@Dwyane Wade
To ti kazem meni su zakasnili, sto su mi i potvrdili i kazali da ne znaju sto su kasnili i sad ja imam problem jer sutra idem van zemlje pa sam morao da se dovijam nebitno nije tema, ali da su krivi, krivi su a ja sam isao na salter jedno 25 dana pre isticanja tamo negde oko 5. Maja, samo rekose cekajte sve ce biti ok, Dosao 30.05. ja opet kod njih kad oni jao pa vama kasne sa izradom kartice, majke ti, a kad sam 25 dana ranije pitao gde, sta oni cekajte sms.
Jos mi juce na mail kazu budite strpljivi.
Reko meni je istekla kartica a vi ste krivi za to sto novu jos po isteku nemam i vi meni kazete da budem strpljiv, ajd da sam vas pitao 5 dana pre dana isteka pa i aj, nego vas pitam 5 dana nakon isteka, necu da budem strpljiv, hocu da budem zadovoljan klijent vase banke.
Nazalost, na to nisu nista odgovorili, a i sta da odgovore kad su krivi.
Cuj ja da budem strpljiv a oni duzni da mi na vreme izdaju imaju 3 god da se pripreme za to i posle 3 god kasne sa izradom ja ne mogu nista da placam i da budem strpljiv, a oni nisu mogli da budu strpljivi i da mi produze dok mi ne izrade novu pa nek je god. dana onda izradjuju. Nego uvek na nasu stetu a oni neodgovorni i nemarni.