pocetak ne obecava
Ne znam sta da kazem... U pocetku sam se mnogo napalio... I vec kod treceg nivoa ohladio... Stigao do onog teche kod kog sam poljubio vrata,koji me je poslao po nesto (cak sam i zaboravio shta)...i tu sam se dalje kompletno smorio :wc:... Samo rokaj,pucaj,shibaj itd...Monotono bre...
Izgleda je pravo vreme da predjem na igre gde se stvarno koristi mozak,a ne samo uglavnom kaziprst desne ruke :wall::wall::wall:
sorrynije!treba mi datoteka sa ekstenzijom bsb,koja se nalazi u users-username-documents-bioshock-savefiles,ovako je makar na visti.
Instalirao sam Bioshock sve po meriali avaj ne lezi vraze, posle uvodne sekvence u vozu/brodu (nemam pojma sta je) igra ostaje na black screen-u dok ne pritisnem esc kada izadje iz igre. Slucajno sam naleteo na nekoj strani na neki problem sa GOM playerom (valjda) ali ne mogu da nadjem uopste to ponovo, trazim vec 2 sata ni search ni nista ne pomaze
Molim vas za pomoc.
Instalirao sam Bioshock sve po meriali avaj ne lezi vraze, posle uvodne sekvence u vozu/brodu (nemam pojma sta je) igra ostaje na black screen-u dok ne pritisnem esc kada izadje iz igre. Slucajno sam naleteo na nekoj strani na neki problem sa GOM playerom (valjda) ali ne mogu da nadjem uopste to ponovo, trazim vec 2 sata ni search ni nista ne pomaze
Molim vas za pomoc.
Probah i ja taj dugo ocekivani Bioshock i stigoh do neke bolnice, i tu sam stao. Ovo je brate dosada od igre, i mada nisam puno igrao pretpostavljam da je repetativna.
Dal igra izgleda isto i na xp-u sp2 i na visti posto imam shatro directx 10 graficku?
Previshe repetitivna, likovi su previshe iskarikirani, i umesto da te uplashe oni te vishe zasmeju, kao na primer kada zapalite neku od onih splajsovanih "riba", choveche kako lepo vrishte, a tek komentari, LOL, ovo je komedija.
Nije mi jasno zasto su ubacili one kapsule za ozivljavanje? Ubiju te i onda ozivis, i tako u krug. Kao igra za djecu, toliko je pojednostavljena i neozbiljna. Ja jos ne mogu vjerovati da su ovo napravili, a puno sam ocekivao od igre!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari