pa ukucas korisnicko ime i lozinku pa i potvrdu iz sms-a.Čekajte, kad kliknem na registraciju izađe korisnicko ime lozinka? Pa odakle mi kad se nisam nikad do sad registrovao? U čemu je fazon da ne zeznem nešto, ili moram do banke?
odes prvo ovde https://onlinebanking.posted.co.rs/webapp/Identity/Login pa se logiraas sa tvojim podacima posle samo na app samo se reg prvi put.Kod mts banke je sve otvoreno bilo i ebank i mbank. Kod PŠ su mi otvorili samo mbank.
То су они све тада изгрешили када су слали. То слободно занемари све, број ти је тај који је на апликацијиKod mene nije isti broj računa kao onaj na mejl što su slali...
I kod mene bilo zakljucano. Sacekao sat vremena i sada radi.@uji samo se otključalo?
Radio sam 7g u banci koja je koristila asekov core sistem i sam prelazak na noviju verziju sitema je cirkus a ne ovo sto oni rade. A koliko vidim rade max profesionalno. Samo treba pustiti par dana.Proći će to otezanje za dan, dva. Možda i ranije. Ništa neočekivano.
pa upravo to i pitam, odakle mi korisničko ime i lozinka kad nisam nikad to imao do sad, u staru app sam ulazio automatski samo sam kucao 5-cifreni broj... sad na ovoj novoj kad idem na zaboravljena lozinka pa ukucam mejl, ništa mi ne stiže, probao sam nekoliko puta....pa ukucas korisnicko ime i lozinku pa i potvrdu iz sms-a.
Meni je bila uspešna promena, ali mobilnu aplikaciju je autorizovao sa prvobitno definisanom.Ja probao da promenim lozinku, nisam uspeo i sad mi je zaključan nalog.
Ja sa zavoda imam ubacenu karticu samo koja mi je izdata i vidi se stanje na njoj u tom delu za kartice. Ali samog računa sa brojem nema u aplikaciji. Jeli tebi tako? To su oni da kažem službeni računi za isplate državnih organa kao što je i Nac Služ za zap?Kartice sa novim pinovima i upitom stanja su na bankomatu prošle glatko. Visa internet je očitana beskontaktno (Dina mi je sa čipom). Jedino što nema namenskog računa sa zavoda, ali i to se nadam da će rešiti u međuvremenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari