Šta je novo?

Bioshock (PC)

probao sam ja i mogu ti reci da radi prilicno lose, ali moze da se igra nekako. moguce je da igra izuzetno ceni dual core procesor, a tu sam tanak...

Trebala bi da radi minimum na nekih 30-40-Fps.Moguce je da je zbog dual core-a.Moram posetiti moju staru masinu pa cu da probam.Tamo je i Intel 4.0 Ghz Dual Core pored GTO,mora da radi kako treba.!P.S.Postoji li mogucnost da instaliram igru bez kacenja na net sa update-om?Mozda ja imam takvu verziju ili je tako napravljena?

Poslednja izmena:
Hvala.

Evo predjoh igru i suma sumarum iskreno bih je preporucio svakome, e sad koliku ocenu bih joj dao, pa to nije ni vazno, da li je 93, 97, 99, pa ko to moze da izvaga, u svakom slucaju topla preporuka...

Igrao sam na medium i spasio sam sve litlle sisters, pa mislim da je necu ponovo prelaziti, jedino na hard, ali mislim da je to vec mazohizam (nijednu igru ne igram na hard, tada to nije uzivanje vec mucenje, uvek igram na tezinu ispod najvece, u ovom slucaju na medium). Mozda za par meseci...
Uglavnom sam se trudio da pretrazim svaki cosak svakog nivoa (zato mi je i trebalo vise od nedelju dana da je predjem), tako da sam recimo promasio samo dva Weapon Upgrade-a (ostalo mi je pistol clip i grenade immunity)...

Kad malo bolje razmislim ova igra bi mozda veci uticaj ostavila da je u pitanju avantura (npr Point &Click), jer kada igras neku pucachinu onda detalji znaju da promaknu, jer mi je dok igram na umu uglavnom bilo kako da ubijem neprijatelja, trcis po nivou ubijas, trazis pare i pretrazujes leseve itd, i onda i prica postaje manje vaznija, dok bas prica je elementarni deo avanture, a ova prica bi bas bila pun pogodak za neku P&C avanturu... Mislim da je vreme da nabavim neku avanturu, mozda Syberia-u da predjem po stoti put :).
Jos da odigram Crysis pa da se povucem u igracku penziju, barem sto se tice pucachina... :).

Ma ja sam je zavrsio za vikend, ali sam testa radi harvestovao jednu devojchicu, reko jedna ko nijedna:p
Ali ispadoh, gle chuda, negativac...
Pa reko da ispravim greshku, i da malo bolje osmotrim okolinu, shto reche zdravko, pored sveg jurenja i pucanja, nekako sam prichu samo preleteo, imam neke rupe u secjanju:p

Ja cu jos jednom onako opusteno da se prosetam kroz Rapture!

Jedno pitanje:

Pomocu koje kombinacije tastera mogu podizati predmete i bacati ih na protivnika?

pozz.

nazad,napred,dole,napred,A

Poslednja izmena:
Koja je lozinka za ulazak u lift u nivou Olympus Heights kad treba da se sklonim od fontane koja mi oduzima energiju.Strelica me vodi sve do lifta a nema nigde u okolini skriveni broj kao za prethodne zadatke???

Koja je lozinka za ulazak u lift u nivou Olympus Heights kad treba da se sklonim od fontane koja mi oduzima energiju.Strelica me vodi sve do lifta a nema nigde u okolini skriveni broj kao za prethodne zadatke???

***a, zaboravih... Na jednom od viših spratova je paparaco koji je fotografisao sve živo i na njegovom voice recorder-u se nalazi zabeležena kombinacija za lift.

Ni ja nisam mogao da nadjem tu sifru.
Mislim da je 7544 ili 5744, ne garantujem.

Hmm... pogresio sam kad sam rekao da je atmosfera blaza nego u Suffering, isto je bolesna samo na drugi nacin, dok tamo ciljaju na "naglo prestravljivanje" :D (tipa nagli napad iz mraka) napetu akciju i mnogo krvi, u Bioshocku nekako vise konstantan nivo napetosti ali zato ima zanimljiviju i misticniju, atmosferu od brutalnog Sufferng-a gde se vatrogasnom sekirom ubijaju oni demoni iz kojih pokuljaju pacovi kada vrisnu :D

Poslednja izmena:
Hmm... pogresio sam kad sam rekao da je atmosfera blaza nego u Suffering, isto je bolesna samo na drugi nacin, dok tamo ciljaju na "naglo prestravljivanje" :D (tipa nagli napad iz mraka) napetu akciju i mnogo krvi, u Bioshocku nekako vise konstantan nivo napetosti ali zato ima zanimljiviju i misticniju, atmosferu od brutalnog Sufferng-a gde se vatrogasnom sekirom ubijaju oni demoni iz kojih pokuljaju pacovi kada vrisnu :D
Pa ja lepo kazem!pa bogami i ovde ima konstantnog zastrasivanja te ima svetla te nema,gomila glasova koje cujes a nevidis!:hair:

Pa ja lepo kazem!pa bogami i ovde ima konstantnog zastrasivanja te ima svetla te nema,gomila glasova koje cujes a nevidis!:hair:

A ti znaci glasove mozes i da vidis :p

A stvarno atmosfera je bolesna, mada mi je ipak Condemned neprevazidjen sto se tice pretrpljenih bolova :d, na par mesta samo bukvalno bacao misa, a srce mi je ubrzano lupalo

Poslednja izmena:
A ti znaci glasove mozes i da vidis :p

A stvarno atmosfera je bolesna, mada mi je ipak Condemned neprevazidjen sto se tice pretrpljenih bolova :d, na par mesta samo bukvalno bacao misa, a srce mi je ubrzano lupalo
Mali znas ti nasta ja mislim!:D

nisam presao celu igru, ali zaista ne vidim bilo sta strasno u njoj? jedino sto sam do sada video je bio onaj kasapin-hirurg, ali to je vise sick nego sto je nesto strasno...atmosfera uopste nije napeta niti ne znam sta...

nisam presao celu igru, ali zaista ne vidim bilo sta strasno u njoj? jedino sto sam do sada video je bio onaj kasapin-hirurg, ali to je vise sick nego sto je nesto strasno...atmosfera uopste nije napeta niti ne znam sta...

Na sta mislish na Bioshock ili Suffering?

Ja 99% stvari pikam na hard jer se tu najbolje vidi atmosfera, npr u Sufferngu se gameplay menja drasticno u zavisnosti od nivo tezine, na eazy nema frke svi padaju kao pokoseni, heltha i municije na sve strane, noz i sekiru nema svrhe koristiti, dok na hard municiju brzo potrosish a muniiju i helth dobijash na kasicicu i tu dolazish u situaciju da morash da pokapirash kako da se sibash nozem protiv onih karakondzula sa secivima, kako i protiv koga sekiru da potezesh itd...

mislio sam na Bioshock. sorry sto nisam naglasio. dakle, BS mi nije ni malo strasan, niti mi ima neku jezivu atmosferu. ali to je potpuno subjektivan osecaj: nekome FEAR nije ni malo strasan, ali im je zato strasan D3, dok je kod mene suprotno...
a igre igram na medium uvek...ne volim ni da se prosetam kroz nivoe, ali ne volim ni da se nerviram...

Presao sam danas igru al je nebi puno hvalio meni se licno i nije tako svidela al svako ima svoj ukus ;)

Igra zavrsena,bilo je adrenalina,grafika mi se svidela,sve u svemu zanimljiva i veoma simpaticna igrica.Samo da nije malo kratka?Ovo lagano ide za prestojeci Bioshock2!

Poslednja izmena:
A bre pa nije ovo neki open world RPG pa da igra traje beskonacno, meni je duzina bash po meri, a odakle ti ovo za Bioshock 2 ne znam.

mislio sam na Bioshock. sorry sto nisam naglasio. dakle, BS mi nije ni malo strasan, niti mi ima neku jezivu atmosferu. ali to je potpuno subjektivan osecaj: nekome FEAR nije ni malo strasan, ali im je zato strasan D3, dok je kod mene suprotno...
a igre igram na medium uvek...ne volim ni da se prosetam kroz nivoe, ali ne volim ni da se nerviram...

Moram da priznam da me Bioshock presekao dobro samo u jednom trenutku , ima soba u kojoj je kao neka hladnjaca i na svakih minut ili tako nesto, soba se odjednom napuni belog dima ( ili vodene pare, sta god), uglavnom u trenutku spustanja dima nikog nije bilo u sobi, sledeceg trenutka dim se podize i ispred mene se pojavljuje doktor sa satarom :d, sve u svemu mogu reci da mi je mish tvrd oraS :D

Inace da Bioshock ima vise avaturisticku atmosferu nego horor, ali ima par klasicnih horor klisea kao ste je, prilazish lesu da pokupish loot, on uz urlik odjednom skace na noge i pocinje da napada.

Konacno sam je i ja zavrsio i to bez i jedne nastradale devojcice. Sve u svemu, kad saberem utiske, igra po meni opasno pretenduje za no.1 ove godine. Jedina zamerka sto je mogla biti malo duza ;) Eh, koliko ce vremena proci dok se ne pojavi neki novi "Bioshock"...

Nazad
Vrh Dno