Šta je novo?

Bioshock (PC)

znaci kod pcela su!ulazio sam tamo ali nisam ih nasao,provericu kasnije,hvala na brzom odgovoru ;)

znaci kod pcela su!ulazio sam tamo ali nisam ih nasao,provericu kasnije,hvala na brzom odgovoru ;)

Pridjes kosnicama pa uzimas,a oni likovi te spopadaju.Trebalo bi da bude 7 pipeta,mada nadje se neka i usput...Povuci polugu da pustis dim.

Poslednja izmena:
Ja postavljam ozbiljna pitanja a vi se tu zaebavate :d

Evo, ozbiljan sam.

Pocheo sam igrati R6:Vegas, na makini iz potpisa u 1024x768 30-35fps prosek, nekad skoci na 60-70 ali vrlo kratko, izgleda mi subjektivno bolje nego Bioshock, ali Bioshock u 1440x900 ima slicahan fps.

Dobra optimizacija za Bioshock, ili namerno osiromashenje engine-a?
Vecji FPS je Vecji FPS.

Jel' su obe UT3 engine ili jok?
Mada znam prichu kako je UT3 prilagodljiv pa sve zavisi shta ko implementira u igru, e?

Poslednja izmena:
Evo, ozbiljan sam.

Pocheo sam igrati R6:Vegas, na makini iz potpisa u 1024x768 30-35fps prosek, nekad skoci na 60-70 ali vrlo kratko, izgleda mi subjektivno bolje nego Bioshock, ali Bioshock u 1440x900 ima slicahan fps.

Dobra optimizacija za Bioshock, ili namerno osiromashenje engine-a?
Vecji FPS je Vecji FPS.

Jel' su obe UT3 engine ili jok?
Mada znam prichu kako je UT3 prilagodljiv pa sve zavisi shta ko implementira u igru, e?

UE3 je i jedan i drugi, samo je BioSok novija verzija engine-a i pisana je rukama (i) za PC, dok je R6 Vegas verovatno samo nogom sutnut kroz neki opaki porting kompajler za koji vec dugo sumnjam da zli EA prodaje unaokolo...

Imam problem sa Biosokom... Posto neke verzije koje se instaliraju, nikako nisu htele da se krekuju, ja sam skinuo neku verziju koja se samo ekstraktuje. I igrica radi super, do dela kada treba da mi ucita rapture. Znaci scena sa batiskafom je u redu, ali kada mi se pojavi drugi loading screen igra izbaci na desk i prijavi onaj standardni windows send/don't send error. Gresku pravi u msvcr80.dll-u. Ima li neko ideju sta da radim???

P.S Drajveri su 93.71. Da li da ih updateujem.

Unapred hvala!

93.71???
Cudo da ti ijedna druga novija igra uopste i radi :p
Moras da updateujes!...moja preporuka su 163.44 beta, ili noviji.

Imam problem sa Biosokom... Posto neke verzije koje se instaliraju, nikako nisu htele da se krekuju, ja sam skinuo neku verziju koja se samo ekstraktuje. I igrica radi super, do dela kada treba da mi ucita rapture. Znaci scena sa batiskafom je u redu, ali kada mi se pojavi drugi loading screen igra izbaci na desk i prijavi onaj standardni windows send/don't send error. Gresku pravi u msvcr80.dll-u. Ima li neko ideju sta da radim???

P.S Drajveri su 93.71. Da li da ih updateujem.

Unapred hvala!

Meni se to desavalo u Oblivion kada stavim max detalje,probaj da smanjis detalje i instaliraja nove drajvere ti tvoji su matori ;)

Thx @ GX-X.
Chak se i rimuje.

cenzurisano

Poslednja izmena od urednika:
Updateovao sam drajvere na one sa nZone-a i radi... Ocekivao sam vise od 13 sati igranja... Ali plot twist, vauuu, zanemeo sam... Svidja mi se sto igrica radi odlicno na 10x7 (textures:high, actor:med, sve na off osim advanced shader-a)... Ali ne svidja mi se sto je suvise laka cak i na hard tezini, i sto nema replay value!

Da li se ja 3pujem ili...kod mene je tatica sa slike(sa omota) samo na pocetku,kasnije je tatica neki ogromi ronilac sa drugacijom glavom i bez busilice..??

Da li se ja 3pujem ili...kod mene je tatica sa slike(sa omota) samo na pocetku,kasnije je tatica neki ogromi ronilac sa drugacijom glavom i bez busilice..??
Ne tripujes se,tatica ima vise modela i vrsta.:d

Poslednja izmena:
Je l' ste primetili da tata u igri ima manje namotaja na onoj burgiji :d nego onaj sto je po wallpaper-ima :smoke: :p

Tatica se sredjuje sa Shock Sacmarom i AP (armor piercing - ne anti personnel) masinkom. Eventualno shock plazmid... Kasnije Electric gel cini cuda.

Igrica mi se mnogo svidja, kao kombinacija FP Resident Evila, Parasite eve-a, Serious Sama i UT-a... iz svega uzima najbolje... Sutra mi stize 8600GT GLH, pa cemo da vidimo kako sljaka na njoj!

odradi update i krekuj,tako sam ja uradio i sljaka ;) nije htelo bez update-a..

Imao sam problem kao i par ljudi jos na forumu a i par hiljada drugih na netu, sa pucanjem igre na hi-shaderima. Resenje je pazite sad ovo i pocitajte 2x:

-Uninstal avg antivirusa ! :D :D :D

Nasao sam info na netu, a i radi kod mene provereno, nema vise iskakanja u win!

Imao sam problem kao i par ljudi jos na forumu a i par hiljada drugih na netu, sa pucanjem igre na hi-shaderima. Resenje je pazite sad ovo i pocitajte 2x:

ja sam to djubre od AV-a uninstalirao jos pre dve i po godine, krajnje je vreme da se i ovako nesto desi pa da useri skontaju kakva je to kanta od aplikacije :d

nece biti, ja mislim da ga nikad nisam ni imao instaliranog...

ja tog problema nemam, mada mi se igra nesto i ne svidja.
mnogo glup fazon.
mada u pocetku deluje impresivno - vrlo brzo sam se razocarao radnjom.
Grafika jeste extra, ali dzaba kad mi je drazi recimo Shattered Union :)

Nije pravilo. Evo kod mene je instaliran AVG i RADI u pozadini, i jos ni jednom nisam imao problem. U igrici sve je podeseno na max.

ja tog problema nemam, mada mi se igra nesto i ne svidja.
mnogo glup fazon.
mada u pocetku deluje impresivno - vrlo brzo sam se razocarao radnjom.
Grafika jeste extra, ali dzaba kad mi je drazi recimo Shattered Union :)
Ili Vampires ;)

Mrzim pucačine...

...ali R6 Vegas i Bioshock su vanserijske pucačine...hm, i Call Of Duty. Sve ostalo je boranija...

Prvo pa musko :d

Nazad
Vrh Dno