Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

sad ni kod mene nema prošlih transakcija
radi se ovo a i radiće se još neko vreme

Ја у новој апликацији не видим рачун који ми је отворен када смо добијали оне бесплатне акције НИС-а, а видео сам га у старој Homeb@nking верзији и имам неколико хиљада на том рачуну које никада нисам ни подизао. Јел има још неко ову ситуацију?

Valjalo bi da ubace tamnu temu u aplikaciji.

Mi koji smo imali samo mbank i dalje nismo dobili privremene kredencijale (bar nismo ni ja, ni moj otac), mislim nigde ne žurim tako da čekam još malo vidim da se ebank sajt vuuuuuče.

Ja imam račune u obe banke (i mts i bpš). Koje kredencijale unosim u aplikaciju pri registraciji.

@radashin prvo mts pa Homebanking ako ne uveze sve podatke.

Čekajte, kad kliknem na registraciju izađe korisnicko ime lozinka? Pa odakle mi kad se nisam nikad do sad registrovao? U čemu je fazon da ne zeznem nešto, ili moram do banke?
pa ukucas korisnicko ime i lozinku pa i potvrdu iz sms-a.

Kod mts banke je sve otvoreno bilo i ebank i mbank. Kod PŠ su mi otvorili samo mbank.

Управо ушао са ex-MTS кредитенцијалима. Ради све нормално, сачуване су ми све трансакције. Чак ми је у картицама додата и Dina UnioPay где сам пре са бироа примао накнаду. Једино ме буни што је и дање Avista штедни рачун за евре и доларе у делу где су текући рачуни а не штедни.

Zvao 0800/103-103 (pardon my French za prethodni post) i ne mogu oni da otključaju broj, već me je zamolila da sačekam sat vremena pa pokušam opet. Sajt se oteže i proteže, ali je konačno proradila izmena kredijencijala i ušao sam na web.

@agasoft najverovatnije. Samo sam opet pokušao da definišem nove parametre i prebacio je na slanje otp koda koji je istog trenutka stigao.

Ljudi moji pa je l' moguće... Konačno uvedena promena pina za sve kartice!

Dina kreditna mi laze stanje. Imam vise nego sto treba. Nisu skinuli sa stanja rezervisana sredstva. Valjda ce uskoro i to srediti. Ne stize mi ni sms a provlacio sam od jutros i Dinu kreditnu i onu debitnu Discover. Izgleda da vise nemaju u ponudi Racun plus ili ja ne mogu da ga nadjem na sajtu?!?

Uspeo sam sa 200 da se ulogujem, nisam mogao sa starom sifrom ko sto su rekli nego sam isao na zaboravljena lozinka pa stavio novu, otp kod stigao odma ali sajt laguje jezivo.

Proći će to otezanje za dan, dva. Možda i ranije. Ništa neočekivano.

Spajaju dvije banke i prelaze na novi sistem de sacekajte bar 24h da se stvari "slegnu".
Proći će to otezanje za dan, dva. Možda i ranije. Ništa neočekivano.
Radio sam 7g u banci koja je koristila asekov core sistem i sam prelazak na noviju verziju sitema je cirkus a ne ovo sto oni rade. A koliko vidim rade max profesionalno. Samo treba pustiti par dana.

Registrovao se mts kredencijalima, sve glatko prošlo. Vide se svi računi (mts broj računa je promenjen).
Stari mts je ostao dvovalutni, PŠ ostao jednovalutni, pa ih imam komada 2 😀
Inače, original ProCredit banka aplikacija.

Kartice sa novim pinovima i upitom stanja su na bankomatu prošle glatko. Visa internet je očitana beskontaktno (Dina mi je sa čipom). Jedino što nema namenskog računa sa zavoda, ali i to se nadam da će rešiti u međuvremenu.

pa ukucas korisnicko ime i lozinku pa i potvrdu iz sms-a.
pa upravo to i pitam, odakle mi korisničko ime i lozinka kad nisam nikad to imao do sad, u staru app sam ulazio automatski samo sam kucao 5-cifreni broj... sad na ovoj novoj kad idem na zaboravljena lozinka pa ukucam mejl, ništa mi ne stiže, probao sam nekoliko puta....

Meni se pojavio mamin devizni,stedni koji li je vec, na koji imam ovlascenje ali ne vidim onaj na koji lezu pare od Telekoma. Znam da ma njemu imam nesto malo para.

Ja probao da promenim lozinku, nisam uspeo i sad mi je zaključan nalog.
Meni je bila uspešna promena, ali mobilnu aplikaciju je autorizovao sa prvobitno definisanom.
Edit: dobijam poruku mrežna greška. Neka ih, dok im nalazimo rupe, na njima je da to pokrpe.

Kartice sa novim pinovima i upitom stanja su na bankomatu prošle glatko. Visa internet je očitana beskontaktno (Dina mi je sa čipom). Jedino što nema namenskog računa sa zavoda, ali i to se nadam da će rešiti u međuvremenu.
Ja sa zavoda imam ubacenu karticu samo koja mi je izdata i vidi se stanje na njoj u tom delu za kartice. Ali samog računa sa brojem nema u aplikaciji. Jeli tebi tako? To su oni da kažem službeni računi za isplate državnih organa kao što je i Nac Služ za zap?

Nazad
Vrh Dno