Ima li neki LG povoljno. 43 inča treba meni, koleginci 55-65. Cena do 50000/80000 rsd.
Može da se koristi Hulu iz Srbije? Mora neki VPN?Hulu standardno ima fenomenalnu ponudu, prvih godinu dana, pretplata samo 99 centi.
![]()
Stream TV and Movies Live and Online | Hulu
Watch TV shows and movies online. Stream TV episodes of Grey's Anatomy, This Is Us, Bob's Burgers, Brooklyn Nine-Nine, Empire, SNL, and popular movies on your favorite devices. Start your free trial now. Cancel anytime.www.hulu.com
To me uvek nerviralo u njihovim radnjama. Doduše često imaju popuste od 30%, bar u radnji u Immo centru koja je možda ima najbolju ponudu, bar od ovih BG prodavnica.Ima solidan popust u Ecco (30%-50%) ko želi vrhunsku obuću.
Međutim posluju kao da su iz kamenog doba - sajt nemaju pa samim tim ni online prodavnicu, opciju da mi pošalju predračun na mail da platim - nemaju, robu iz drugih Ecco radnji u Srbiji ne preuzimaju iz njihovog u svoj lager, ko zna možda se još plaća u zlatnicima, jer nisu čuli za papirni, a kamoli elektronski novac.
Na moje pitanje i šta ćemo sad, kažu ako ti trebaju cipele, idi u Bg Ušće, pa kupi.
Hoću, samo sutra...
Zvao i Ušće, rek'o možda su retardirani ovi u NS, jer mi ne ide u glavu da se tako posluje u 21. veku, ista priča.
Davno nisam doživeo ovakav neprofesionalizam i odsustvo sluha i njuha za trgovinu.
Nisam siguran da bi zadržali licencu da znaju ovi iz Ecco worldwide kako posluju, jer jedino što im valja je roba, i umesto da mi omoguće da je kupim, oni me sabotiraju.
Stvarno su na dobrom popustu, bacih oko na 77" A80, ali dok se ja odlučim, vidim sada da stoji „Dostupno u radnjama“ na sajtu Tehnomanije, što pretpostavljam da znači da imaju samo još izložene primerke?Sony Oledi su na zestokom popustu,konkretno XR5580J vise od 40k rsd.
Džabe ti i kod, naručio sam zamrzivač uz kod u nedelju i posle dva dana su me zvali, kažu nije dobavljiv, nudili mi skuplji.Da razjasnim svoju dilemu od pre par dana - Gigatron nije ponovio važenje promo koda od prošlog vikenda. Dakle, baš na Black Friday 2021. ne važi više kod koji glasi BF2021
Potez dostojan da uđe u udžbenike o savremenom marketingu i poslovanju.
To nije ponuda koja je objavljena na sajtu, tj. nije neki kod za crni petak. Taj kod je poslat registrovanim korisnicima preko mejla kao promo vikend akcija, sto je potpuno jasno bilo naznaceno, tj. pisalo je da je vikend ponuda gde se sa tim kodom tokom vikenda(20.11.-21.11.) ostvaruje 10% popusta na celokupan asortiman.Da razjasnim svoju dilemu od pre par dana - Gigatron nije ponovio važenje promo koda od prošlog vikenda. Dakle, baš na Black Friday 2021. ne važi više kod koji glasi BF2021
Potez dostojan da uđe u udžbenike o savremenom marketingu i poslovanju.
Ne mora da znaci,imaju dosta modela po radnjama sad jer ocekuju masovniju prodaju zbog BF,ja svakako ne bih imao nikakav dil sa pomenutom radnjom,imas iste modele po istim cenama i po drugim radnjama,ne bi ja oled tv uzimao licno nikad,samo daljinski zbog vracanja u 14 dana roku,napises im napomenu da samo primas fabricki zapakovanu kutiju ,a posto su sad postali profesionalci i da ociste/zapakuju uredjaj da bude "kao nov",dodas jos jednu napomenu da ces snimiti otpakivanje i da ces proveriti service menu za radne sate,nema sanse da ti posalju koriscen/vracen tv jer u startu znaju da ces ga vratiti,a i u 14 dana mozes da vidis dal ima neke anomalije,licno u radnji si zapecatio sve to kad izadjes.Stvarno su na dobrom popustu, bacih oko na 77" A80, ali dok se ja odlučim, vidim sada da stoji „Dostupno u radnjama“ na sajtu Tehnomanije, što pretpostavljam da znači da imaju samo još izložene primerke?
Probah da nađem, samo u Gigatronu ima po toj ceni, ali tamo eksplicitno piše „Poslednji komadi“ i da su to izloženi primerci. Ja bih tako naručio od Tehnomanije, ali oni kada stave to „Dostupno u radnji“ više ne može preko interneta da se naruči i onda pada u vodu to sa vraćanjem u roku od 14 dana.Ne mora da znaci,imaju dosta modela po radnjama sad jer ocekuju masovniju prodaju zbog BF,ja svakako ne bih imao nikakav dil sa pomenutom radnjom,imas iste modele po istim cenama i po drugim radnjama,ne bi ja oled tv uzimao licno nikad,samo daljinski zbog vracanja u 14 dana roku,napises im napomenu da samo primas fabricki zapakovanu kutiju ,a posto su sad postali profesionalci i da ociste/zapakuju uredjaj da bude "kao nov",dodas jos jednu napomenu da ces snimiti otpakivanje i da ces proveriti service menu za radne sate,nema sanse da ti posalju koriscen/vracen tv jer u startu znaju da ces ga vratiti,a i u 14 dana mozes da vidis dal ima neke anomalije,licno u radnji si zapecatio sve to kad izadjes.
Sve je tačno što si napisao, niko mi nije kriv što nisam u startu obratio pažnju da je samo vikend ponuda.To nije ponuda koja je objavljena na sajtu, tj. nije neki kod za crni petak. Taj kod je poslat preko mejla kao promo vikend akcija, sto je potpuno jasno bilo naznaceno, tj. pisalo je da je vikend ponuda gde se sa tim kodom tokom vikenda daje 10% na celokupan asortiman.
Ne bih nazvao vrhunskom, nisu ni drugi mnogo bolji, daleko od vrhunskih.Ima solidan popust u Ecco (30%-50%) ko želi vrhunsku obuću.
Međutim posluju kao da su iz kamenog doba - sajt nemaju pa samim tim ni online prodavnicu, opciju da mi pošalju predračun na mail da platim - nemaju, robu iz drugih Ecco radnji u Srbiji ne preuzimaju iz njihovog u svoj lager, ko zna možda se još plaća u zlatnicima, jer nisu čuli za papirni, a kamoli elektronski novac.
Na moje pitanje i šta ćemo sad, kažu ako ti trebaju cipele, idi u Bg Ušće, pa kupi.
Hoću, samo sutra...
Zvao i Ušće, rek'o možda su retardirani ovi u NS, jer mi ne ide u glavu da se tako posluje u 21. veku, ista priča.
Davno nisam doživeo ovakav neprofesionalizam i odsustvo sluha i njuha za trgovinu.
Nisam siguran da bi zadržali licencu da znaju ovi iz Ecco worldwide kako posluju, jer jedino što im valja je roba, i umesto da mi omoguće da je kupim, oni me sabotiraju.
Druže tih 2-5 godina vredi svaki korak jer su udobne.Ne bih nazvao vrhunskom, nisu ni drugi mnogo bolji, daleko od vrhunskih.
Dobre su za jednu sezonu-2, ko ima samo njih i nosi ih non stop.
Ukoliko se nose povremeno, posle ~5 godina đon se dezintegriše.
Neki robot usisivač na dobrom popustu? Mi store se baš i nije proslavio sa popustom na usisivače.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari