Sada sam probao da se ulogujem radi.Još neko sa problemom?
Elektronski račun se posebno prijavljuje Telekomu, odnosno Supernovi. Umesto poštom, stizaće na mejl. Plaćanje elektronskim bankarstvom nema veze s tim. Tako da neće biti umanjenja bez prijave za elektronski račun. Nalozi u platnom prometu se vide tako da su išli kliringom ili instant platnim sistemom, ali primalac ne može da zna da li si taj nalog pustio ti ili neko drugi, na primer menjačnica preko platne institucije u tvoje ime. Naravno, postoji opcija i plaćanja karticom, što je takođe nezavisno od eRačuna.Kada placam racun za supernovu,tamo pise da ako platim online da je racun 100 dindzi manji.Jel to treba negde da prijavim da cu placati onlajn preko PS,ili ce on sam videti kako je placeno pa ce mi toliko i naplatiti?Ako me razumete/
Na ios ne vidim opciju skeniranja qr koda iz galerije, samo kamera.Je l ima negde uputstvo za aplikaciju Računa plus (želeo bih da vidim kakva je)?
I ima li skeniranje IPS QR koda iz galerije (skrinšota)?
odakle ti info?Tako je, od 1. septembra kreću veće cene za sve.
Iz medija, direktor dao izjavu, evo prvi link sa guglaodakle ti info?![]()
Račun Plus moj savet - online preko linka:@uji Gde otvoriti tekući račun?
Poštanska štedionica-Račun Plus ili Mobi Banka-Progresiv račun?
Ako nisi, da kažem zahtevan korisnik, u smislu da nećeš preterano koristiti Master karticu za inostrana plaćanja na internetu, onda je 5+ Progresiv ok (bez troškova održavanja ukoliko prebaciš zaradu ili deo veći od 35000 dinara). Problem je što Mobi banka ne vrši chargeback za skimming (povraćaj novca u slučaju prevarne transakcije) pa ti pomeranje sa avista štednje u najboljem slučaju ne gine. Kod njih imam Lite tekući i srećom nije bilo problema kad dođu visoki datumi za plaćanje Računa na klik (trajnih naloga za struju, Yettel postpaid, itd). Račun plus me je odvratio zbog toga što su stalno neki nenajavljeni radovi. Obe opcije lično ne bih posebno zavređivao.@uji Gde otvoriti tekući račun?
Poštanska štedionica-Račun Plus ili Mobi Banka-Progresiv račun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari