Juce sam probao igru, sa najvisim ocenama, izjednacenu sa hl.exe
Na mojoj VGA iz potpisa nisam primetio bas da leti na 1024. Pri tome sve ostalo je [off].
Ako OVO vredi za sve pare onda sam ja prevazisao igranje. Over and out.
Igram je konacno.Igra je stvarno extra po svim pitanjima.Jedino mi nije bolja od HL2.
Vec dva dana ne izlazim iz gajbe koliko je zrazno.I stigao sam do problema.Treba mi sifra za lift( a taj lift se nalazi tamo gde trazim neki lek 192,tamo gde mogu da se stepenicama popnem do treceg sprata a lift verovatno vodi na 4-ti,tamo gde se malo malo pa gusim u nekom zutom dimu sta mi neki ***** baca)onaj ko je dosao do ovde zna o cemu pricam.Isao sam na hint i kaze mi da je sifra u nekom paparaci dajri na trecem spratu, ali 5 puta sam sve pregledo.Gde je sifra za lift.Ili kako ide.Hvala
Pa treba da se popnes do 3. sprata, i tamo negde na balkonu ces videti kameru sa sve stalkom (tronoscem), i pored kamere je njegov diary, valjda u obliku zvucnog zapisa (koje si nalazio do sada milion puta)... U tom zvucnom zapisu pisace sifra, mislim da je nesto na foru 5745.
Zamolicu sve koji hoce da otkriju nesto u vezi sa pricom ili sa samim igranjem koriste spoiler tagove!
Jer ne zeli svako da zna
Da je protagonista u stvari sin tvorca Rapture-a!
P.S otvarate gornji spoiler na sopstvenu ofgovornost!
Ama batalite i te spojlere.J*biga,pretplacen sam na temu,otvirim mail i imam sta da vidim...I sta sad imam da je igram vise...
Mogli su malo laksu da je naprave na "medium" nivou.Ne izlazim iz one kapsule...
Imam jedan problem sa igrom:
Instalirao sam Vistu(Orginal) i sve potrebene drajvere ukljucujuci i za zvuk, e sad kad startujem igru cuje se pucketanje iz zvucnika koje je nepodnosljivo,
Muzika radi odlicno instalirao sam naj novije zvucne drajvere ya MSI-ovog sajta.
Napominjem da na XP-u nisam imao ovakvih problema.
Konf:
Amd Athlon 3800+
MSI k9nNEO-ULTRA
Gigatyte 8600GT
itd..................
Hvala Unapred
A da napises kako si resi problem ? Posto to je postala navika newcomera - da ne napisu da li su i kako resili odredjeni problem...
Na med. dosta teska i municije ni za lek...A na "eazy" je toliko lako da postaje jos dosadnija...
Vidim, Cool-a rece da mu je previse laka i na "hard" nivou pa se zapitah,da nisam nesto pogresno ukljucio:d.Ja kad probam na najtezem nivou,cim izadjem iz one "komore" nesto me strefi u celo i"ajde ti decko nazad na reanimaciju":S:.
kad sam na gamespotu video ocenu 9.5 mislio sam da je to neko ludilo od igre,kad ono nije ludilo nego glupilo.meni je igra malo dosadna i debilna i nije mi jasno zasto je medalja tako lose ocenjena,na gamespotu 7.0,od bioshocka je bolja na kvadrat?
Skroz si u pravu za Bioshock, po meni veca ocena za bioshock od 7 je premija.
Za medal nisi jer je igra po grafici kao da je pravljena negde u 2005-oj al sa HDR efektima (koji su za mene najsvetlija tachka u igri, presijava se chack i rajsfeslus na jakni, kukice za pertle na chizmama, a prelazi iz otvorenog u zatvoreno su mi extra, naravno po svetlu/danu).
Sto se pak Bioshock-a tiche, zavrsih ga pre neki dan, spasivshi sve "sestrice" i onda je usledio po meni najjachi deo igre, zavrsna animacijom, extra.![]()
kad sam na gamespotu video ocenu 9.5 mislio sam da je to neko ludilo od igre,kad ono nije ludilo nego glupilo.meni je igra malo dosadna i debilna i nije mi jasno zasto je medalja tako lose ocenjena,na gamespotu 7.0,od bioshocka je bolja na kvadrat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari