Verovatno su se oni obezbedili da im ugovor dopusta sve. Kad sam pokusao da im pitam kako je to moguce da nemaju odgovor, rekli su da po opstim uslovima nisu duzni da me obaveste o razlozima odbijanja...
Rekla mi je generalne razloge zbog kojih moze biti odbijeno, pa kao medju ostalim stvarima, da izvadim izvestaj kreditnog biroa, proverim da li je tamo problem... Jao, koja ludost. Pa jer ja sad treba da istrazujem da bi otkrio pravi razlog ili oni prosto mogu da mi kazu?
A i koja je logika da apliciram za gold kartice, ako su mi odbili reizdavanje obicnih iz nepoznatog razloga? Ta dva odlaska na airport launge mi ne znace nista, ionako uvek stizem knap na aerodrom, sigurno nemam vremena da blejim po laungevima, a i nikad ne uzimam robu na te rate.
Anyway, rekli su mi da posaljem mail na kontakt@bancaintesa, valjda tamo sedi neko upuceniji od njihovog call centra i savetnika, ko moze prodreti u velike tajne i odgovoriti mi zasto mi je**ne kartice nisu produzene i sta se moze uciniti povodom toga.