, bacih oko na 77" A80, ali dok se ja odlučim, vidim sada da stoji „Dostupno u radnjama“ na sajtu Tehnomanije, što pretpostavljam da znači da imaju samo još izložene primerke?
Ne mora da znaci,imaju dosta modela po radnjama sad jer ocekuju masovniju prodaju zbog BF,ja svakako ne bih imao nikakav dil sa pomenutom radnjom,imas iste modele po istim cenama i po drugim radnjama,ne bi ja oled tv uzimao licno nikad,samo daljinski zbog vracanja u 14 dana roku,napises im napomenu da samo primas fabricki zapakovanu kutiju ,a posto su sad postali profesionalci i da ociste/zapakuju uredjaj da bude "kao nov",dodas jos jednu napomenu da ces snimiti otpakivanje i da ces proveriti service menu za radne sate,nema sanse da ti posalju koriscen/vracen tv jer u startu znaju da ces ga vratiti,a i u 14 dana mozes da vidis dal ima neke anomalije,licno u radnji si zapecatio sve to kad izadjes.

Za vikend sam u jednoj G* prodavnici, gledao kako lap top sa police brišu i pakuju za slanje, kao da je nov.

Ne mora da znaci,imaju dosta modela po radnjama sad jer ocekuju masovniju prodaju zbog BF,ja svakako ne bih imao nikakav dil sa pomenutom radnjom,imas iste modele po istim cenama i po drugim radnjama,ne bi ja oled tv uzimao licno nikad,samo daljinski zbog vracanja u 14 dana roku,napises im napomenu da samo primas fabricki zapakovanu kutiju ,a posto su sad postali profesionalci i da ociste/zapakuju uredjaj da bude "kao nov",dodas jos jednu napomenu da ces snimiti otpakivanje i da ces proveriti service menu za radne sate,nema sanse da ti posalju koriscen/vracen tv jer u startu znaju da ces ga vratiti,a i u 14 dana mozes da vidis dal ima neke anomalije,licno u radnji si zapecatio sve to kad izadjes.
Probah da nađem, samo u Gigatronu ima po toj ceni, ali tamo eksplicitno piše „Poslednji komadi“ i da su to izloženi primerci. Ja bih tako naručio od Tehnomanije, ali oni kada stave to „Dostupno u radnji“ više ne može preko interneta da se naruči i onda pada u vodu to sa vraćanjem u roku od 14 dana.

To nije ponuda koja je objavljena na sajtu, tj. nije neki kod za crni petak. Taj kod je poslat preko mejla kao promo vikend akcija, sto je potpuno jasno bilo naznaceno, tj. pisalo je da je vikend ponuda gde se sa tim kodom tokom vikenda daje 10% na celokupan asortiman.
Sve je tačno što si napisao, niko mi nije kriv što nisam u startu obratio pažnju da je samo vikend ponuda.
Ali zar ne misliš da je malo bezveze kako su nazvali kod? Jasno je da su implicirali na Crni petak. Nisu stavili ABCD2021 ili QWERTY ili neke random znake.

Jedni su od retkih kojima traje ceo mesec ta akcija, "black november", tako da i nije da su nesto mnogo omanuli. Mogli su da stave BN2021, ali ne verujem da bi to nesto promenilo, jer stvarno nimalo nisu nesto dvosmisleno smuvali u obavestenju za tu akciju. Sve je bilo jasno napisano

Hoću, samo sutra...

Ne bih nazvao vrhunskom, nisu ni drugi mnogo bolji, daleko od vrhunskih.
Dobre su za jednu sezonu-2, ko ima samo njih i nosi ih non stop.
Ukoliko se nose povremeno, posle ~5 godina đon se dezintegriše.

Ovi popusti po našim radnjama su manje više jadni…
Jutros sam oko 10.30h pre posla otišao do UŠĆA, gužva je bila kao da dele za džabe, išao da pogledam neku odeću konkretno za devojku jer ne može da stigne da pogleda, a i ovako bacio pogled. U Teranovi, npr neka bela jakna koju sam gledao u prolazu pre dve nedelje, bila je 5000din, sada je 7000 i imate na iznos preko 6000din 30% popusta..dakle izlazi 4900din. U New Yorkeru konkretno devojci sam gledao neku “bundu” malu, koja je bila 3500…sada je 4600 😂 i to bez popusta..da ne gnjavim dalje. Ovo je otužno zapravo.. u tehnomaniji i winwinu tipa rtx3060 je na akciji za 85.000 čini mi se, ali ne postoji pogodnost plaćanja na rate 😄😂 ovo drugo neću ni da spomenem..
Srednje otužni bf…

Prve sam kupio pre 4-5 godina i dalje se drže odlično.
E sad nemam pojma zavisi li odakle dolaze, moje su mahom made in portugal.

Neki robot usisivač na dobrom popustu? Mi store se baš i nije proslavio sa popustom na usisivače.

Ne pratim cene robot usisivača, niti mi je poznato koji je dobar, a koji ne, ali, ukoliko nešto znači, među brojnim ponudama kojima su mi zatrpali sanduče spazio sam model ove oznake: Roomba Combo R1118, cena navodno sa 44.490 na 29.990. Ako cemu vredi, pisem dodatne podatke.

Zante li da li ima nekih akcija na Logitech proizvode? Konkretno tražim MX Keys da kupim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno