I mobilna aplikacija ista kao ProCredit mBanking aplikacija, svakako je velika promena u odnosu na stari sistemJoš uvek ne radi slanje OTP poruka za aplikaciju tako da će se na to verovatno sačekati do jutra. Sa druge strane, demo verzija izgleda prilično obećavajuće
Dobra okolnost je sto su veliki br ljudi penzioneri, pa nece svi požuriti da aktiviraju aplikaciju.Ali su zato stigli da mi blokiraju broj kao i uji-ju.
Ništa, sutra ujutru jedno 30 minuta Garavog Sokaka na uvce pa da ga odblokiram.
Devil works hard, but we are working harder! 😈 Zovi 0800/100-100 i pokreni zabavu. 😏Ali su zato stigli da mi blokiraju broj kao i uji-ju.
Ima: https://apps.apple.com/rs/app/bpš-mbank/id6502988321za iOS još uvek nema.... verovatno će sutra
za iOS još uvek nema.... verovatno će sutra
Neki ljudi hitno moraju da provere mozda stanje na računu i slično. Ja lično nigde ne zurim pa nisam ni probao da je aktiviram, samo sam je instalirao na telefon pa cemo sutra ostalo.Ја заиста не могу да разумем вас који не можете да сачекате пар сати да све почне да ради нормално него журите да се логујете иако вам званично обавештење каже од 18.02. у 08:00... Као да ће смак света да уследи...
Да да, баш сада хитно морају сад у 12 ноћу да провере стање... А онда сутра када буде био проблем због блокаде броја телефона, банка је крива...Neki ljudi hitno moraju da provere mozda stanje na računu i slično. Ja lično nigde ne zurim pa nisam ni probao da je aktiviram, samo sam je instalirao na telefon pa cemo sutra ostalo.
ja probao preko sajta pa me blokiraliZvanično na sajtu su postavljeni linkovi za aplikaciju i ebank
Probajte 😂
Da, proradio je OTP. Nakon prvog logovanja (preko OTP-a) na Android aplikaciju, moguće je uključiti i logovanje preko biometrije (otisak prsta).Radi bez problema i mobilno i elektronsko bankarstvo. U pitanju je bivsi 360 racun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari