Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Još uvek ne radi slanje OTP poruka za aplikaciju tako da će se na to verovatno sačekati do jutra. Sa druge strane, demo verzija izgleda prilično obećavajuće

Još uvek ne radi slanje OTP poruka za aplikaciju tako da će se na to verovatno sačekati do jutra. Sa druge strane, demo verzija izgleda prilično obećavajuće
I mobilna aplikacija ista kao ProCredit mBanking aplikacija, svakako je velika promena u odnosu na stari sistem

Jeste, ali sa dosta više funkcionalnosti. Kontam da nisu mogli samo osnovnu verziju da uzmu kao ProCredit jer bi to bio downgrade sa MTS banke.

Ali su zato stigli da mi blokiraju broj kao i uji-ju.

Ništa, sutra ujutru jedno 30 minuta Garavog Sokaka na uvce pa da ga odblokiram.

Ali su zato stigli da mi blokiraju broj kao i uji-ju.

Ništa, sutra ujutru jedno 30 minuta Garavog Sokaka na uvce pa da ga odblokiram.
Dobra okolnost je sto su veliki br ljudi penzioneri, pa nece svi požuriti da aktiviraju aplikaciju.

Kod njih se svakako u kol centru čeka minimum pola sata, naučih pesmu za čekanje napamet…

za iOS još uvek nema.... verovatno će sutra

Ја заиста не могу да разумем вас који не можете да сачекате пар сати да све почне да ради нормално него журите да се логујете иако вам званично обавештење каже од 18.02. у 08:00... Као да ће смак света да уследи... Притом имате демо верзију на којој можете видети и изглед и функционалност апликације...

za iOS još uvek nema.... verovatno će sutra
Ја заиста не могу да разумем вас који не можете да сачекате пар сати да све почне да ради нормално него журите да се логујете иако вам званично обавештење каже од 18.02. у 08:00... Као да ће смак света да уследи...
Neki ljudi hitno moraju da provere mozda stanje na računu i slično. Ja lično nigde ne zurim pa nisam ni probao da je aktiviram, samo sam je instalirao na telefon pa cemo sutra ostalo.

Neki ljudi hitno moraju da provere mozda stanje na računu i slično. Ja lično nigde ne zurim pa nisam ni probao da je aktiviram, samo sam je instalirao na telefon pa cemo sutra ostalo.
Да да, баш сада хитно морају сад у 12 ноћу да провере стање... А онда сутра када буде био проблем због блокаде броја телефона, банка је крива...

Kako ono kažu "radoznalost je ubila mačku", mada to bi trebalo da se lako rešava.

A i Štedionica mi nije primarna banka svakako, nemam para na računu. Mada, m-bank mi je bio zapravo glavni razlog zašto mi nije prvi izbor, a sada izgleda prilično ozbiljno.

Ja prosto gledam zbog eventualne migracije, iako u sredu idem na sastanak u primarnnu banku, kad je dotle doguralo.
Glledam sad nešto trajne naloge u PŠ i vidim trajni nalog svog namenskog računa, iako taj račun ne vidim na webu. Bio sam ubeđen da će taj trajni nalog biti ubijen, a on još stoji onde, na moju sreću. Taj nalog su mi aktivirali njihovi službenici na šalteru pre 5 godina, da mi se primanja automatski prebace na račun u drugoj banci. Oni su baš dosta toga preneli u novi sistem što me iznenađuje. A i sa MTS banke su mi preneli sve česte primaoce, tako da mogou samo da kucnem nečije ime i eto popunjenog celog obrasca..
A moja primarna YettelBank nije prenela ništa. Imaju od koga da nauče.

Dobro da sam ostavio otvoren kanal za online plaćanja, AE sve vreme radi.

Meni blokirali broj kada sam sada polušao da se logujem na homebanking...

Kako znate da je blokiran broj, piše negde?
Ja sam sinoć više puta bez problema ulazio

Zvanično na sajtu su postavljeni linkovi za aplikaciju i ebank
Probajte 😂

Radi bez problema i mobilno i elektronsko bankarstvo. U pitanju je bivsi 360 racun

Namestih sve za 3 min. Lepo deluje.

Ok je aplikacija, ali ono što sam i očekivao se desilo. Nema starih transakcija. I sada recimo neko tamo nije proknjizio neki uplatu, odakle izvući potvrdu o uplati. 🤨

Zato sam ja u četvrtak izvadio listu transkakcija od 01.01.2025 do tog datuma.

Čekajte, kad kliknem na registraciju izađe korisnicko ime lozinka? Pa odakle mi kad se nisam nikad do sad registrovao? U čemu je fazon da ne zeznem nešto, ili moram do banke?

Prilozi

• Screenshot_2025-02-18-08-35-29-862_rs.asseco.android.ae.bps.jpg
    Screenshot_2025-02-18-08-35-29-862_rs.asseco.android.ae.bps.jpg
    36.3 KB · Pregleda: 28
Vrh Dno