Šta je novo?

Bioshock (PC)

Juce sam probao igru, sa najvisim ocenama, izjednacenu sa hl.exe

Na mojoj VGA iz potpisa nisam primetio bas da leti na 1024. Pri tome sve ostalo je [off].

Ako OVO vredi za sve pare onda sam ja prevazisao igranje. Over and out.

Ako si citao prethodne postove, video si kako se cak ni mi kojima se igra svidja ne slazemo sa Kuzmanovicevim opisom. Instaliraj igru, odigraj koliko sam mislis da je potrebno bez Kuzminog texta u glavi i onda postuj neki svoj komentar. Ovo hejtovanje ti je skroz bezveze, igra vredi za svih 200 - tinak dinara koliko kosta jedan DL. Pozdrav. :wave:

Juce sam probao igru, sa najvisim ocenama, izjednacenu sa hl.exe

Na mojoj VGA iz potpisa nisam primetio bas da leti na 1024. Pri tome sve ostalo je [off].

Ako OVO vredi za sve pare onda sam ja prevazisao igranje. Over and out.

kupi racunar pa se igraj. Laptop je za kuckanje ugovora, pracenje berze i razmenu mailova. Dzaba si bacao pare. Nemoj da ocenjujes igru na osnovu bednih performansi koje dobijas na spravi koja nije namenjena za igranje.

over&out ;)

PS. Ako TAJ LAPTOp vredi pare koje si dao za njega onda... :p

Poslednja izmena:
Ovo je igrica izgleda fenomenalo juče sam je upalio i ostao bez teksta a onda sam je ugasio i neću je paliti do vikenda sigurno jer treba od nečeg i da se jede.

Igram je konacno.Igra je stvarno extra po svim pitanjima.Jedino mi nije bolja od HL2.
Vec dva dana ne izlazim iz gajbe koliko je zrazno.I stigao sam do problema.Treba mi sifra za lift( a taj lift se nalazi tamo gde trazim neki lek 192,tamo gde mogu da se stepenicama popnem do treceg sprata a lift verovatno vodi na 4-ti,tamo gde se malo malo pa gusim u nekom zutom dimu sta mi neki ***** baca)onaj ko je dosao do ovde zna o cemu pricam.Isao sam na hint i kaze mi da je sifra u nekom paparaci dajri na trecem spratu, ali 5 puta sam sve pregledo.Gde je sifra za lift.Ili kako ide.Hvala

Igram je konacno.Igra je stvarno extra po svim pitanjima.Jedino mi nije bolja od HL2.
Vec dva dana ne izlazim iz gajbe koliko je zrazno.I stigao sam do problema.Treba mi sifra za lift( a taj lift se nalazi tamo gde trazim neki lek 192,tamo gde mogu da se stepenicama popnem do treceg sprata a lift verovatno vodi na 4-ti,tamo gde se malo malo pa gusim u nekom zutom dimu sta mi neki ***** baca)onaj ko je dosao do ovde zna o cemu pricam.Isao sam na hint i kaze mi da je sifra u nekom paparaci dajri na trecem spratu, ali 5 puta sam sve pregledo.Gde je sifra za lift.Ili kako ide.Hvala

Pa treba da se popnes do 3. sprata, i tamo negde na balkonu ces videti kameru sa sve stalkom (tronoscem), i pored kamere je njegov diary, valjda u obliku zvucnog zapisa (koje si nalazio do sada milion puta)... U tom zvucnom zapisu pisace sifra, mislim da je nesto na foru 5745.

Pa treba da se popnes do 3. sprata, i tamo negde na balkonu ces videti kameru sa sve stalkom (tronoscem), i pored kamere je njegov diary, valjda u obliku zvucnog zapisa (koje si nalazio do sada milion puta)... U tom zvucnom zapisu pisace sifra, mislim da je nesto na foru 5745.

To je to.Puno ti hvala.Poz

Jedno pitanjce za sve vas: kako bi ova igra radila na mojoj nonfi???!:S:

Da li da je kupujem ili ne? Ako ce da steka, da je ne uzimam bezveze!:-devil-:

Neće "štekati" sigurno, samo stavi najnovije drajvere koje možeš da nađeš na nzone.com

Zamolicu sve koji hoce da otkriju nesto u vezi sa pricom ili sa samim igranjem koriste spoiler tagove!

Jer ne zeli svako da zna

Da je protagonista u stvari sin tvorca Rapture-a!

P.S otvarate gornji spoiler na sopstvenu ofgovornost!

Poslednja izmena:
Zamolicu sve koji hoce da otkriju nesto u vezi sa pricom ili sa samim igranjem koriste spoiler tagove!

Jer ne zeli svako da zna

Da je protagonista u stvari sin tvorca Rapture-a!

P.S otvarate gornji spoiler na sopstvenu ofgovornost!

Nisi u pravu vezano za spolier...
Nije mu bukvalno sin, vec njegovo delo, kreacija (eksperimenti i ostalo)...
"Would you kindly... :D

Kako igra smara pa to je bruka. Naterah sebe da stignem do control centra, do tog medveda što je napravio sve. Znači, ideš, ubiješ 10 monstruma, dođe jedan big tatica, ubiješ njega,povučeš neku polugu i to je remek delo:wall:? Ma nek prodaju oni te fazone nekom drugom.

Čeka se The Witcher:D

Ama batalite i te spojlere.J*biga,pretplacen sam na temu,otvirim mail i imam sta da vidim:mad:...I sta sad imam da je igram vise...

Ama batalite i te spojlere.J*biga,pretplacen sam na temu,otvirim mail i imam sta da vidim:mad:...I sta sad imam da je igram vise...

Pa dobro ima tu jos nekih stvari koje nisu otkrili, ali evo ja cu ti ih reci.. Znaci, one devojcice na kraju....:d Shala mala

Mogli su malo laksu da je naprave na "medium" nivou:mad:.Ne izlazim iz one kapsule a onaj francuski kljuc se istupio od udaranja ...

Poslednja izmena:
Mogli su malo laksu da je naprave na "medium" nivou:mad:.Ne izlazim iz one kapsule...

Da znaš da je i meni teško. Vidim ovde mnogi pričaju prelaka, ajde dobro Maxa se ne računa on je igrao na X-kanti a tamo je limunada. I meni je dosta teška

Na med. dosta teska i municije ni za lek...A na "eazy" je toliko lako da postaje jos dosadnija...
Vidim, Cool-a rece da mu je previse laka i na "hard" nivou pa se zapitah,da nisam nesto pogresno ukljucio:d;).Ja kad probam na najtezem nivou,cim izadjem iz one "komore" nesto me strefi u celo i"ajde ti decko nazad na reanimaciju":S:.

Imam jedan problem sa igrom:

Instalirao sam Vistu(Orginal) i sve potrebene drajvere ukljucujuci i za zvuk, e sad kad startujem igru cuje se pucketanje iz zvucnika koje je nepodnosljivo,

Muzika radi odlicno instalirao sam naj novije zvucne drajvere ya MSI-ovog sajta.

Napominjem da na XP-u nisam imao ovakvih problema.

Konf:
Amd Athlon 3800+
MSI k9nNEO-ULTRA
Gigatyte 8600GT
itd..................

Hvala Unapred

Zavrsio sam igru za manje od 20 sati igranja (ukupno, naravno :d). Poceo na easy, skapirao da je (pre)lako, preshaltao se na medium i dalje mi nije bilo previse tesko. Neprijatelji mru od Incinerate 3 k'o muve, sem leadhead splicera, majq im :D

E, sad, obrn'o bi' je ponovo na hard nivou, ali igra nema taj magnetni efekat kao Half-Life... mozda samo iscedim jednu devojcicu, da vidim "bad guy ending"...

Imam jedan problem sa igrom:

Instalirao sam Vistu(Orginal) i sve potrebene drajvere ukljucujuci i za zvuk, e sad kad startujem igru cuje se pucketanje iz zvucnika koje je nepodnosljivo,

Muzika radi odlicno instalirao sam naj novije zvucne drajvere ya MSI-ovog sajta.

Napominjem da na XP-u nisam imao ovakvih problema.

Konf:
Amd Athlon 3800+
MSI k9nNEO-ULTRA
Gigatyte 8600GT
itd..................

Hvala Unapred

Problem resen Hvala svima na pomoci.

:wave:

A da napises kako si resio problem ? Posto to je postala navika newcomera - da ne napisu da li su i kako resili odredjeni problem...

Poslednja izmena:
Na med. dosta teska i municije ni za lek...A na "eazy" je toliko lako da postaje jos dosadnija...
Vidim, Cool-a rece da mu je previse laka i na "hard" nivou pa se zapitah,da nisam nesto pogresno ukljucio:d;).Ja kad probam na najtezem nivou,cim izadjem iz one "komore" nesto me strefi u celo i"ajde ti decko nazad na reanimaciju":S:.

Zato sto ne znate sta da koristite od tonica i plazmida... +Na svakom nivou imate jednoog taticu koji ide bez sestrice... Cemu vam sluzi Hipnotyze Big Daddy Plazmid?
Upgradeuje se pumparica, chem. thrower i samostrel.
Kamera mora da se izlize. Pod "izlize" mislim da se svaki neprijatelj ulovi 4 puta. Oko 25 od svakog tipa vam je potrebno za full research (i to ako je svaki put C, a ne mora da znaci... +tonic za 25% res. bonus).
Ako nema municije wrench tonici su BOLESNI! Jos ako uzmete bloodhound tonic...

Tako da nemojte o tezini molim vas...

I finalni savet: Scrounger tonic!

kad sam na gamespotu video ocenu 9.5 mislio sam da je to neko ludilo od igre,kad ono nije ludilo nego glupilo.meni je igra malo dosadna i debilna i nije mi jasno zasto je medalja tako lose ocenjena,na gamespotu 7.0,od bioshocka je bolja na kvadrat?

Upravo sam zavrsio igru i imam reci hvale.
Zasto?!
Zato sto je igra totalno otkacena, morbidna i zato sto je originalna ideja. Svaka im cast sta su smislili.
Daleko je od obicnog shootera kojih ima pun ku**c i zato od mene dobija ocenu 10.

kad sam na gamespotu video ocenu 9.5 mislio sam da je to neko ludilo od igre,kad ono nije ludilo nego glupilo.meni je igra malo dosadna i debilna i nije mi jasno zasto je medalja tako lose ocenjena,na gamespotu 7.0,od bioshocka je bolja na kvadrat?

Skroz si u pravu za Bioshock, po meni veca ocena za bioshock od 7 je premija.
Za medal nisi jer je igra po grafici kao da je pravljena negde u 2005-oj al sa HDR efektima (koji su za mene najsvetlija tachka u igri, presijava se chack i rajsfeslus na jakni, kukice za pertle na chizmama, a prelazi iz otvorenog u zatvoreno su mi extra, naravno po svetlu/danu).

Sto se pak Bioshock-a tiche, zavrsih ga pre neki dan, spasivshi sve "sestrice" i onda je usledio po meni najjachi deo igre, zavrsna animacijom, extra.;)

Skroz si u pravu za Bioshock, po meni veca ocena za bioshock od 7 je premija.
Za medal nisi jer je igra po grafici kao da je pravljena negde u 2005-oj al sa HDR efektima (koji su za mene najsvetlija tachka u igri, presijava se chack i rajsfeslus na jakni, kukice za pertle na chizmama, a prelazi iz otvorenog u zatvoreno su mi extra, naravno po svetlu/danu).

Sto se pak Bioshock-a tiche, zavrsih ga pre neki dan, spasivshi sve "sestrice" i onda je usledio po meni najjachi deo igre, zavrsna animacijom, extra.;)

Samo zbog kraja igra zasluzuje ocenu preko 9...:type: :banana: :guitar:.

zato sto je bioshock originalna igra, sa originalnim (manje-vise, ali svakako retkim) izvodjenjem, u originalnom ambijentu sa originalnom atmosferom. Sa druge strane "medalja" je 236-to napucavanje svaba za redom u kome imas pusku, metke i bombu. To je cela igra. Ocena od 7 je veoma darezljiva. Ocenjivanje MOH:A je kao i kad bi ocenjivao Space Invaders 36. Kolko mu dati ? 1 ? 10 ? 7 ? Promenis engine, promenis malo ambijent, sve ostalo istalo isto "increase speed, drop down one row, shoot" :p

Vrh Dno