Da li ti je TR (JIB) počinjao sa 200 ili sa 360?radi sve, samo je sporija malo od stare
transakcije od pre su isto migrirane, sve je lepo prikazano
360Da li ti je TR (JIB) počinjao sa 200 ili sa 360?
Ja nemam stare transakcije pa zato pitam.
Tako je, bilo bi lepo da svako kome logovanje radi ili ne radi bar napomene i koji je račun u pitanju (bivši mts 360 ili BPŠ 200)Da li ti je TR (JIB) počinjao sa 200 ili sa 360?
Ja nemam stare transakcije pa zato pitam.
Kod mene trenutno radi i sajt i app.Izgleda da im je sajt prso a time i mobilna aplikacija?
Meni radi, maopre se registrovao i ulogovao.Koliko vidim, još uvek ne radi prijem OTP-a preko SMS-a radi logovanja na novu Android aplikaciju BPŠ mBank.
Juce probao preko sajta nisu me blokirali😂ja probao preko sajta pa me blokirali![]()
Aktivacioni kod stize u roku od odmah na sms.Da odgovorim sam sebi, app treba da se skine sa sajta jer ako se ide na store trazi neki aktivacioni kod a aako se skine preko sajta samo user i pass. Glupost.
Meni odmah proslo, upravo odradio.Instalacija aplikacije sa store je ok, verifikacija sa OTP sms prolazi ali zakuca na verifikaciji PIN-a, vrti u nedogled...blokirano
Nije, kod mene i app i web radi najnormalnije.Izgleda da im je sajt prso a time i mobilna aplikacija?
Ja sam zvai call centar i otključali su mi broj, Problem je što nema istorije starih transakcija...tj. ima ih ali je neupotrebljiva istorija...Mišljenja sam da svima kojima nam je zaključan broj je napravila cirkus Visa internet (zbog depozita, jer najverovatnije novi sistem tako nešto ne prepoznaje) i akobogda, nadam se da će ga konačno ukinuti.
Šta će ti dolarinema dolar više, samo franak i evro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari