uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Ne zadugo. Uvodi se mToken.i postanka stedionica jos uvek ima verifikaciju preko SMS-a
Ne zadugo. Uvodi se mToken.i postanka stedionica jos uvek ima verifikaciju preko SMS-a
Ne možeš više da ih pohvataš. Pre su postojali popusti.rs, a onda prekrstili u ✨zumzi✨ 🤣 Isto i ponuda.rs je postala pametno.rs pa mi je trebalo bukvalno 10 godina da se naviknem. 😂Sad imam utisak kao da koristim neki onaj kupon.rs/kuponko ili kako se to vec zove app a ne banking app...
Retardi
Pozovi banku i pitaj. Par dana ne reaguješ, a očekuješ da bez prethodne konsultacije ovde neko nagađa...Račun otvoren pre nedelju dana, prometa nije bilo, kartice nisu stigle, a u aplikaciji stoji već par dana rezervisana sredstva 31 dinar, stanje 0 dinara. Za šta 31 dinar?
Samo kod partnera banke, ima lista na sajtu. Mora da se plati fizickom karticom, ne radi izbor broja rata preko Google Wallet-a.Zna li neko da li za plaćanje kreditnim karticama važi installment prinicp? Razmišljam da pređem u Intesa banku pa bi mi značila ova informacija
Juče platio bez problema iz intesine aplikacije skeniranjem qr koda na računu.Odbijeno plaćanje infostana preko ips skeniraj. Verovatno nema veze sa intesom jer sam ostale račune platio. Jel ima još neko problem da plati infostan?
Šta ti znači: "odbijeno plaćanje"?Odbijeno plaćanje infostana preko ips skeniraj. Verovatno nema veze sa intesom jer sam ostale račune platio. Jel ima još neko problem da plati infostan?
Uspešno skeniran kod, nalog poslat u banku, isplata sa računa, skine mi pare i onda posle par sekundi objavi odbijeno plaćanje i vrati pare. U dodatnim informacijama za odbijanje piše “none”. Ništa nije prekoračeno itd.Šta ti znači: "odbijeno plaćanje"?
Uspešno je skeniran QR kod i uplatnica je ispravno popunjena, ali kad probaš plaćanje ono ne uspe? Ili ne uspevaš da pročitaš QR kod?
Ako je prvo, onda je problem do banke (99%) ili tvog računa. Da nisi prekoračio neke limite?
Pozdrav
Cekaj, jesi je podigao licno ili je stigla postom?Хвала на одговорима, добио сам у коверти упутство од Интезе које каже да се нова мора активирати у апликацији али ја не видим ту опцију, такође пробао сам са новом како сте рекли али неуспешно.
Odbijeno plaćanje infostana preko ips skeniraj. Verovatno nema veze sa intesom jer sam ostale račune platio. Jel ima još neko problem da plati infostan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari