Šta je novo?

Bioshock (PC)

nastavak bioshock franshize se ocekuje za 2 godine... negde procitah tako

Cifra u potpisu polako raste... :D

@kUdtiHaEX: Lele, koliko banova:p Ima ovde talenata za ban:p

bioshockovci,pošaljite mi save nivoa gde se lik pretvara u big dady-ja,pošto sam podigao vistu na kompu,a da prethodno nisam sačuvao save-ove.
smor mi je da prelazim ponovo...
pozzz

odgovara li ovo?
C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Bioshock\MEMORY\CurrentGame\

Prilozi

• Level_6-slums.zip
    892.5 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
nije!treba mi datoteka sa ekstenzijom bsb,koja se nalazi u users-username-documents-bioshock-savefiles,ovako je makar na visti.

Poslednja izmena:
Evo jedan dosta dobar i poduži opis na svima razumljivom jeziku:D. U prevodu - opis sa hrvatskog gejmera:)

Ne znam sta da kazem... U pocetku sam se mnogo napalio... I vec kod treceg nivoa ohladio... Stigao do onog teche kod kog sam poljubio vrata,koji me je poslao po nesto (cak sam i zaboravio shta)...i tu sam se dalje kompletno smorio :wc:... Samo rokaj,pucaj,shibaj itd...Monotono bre...
Izgleda je pravo vreme da predjem na igre gde se stvarno koristi mozak,a ne samo uglavnom kaziprst desne ruke :wall::wall::wall:

Ne znam sta da kazem... U pocetku sam se mnogo napalio... I vec kod treceg nivoa ohladio... Stigao do onog teche kod kog sam poljubio vrata,koji me je poslao po nesto (cak sam i zaboravio shta)...i tu sam se dalje kompletno smorio :wc:... Samo rokaj,pucaj,shibaj itd...Monotono bre...
Izgleda je pravo vreme da predjem na igre gde se stvarno koristi mozak,a ne samo uglavnom kaziprst desne ruke :wall::wall::wall:

Ja sam se bio takodje smorio tu negde na sredini igre, ili malo pre, ali odigraj do kraja, igra ima par momenata zbog kojih se vredi potruditi preci je do kraja, veruj mi na rec ;).
Malo da te zaintrigira kraj...
"They gave you the key of Rapture... but you gave them chance..."

Naravno pod uslovom da si harvestvovao sve devojcice, ako si i jednu ubio, e onda te treba strpati u Zabelu na dozivotnu :-devil-:, salim se malo, ali onda nece biti nekih magicnih momenata...tako da nema potrebe dalje da igras...
U stvari ja nisam presao na taj nacin (sve sam i spasio) tako da mozda i tu ima nekih dobrih momenata u prici...

Poslednja izmena:
Danas sam presao igru. Odlicna je, jedna od boljih u zadnje vreme.

Na Visti efekti dima i vode izgledaju bolje.I to je to.

Ja sam je odigrao na Xp-u i sad je igram na Visti, grafika je znatno lepsa efekti vode su mnogo bolji kao i dim i okolina,s obzirom na tvoju masinu iz potpisa ja ne bi puno razmisljao.Igraj na Visti...;)

Instalirao sam Bioshock sve po meri :D ali avaj ne lezi vraze, posle uvodne sekvence u vozu/brodu (nemam pojma sta je) igra ostaje na black screen-u dok ne pritisnem esc kada izadje iz igre. Slucajno sam naleteo na nekoj strani na neki problem sa GOM playerom (valjda) ali ne mogu da nadjem uopste to ponovo, trazim vec 2 sata ni search ni nista ne pomaze :(
Molim vas za pomoc.

Instalirao sam Bioshock sve po meri :D ali avaj ne lezi vraze, posle uvodne sekvence u vozu/brodu (nemam pojma sta je) igra ostaje na black screen-u dok ne pritisnem esc kada izadje iz igre. Slucajno sam naleteo na nekoj strani na neki problem sa GOM playerom (valjda) ali ne mogu da nadjem uopste to ponovo, trazim vec 2 sata ni search ni nista ne pomaze :(
Molim vas za pomoc.

Pa ne znam, mozda do graficke u Lap Topu, mozda je ne podrzava ? Znam da je to najnovija serija, ali opet...
Sta jos igras na tom laptopu, jel imas nekih problema na drugim igrama ?

Molim vas za pomoc.

Probaj neki drugi crack.

Probah i ja taj dugo ocekivani Bioshock i stigoh do neke bolnice, i tu sam stao. Ovo je brate dosada od igre, i mada nisam puno igrao pretpostavljam da je repetativna. Igra je u principu nakupina drugih igara, kao nekakav Quake4/Dark Messiah klon uz normalno vecu dozu kica. Obje ove pomenute igre mi se puno vise svidjaju.

Probah i ja taj dugo ocekivani Bioshock i stigoh do neke bolnice, i tu sam stao. Ovo je brate dosada od igre, i mada nisam puno igrao pretpostavljam da je repetativna.

Ovo je i moj utisak nakon malo više igranja. Dobra igra ali se sve ponavlja pa to malo kvari utisak. Teram sebe da završim igru ali mi nešto ne ide. :D

Dal igra izgleda isto i na xp-u sp2 i na visti posto imam shatro directx 10 graficku?

SHATRO!!!:shock:I ti si izgleda cepao drva kao Luckies:d.
@tema Slazem se sa Goran.a-om.Igra je dobra ,ali za sada nema nekog preteranog filinga...
Ipak, nadam se spektakularnom kraju(valjda).

Poslednja izmena:
Hm, kazem ja da je bioshock kao preuranjena ejakulacija, jednostavno losh sex:)

Previshe repetitivna, likovi su previshe iskarikirani, i umesto da te uplashe oni te vishe zasmeju, kao na primer kada zapalite neku od onih splajsovanih "riba", choveche kako lepo vrishte, a tek komentari, LOL, ovo je komedija.

A tek komentari po chasopisima, ma daj, bioshock pa 10 mesta prazno?!?
Da, naravno.
Sad cje neko recji da je ovo hate, SS2 je za ovo i dalje mnogo bolja igra, sa sve out dated grafikom.

Pozitivno je shto je lepo optimizovana, shto je donekle svezha, i stvar koja spasava atmosferu u igri: muzika, e prosto volim one stare stvari, i onaj pucketavi zvuk ploche sa gramofona...da toga nema teshko da bih je odigrao.

Previshe repetitivna, likovi su previshe iskarikirani, i umesto da te uplashe oni te vishe zasmeju, kao na primer kada zapalite neku od onih splajsovanih "riba", choveche kako lepo vrishte, a tek komentari, LOL, ovo je komedija.

E dobar ti je komentar. Bas zbog takvih likova sam je usporedio sa Quakeom 4, samo sto u Q4 to donekle ajmo reci i ima smisla. Igra zbog toga gubi na ozbiljnosti, kao da su je pravili za uzrast do 16 godina?
A sto se tice ocjena, u zadnje vrijeme je izgleda nivo presijavanja ili kicavost, kako ja to volim reci, mjerilo po kojem se neka igra ocjenjuje. Stvarno mi nije jasno zbog cega je dobila tako visoke ocjene, a uopce nije inovativna?

Koliko je Kuzmanovic nahvalio, ja sam mislio da ce FPS zanr reimeniovati u Bioshock :D, ono ustvari nista posebno. Kad sam video kraj smorio sam se totalno animacija od 10 sekundi, svi su srecni, ende :S:... bogato :d. Dobra je negde do polovine, i odatle pocinje da davi...

Edit: I fali bolja mehanika peglanja, tj sam gameplay, nekako mi je ustogljen, izgleda mi kao da je vise pravljen za razgledanje nego za akciju.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zasto su ubacili one kapsule za ozivljavanje? Ubiju te i onda ozivis, i tako u krug. Kao igra za djecu, toliko je pojednostavljena i neozbiljna. Ja jos ne mogu vjerovati da su ovo napravili, a puno sam ocekivao od igre!?

Nije mi jasno zasto su ubacili one kapsule za ozivljavanje? Ubiju te i onda ozivis, i tako u krug. Kao igra za djecu, toliko je pojednostavljena i neozbiljna. Ja jos ne mogu vjerovati da su ovo napravili, a puno sam ocekivao od igre!?

Samo mi objasni koja je to esencijalna razlika izmedju tog resenja i savegame-a koji bi ucitavao isto onoliko koliko se i respawnoavao u kapsuli?

Vrh Dno