Ne vredi nece, odbija.Mislim da me nisi razumeo. Plastična kartica je svakako neupotrebljiva, ali možeš da probaš token da očitaš, digitalizovanu karticu iz mobilnog novčanika. Znači telefon prisloniš beskontaktnom modulu bankomata, a ne plastičnu karticu. Isto važi za prodavnice: plastika sigurno neće proći, ali token (telefon, sat, šta već imaš) potencijalno hoće.
Edit: da objasnim i zašto. Digitalizacijom kartice, dakle, Gugl pravi token (zamenu) za tu karticu i smešta je na tvoj telefon/sat. Taj token takođe ima svoj broj (koji nije jednak broju kartice) i mesec isteka (za koji ovde računam da je dalji od plastične kartice, jer još nisu prošle ni tri godine otkad je to omogućeno kod nas). On nestaje otkazivanjem kartice, ali u slučaju prostog isteka sa reizdavanjem treba da nastavi sa radom. Ne bi trebalo da postoji potreba da opet dodaješ karticu u novčanik. Štaviše, Gugl daje mogućnost da sve lepo radi i pre uručenja i aktivacije nove kartice, i na to ja ovde ciljam, ali ostaje pitanje da li se ta mogućnost odnosi i na BPŠ.
Ali sam tom prilikom bio i prvi u 8 u ekspozituri i pitao, kaze mi da vidi u sistemu da je navodno kartica u ekspozituri na Bezanijskoj kosi a sta ce ona tamo kad sam ja na Zvezdari to nije mogla da mi odgovori.
Ali me pitala dal mi stigao sms, rekoh nije a ona na to znaci jos nije ni u ekspozituri kad vam stigne sms tad je u eks. i tad idite i preuzmite, rekoh na B.kosu sa Zvezdare da idem, sta ce moja kartica tamo?
Uglavnom rece da kasne kartice jer "nije radila masina za izradu kartica" i to je objasnjenje zasto kasne navodno kartice.
A to sto ja idem u inostranstvo za 5 dana, ko ga j..e...