Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Hvala vam puno na pomoći.
Kako stoje stvari, apliciraću danas za Račun Plus.
Što se tiče Mobi Banke, uvek mi je delovalo privlačno, fensi, jednostavna za korišćenje i koliko se sećam bili su prvi kso online banka. U ono vreme dosta su bili inovativni. Ne mogu da verujem da su se tako za kratko vreme srozali i da imaju takve navedene probleme.

upravo kako si napisao - dok je postojala Telenor banka, sve je radilo odlično, ali od kako je PPF otkupio poslovanje, počinju problemi, greške i propusti koje NBS toleriše
 
Otvorio sam namenski račun za Visa internet nedavno i evo sinoć krenuo da koristim karticu i vidim da nakon transakcije stiže sms. Setim se da sam u koverti sa karticom dobio neki papir gde na poleđini reklamiraju card alarm uslugu koju naplaćuju 3rsd po poruci. Na sajtu postoji primer zahteva za aktiviranjem koji nisam potpisao, odnosno primer sms poruka za slanje zahteva za aktivaciju, koji nisam poslao. Sad me zanima otkud to da je meni ta usluga već aktivirana? Samim otvaranjem računa je aktiviraju?

Poslao sam sinoć sms poruku da se usluga deaktivira, dobio povratnu poruku da je zahtev registrovan, ali posle toga ništa. Koliko im treba da mi tu uslugu deaktiviraju?
 
24 h ali zašto bi to deaktivirao to je prilično korisna stvar?
 
Ne treba mi, ovo mi je neka sporedna kartica gde ću samo pred samu transakciju prebaciti iznos koji treba da bude skinut i to je to.
 
Poslala sam jednom sms za deaktivaciju card alarm usluge, ali nije bilo efekta. Na kraju sam otišla u poslovnicu i čekala na red 1h ili više, da bi usluga zaista bila deaktivirana. To je bilo pre godinu dana. U poslednje vreme u PŠ su malo poboljšali korisničku podršku, pa im se sada prvo obraćam na mail, ako postoji neki problem. Poslednja 2 obraćanja su bila uspešna. Verovatno zavisi i od tipa zahteva, ali ubuduće ću pokušati sve što je raspoloživo, pre odlaska u poslovnicu.
 
@n1tr0dr verovatno je instrukcija da se podrazumeva ako hoćeš beskonačni dnevni limit po transakcijama, aktiviraće ti Card Alarm uslugu. U slučaju da to ne želiš, moraćeš da se opredeliš za dva ponuđena, odnosno 50 ili 200€. Ja sam se u startu opredelio za 200€ i to mi pokriva stvarne potrebe.
 
@uji u pravu si, na sajtu gledam sad zahtev za vođenje računa i izdavanje kartice, ima stavka koja se tiče limita za plaćanje na internetu tokom 24h. Radnica na šalteru mi je taj zahtev popunjavala, nije me pitala za to, a ja nisam pri potpisivanju ni obratio pažnju. Moj propust.

@Violet nema još odgovora na zahtev putem sms-a, pokušaću prvo mejlom.
 
Doduše nisam probao na fizičkim prodajnim mestima u inostranstvu da plaćam više od 200€ za taj dan, ali lično mislim da se odnosi na ukupnu potrošnju.
 
Dal je ovo stvarni rok dostave kartice redovnon postom 15-30 dana? Malo mi je neralno da tolko putuje posta kad bi sutra poslao obicno pismo :D

Картце су послате 15.03 редовном поштом на Вашу контакт адресу.
Рок за доставу картица је 15 до 30 дана.
 
Meni je račun Plus otvoren 29.feb a plastike su mi stigle u sanduče 18.marta
 
To malo zavisi i od postara za tvoj rejon, kad raznosi, kod mene obicno nece pre 20. u mesecu, redovna posta. Inace stigla mi je dinacard za racun plus i dalje prave stari model, nije beskontaktna.
 
pa rečeno je kada izlazi dina za sve ostale banke, tamo negde na leto, ne sećam se datuma
 
u aprilu mi ističe mts master kartica, kada bih trebao da očekujem novu i jel postoji opcija da dođe u poslovnocu a ne na adresu
 
u aprilu mi ističe mts master kartica, kada bih trebao da očekujem novu i jel postoji opcija da dođe u poslovnocu a ne na adresu
jedino ako se izgubi u posti kao sto izgubili moju haha pa sam morao da idem u najblizu poslovnicu
 
i kada bih trebalo da je očekujem, valjda stiže pre zvaničnog isteka
 
proveravaj status kartica na sajtu, meni je bila stigla nova par dana pre isteka
 
i kada bih trebalo da je očekujem, valjda stiže pre zvaničnog isteka
Meni kad istekla kartica visa devizni racun tj placanje online i iban visa nisam ni isao banku da produzim..
Nego oni sami produzili nisu me ni zvali niti obavestili samo stigla poruka da je kartica stigla u banku da odem da podignem..
 
u aprilu mi ističe mts master kartica, kada bih trebao da očekujem novu i jel postoji opcija da dođe u poslovnocu a ne na adresu
Ima opcija da ti dođe u poslovnicu. Potrebno je da pozoveš call centar i tražiš da ti je isporuče u koju poslovnicu želiš. Ako ti kartica ističe zadnjeg dana aprila, do 31. marta najkasnije treba da ih pozoveš. Iz poslovnice te pozovu kada dođe kod njih, obično 10 dana pre isteka stare.
 
А јел мање више свуда успостављена прихватна мрежа за ту нову бесконтактну дину? Да ли њоме свуда може да се плати пошто је ваљда рок до 31.03. да се то омогући...
 
А јел мање више свуда успостављена прихватна мрежа за ту нову бесконтактну дину? Да ли њоме свуда може да се плати пошто је ваљда рок до 31.03. да се то омогући...
Meni je proša svuda sem na jednom posu intesinom. I to još u novembru, sve beskontaktno.
 
Ovde mozete proverite vas iban,posto je neko pisao da ne moze iz inostranstva da posalje novac na mts banku,ne moze zato sto ps nije u potpunosti integrisala mts banku,kada se proveri iban pise da je tacan a swift pokazuje predjasnji,kada saljete novac u inostranstvo primaocu pise mts online banka.

 
Да ли неко има проблем око додавања Мастер картице у Гугл новчаник?
 
Ja sam im pisao 19.3 na [email protected] i nisam dobio odgovor u vezi iban(mts) i swift(ps) posto nemogu da primim novac iz inostranstva na racun plus.
 
Nazad
Vrh Dno