Колико се може највише подићи пара на банкомату?
Imam problem. Upravo sam pokusao preko sajta hotela da uplatim letovanje, u pitanju je Spanija. Iznos je 2.800 EUR. Koristio sam intesinu Visa karticu za devizna placanja, imam i vise od trazenog iznosa, ali svaki put nakon unosa karticnih podataka i SMS verifikacije, dobijem poruku:
''The bank has denied the payment.
An error has occured during the transaction''.
Platforma gde se vrsi uplata inace ima u sebi oznake Visa i Mastercard kartica. Limit za placanje je daleko veci od trazenog iznosa za uplatu. Sta moze biti u pitanju?
Ovde mi je jedina enigma da li je moja ili njihova banka odbila transakciju, mada veca verovatnoca je da je Intesa to odbila, svaka banka bi prihvatila uplatu.S obzirom da je poruka da je banka odbila transakciju, piši poruku banci.
Limit je pravilno regulisan, to je ok. Transakcija za inostranstvo? Nisam video nigde tu opciju u aplikaciji.limiti u aplikaciji?
mozda iskljucena transakcija za inostranstvo?
Stavio sam ga na 10000 EUR kao dnevni limit, sto je i vise nego dovoljno, zato mi i cudno...Koliki ti je dnevni limit?
Meni su kada sam bio u USA postavili $3000 kao dnevni limit i ja hteo odjednom da uplatim, odmah prilikom čekiranja svih $4200 i nikako nije moglo da prođe - čim sam prepolovio uplatu na$2100 prošlo je iz prve.
Da sam ostavio da sve platim prilikom checkout-a bio bih u ogromnom problemu...
To cu i da uradim, samo cekam ponedeljak posto sutra niko ne radi.Ako je u aplikaciji sve ok, pozovi intezin korisnicki, mozda je blokada inicirana sistemski sa njihove strane.
Iskreno ne verujem jer placam direktno preko hotela, pogotovo sto je u pitanju lanac hotela.Могуће да је сумњива трансакција.
Ја сам пре неки дан покушао да платим Playstation network card од 10$ на CdKeys и три пута одбијено после смс верификације. Динарска је прошла.
Звали ме пре два дана да провере да ли је то моја трансакција и да је одбијено због тога.
Update: uspeo sam da izvrsim uplatu tako sto sam bukirao sobe odvojeno (bukiram 2 sobe, ja sam isprva pokusavao sa potpunim iznosom).
No razlog sto nije uspela celokupna transakcija je sto je provizija bila 'masna', to sam provalio nakon sto sam platio prvu sobu, onda sam dodao malo vise para na deviznoj kartici i proslo bez problema.
Meni su stigle kartice s tim što dina radi a visa stoji da još uvek nije aktivna i da je u izradi a ustvari je kod mene. Evo sad videh da će da istekne 31.3. Ali stigle su mi uglavnom.Da li je neko u skorije vreme uključio opciju dostavljanja nove kartice na kućnu adresu...a da se to stvarno i desilo?
Već drugi put mi stiže mejl da je kartica izrađena i poslata na kućnu adresu, i ništa. Kontaktiranje kontakt centra je dovelo do toga da je stigao novi mejl iste sadržine![]()
Kartica -> Ostale akcije (tri vertikalne tačke) -> Detalji kartice -> Ostali detalji (samo 5, 6 koraka od početnog ekrana 😂)Gde se nalazi ta opcija da se ukljuci, ne vidim je u aplikaciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari