Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poruke
18,057
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  • Like
Reagovanja: uji
Zamolio bih da se tema preimenuje u „Banka Poštanska Štedionica (ex mts Banka)" pošto aktivno diskutujemo i o jednoj i o drugoj pa logičan sled okolnosti je da to činimo kroz objedinjenu temu, uprkos tome što nakon integracije nije došlo do operativnog spajanja.
 
Probaj pa javi :) ali mislim da može.
 
Možda da ode u poštu i traži zamensku karticu?
 
Da li kartica kojoj nedostaje 1cm coska ,moze u bankomat. Magnetna traka je neostecena.
Može, naravno. Bez magnetne trake je neupotrebljiva. Terao sam jednom tako davno i sreća da sam se uklopio nedelju pre preuzimanja reizdate. Dina iz Poštanske se baš ljušti pa neka zaseče svaki kraj folije koji se odlepio.
 
Ima li neko da je podneo zahtev za VISA internet karticu?
Koliko otprilike vremena im treba da je izrade?
 
Februara prošle godine, stigla posle tačno deset dana, kako mi je i rečeno.
 
Meni rekli za dve nedelje.
I evo čekam, prošle te dve nedelje i još skoro mesec dana pride.
Da sam je naručio preko Alija, stigla bi do sad.
 
Sto se tice arena clouda jos nisu deljeni nalozi za decembar, poslednja info od call centra je da bi trebalo sredinom naredne nedelje
 
Da, i ja sam dobio, mada da budem iskren, ne znaci mi puno
 
Meni juče nije prošla transakcija Visa Internet. Zvao kol centar rekli mi da sve Visa internet kartice 10/24 i 03/26 su blokirnane doke se ne istraži, rekli mi da se radi o par hiljada kartica. Pitao sam šta sada nisam dobio neki odgovor....sva sreća imam drugu karticu a ova Visa Internet videćemo....
 
Ja imam MC debit i nemam problema sa plaćanjem.Moracu da ih nazovem da pitam zašto ne mogu novac sa Paypal da povučem na račun
 
@cobi63 Poštanska štedionica ne podržava instant transfer za Master, što je preduslov za povlačenje na njima. Kod Visa kartica nema tog ograničenja. Otvori dinarski i devizni iRačun u Raiffeisen banci pa posle idi u filijalu kod savetnika i potraži da ti poveže karticu na deviznom. Ako u aplikaciji budeš video za Visa karticu povezani računi dinarski i devizni, onda neće biti potrebe za tim.
 
Konačno ugasio račun. Dugo sam ga držao u hibernaciji, jer ako nema promena nije bilo ni održavanja, ali nisam video poentu, jer od kad sam otvorio RF iračun, mislim da sam imao 2-3 transakcije za isto toliko godina. Bilo je lepo dok je trajalo, mts najbolja banka ikad, a PŠ je svojim kontinuiranim lošim potezima i nikad završenom fantomskom integracijom od 3+ godina, uspela da se smuči svima.
 
Posle skoro 2 meseca preuzeh internet karticu. Već sam i zaboravio za šta mi je inicijalno trebala.
12-og dana sam dobio na mejl izvod iz tekućeg računa a karticu nisu mogli do Nove godine. Čak mi je genije u štedionici 21. decembra rekao da dođem po nju za 10 dana, tj. u nedelju 31. decembra.
Rešio sam da preskočim sve praznike jer mi se ne traći pola sata do sat vremena čekajući a ne znajući da li je stigla. A gospoda ne daju dostavu na kućnu adresu i ne mogu da obaveste pozivom ili mejlom iako sam im te podatke dao u startu.
 
Stigao je update za mobilnu aplikaciju. Neki bug fix ili sta vec. Ja sam morao da izbrisem pa ponovo da se registrujem jer nije posle update-a htelo da me prijavi. Radi normalno nakon ponovne instalacije i registracije. 👍🏼
Edit: za iOS telefone
 
Ja sam jutros imao čudnu situaciju. Iz čista mira mi je stigao SMS kod sa šestocifrenom lozinkom za validaciju neke transakcije. Kako ništa nisam ja inicirao, pozvao sam call centar, u kome ne znaju ništa ali mi preporučuju da blokiram karticu. Pošaljem ja ipak mejl kontakt centru koji ima mogućnost da proveri podatke i oni mi odgovore da nikakva transakcija danas nije bila inicirana, ni preko kartice, niti preko internet bankarstva. I sad nisam pametan u šta da verujem.
 
Stigao je update za mobilnu aplikaciju. Neki bug fix ili sta vec. Ja sam morao da izbrisem pa ponovo da se registrujem jer nije posle update-a htelo da me prijavi. Radi normalno nakon ponovne instalacije i registracije. 👍🏼
Edit: za iOS telefone
Ovo je za mts račune čisto da se ne zbunite kao ja :D
 
kod mene nema nikakvo ažuriranje na plejstoru

mogli bi crnu temu da ubace nakon sto godina
isto važi i za moj mts aplikaciju

ne znam šta je to teško toliko
 
Isti slučaj na IOS, nakon update neće da se uloguje. Pomoglo brisanje pa nova registracija. Bivša MTS banka.
 
Da li je u nekoj od račun plus ekspozitura moguće podizanje deviza bez najavljivanja?
 
Ako su manji iznosi trebalobi da može bez problema ako su veći onda mora najava.
 
Mislim da je u svim bankama limit 5000, uz ogradu da možda nemaju toliko u blagajni. Meni su jednom izašli u susret za dosta veći iznos, imali u blagajni, hteli da izađu u susret. I zbog toga imaju veliki + kod mene.
 
Nazad
Vrh Dno