ljudi mala pomoc u vezi igre,treba da nadjem nekih 7 enzima nasao sam 5 trebaju mi jos dva,ako se secate togapretrazio sam sve nikako da nadjem
![]()
Neznam da li mislis na one pcele?Ako je to ,imas svih sedam u kosnicama.
ljudi mala pomoc u vezi igre,treba da nadjem nekih 7 enzima nasao sam 5 trebaju mi jos dva,ako se secate togapretrazio sam sve nikako da nadjem
![]()
znaci kod pcela su!ulazio sam tamo ali nisam ih nasao,provericu kasnije,hvala na brzom odgovoru![]()
Evo, ozbiljan sam.
Pocheo sam igrati R6:Vegas, na makini iz potpisa u 1024x768 30-35fps prosek, nekad skoci na 60-70 ali vrlo kratko, izgleda mi subjektivno bolje nego Bioshock, ali Bioshock u 1440x900 ima slicahan fps.
Dobra optimizacija za Bioshock, ili namerno osiromashenje engine-a?
Vecji FPS je Vecji FPS.
Jel' su obe UT3 engine ili jok?
Mada znam prichu kako je UT3 prilagodljiv pa sve zavisi shta ko implementira u igru, e?
Imam problem sa Biosokom... Posto neke verzije koje se instaliraju, nikako nisu htele da se krekuju, ja sam skinuo neku verziju koja se samo ekstraktuje. I igrica radi super, do dela kada treba da mi ucita rapture. Znaci scena sa batiskafom je u redu, ali kada mi se pojavi drugi loading screen igra izbaci na desk i prijavi onaj standardni windows send/don't send error. Gresku pravi u msvcr80.dll-u. Ima li neko ideju sta da radim???
P.S Drajveri su 93.71. Da li da ih updateujem.
Unapred hvala!
advanced shader-a)... Ali ne svidja mi se sto je suvise laka cak i na hard tezini
Ne tripujes se,tatica ima vise modela i vrsta.:dDa li se ja 3pujem ili...kod mene je tatica sa slike(sa omota) samo na pocetku,kasnije je tatica neki ogromi ronilac sa drugacijom glavom i bez busilice..??
Ne tripujes se,tatica ima vise modela i vrsta.:d
Ukupno 2. Rosie i bouncer. Tolko o tome. Bzvz. :type:
Imao sam problem kao i par ljudi jos na forumu a i par hiljada drugih na netu, sa pucanjem igre na hi-shaderima. Resenje je pazite sad ovo i pocitajte 2x:
-Uninstal avg antivirusa !![]()
![]()
![]()
Nasao sam info na netu, a i radi kod mene provereno, nema vise iskakanja u win!
Imao sam problem kao i par ljudi jos na forumu a i par hiljada drugih na netu, sa pucanjem igre na hi-shaderima. Resenje je pazite sad ovo i pocitajte 2x:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili Vampiresja tog problema nemam, mada mi se igra nesto i ne svidja.
mnogo glup fazon.
mada u pocetku deluje impresivno - vrlo brzo sam se razocarao radnjom.
Grafika jeste extra, ali dzaba kad mi je drazi recimo Shattered Union![]()
...ali R6 Vegas i Bioshock su vanserijske pucačine...hm, i Call Of Duty. Sve ostalo je boranija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari