Šta je novo?

Banka Intesa

Štedionicu nisam ni računao jer se postojeći sistem gasi za jedno nedelju dana.

Pošto i druge banke imaju sličan, ako ne isti ebanking, da li je svuda to ovako sporo?

1739175993982.png
Da li je neko imao slicnih problema?
Konkretno na Ananasu sam probao da porucim nesto i ovu poruku dobijam na payment procesorstranici nakon sto sam izabrao opciju da mi stigne verifikacioni kod preko sms-a da potvrdim placanje. Do ovog trenutka nisam nikada pre imao ovaj problem.

Pre neki dan nijednom platnom karticom Banca Intesa nisam uspeo da platim kotizaciju za neki događaj. Kreditna, debitna, internet, fizička, virtuelna...
S tim što sam ja dobiojao verifikacioni kod, ali je primalac svaki put odbio transakciju. Jedno odbijanje je bilo "This is credit card. Please use Debit card."
Uzeo Yettel karticu, prošlo iz prve.

I onda odem na Booking i bez problema platim smeštaj sa virtuelnom karticom intesa kreditne.

Juče 9.2. sam izvršio kupovinu sa MC Intesa na rate. Pošto mi je presek 10-og u mesecu za izmirenje rata da li moja kupovina od juče ulazi za uplatu prve rate već danas ili se prebacuje u mesec mart?

Od 1. do 1. se racuna, to sto je presek 10. nema veze. Znaci ,odlazi ti u sledeci mesec.

Intesa je dodala u aplikaciju - Galerija popusta... mesto gde imas kupone, popuste...
Slicno kao i yettel...
Sad imam utisak kao da koristim neki onaj kupon.rs/kuponko ili kako se to vec zove app a ne banking app...
Retardi

Sad imam utisak kao da koristim neki onaj kupon.rs/kuponko ili kako se to vec zove app a ne banking app...
Retardi
Ne možeš više da ih pohvataš. Pre su postojali popusti.rs, a onda prekrstili u ✨zumzi✨ 🤣 Isto i ponuda.rs je postala pametno.rs pa mi je trebalo bukvalno 10 godina da se naviknem. 😂

Račun otvoren pre nedelju dana, prometa nije bilo, kartice nisu stigle, a u aplikaciji stoji već par dana rezervisana sredstva 31 dinar, stanje 0 dinara. Za šta 31 dinar?

Račun otvoren pre nedelju dana, prometa nije bilo, kartice nisu stigle, a u aplikaciji stoji već par dana rezervisana sredstva 31 dinar, stanje 0 dinara. Za šta 31 dinar?
Pozovi banku i pitaj. Par dana ne reaguješ, a očekuješ da bez prethodne konsultacije ovde neko nagađa...

Zna li neko da li za plaćanje kreditnim karticama važi installment prinicp? Razmišljam da pređem u Intesa banku pa bi mi značila ova informacija

Zna li neko da li za plaćanje kreditnim karticama važi installment prinicp? Razmišljam da pređem u Intesa banku pa bi mi značila ova informacija
Samo kod partnera banke, ima lista na sajtu. Mora da se plati fizickom karticom, ne radi izbor broja rata preko Google Wallet-a.

Odbijeno plaćanje infostana preko ips skeniraj. Verovatno nema veze sa intesom jer sam ostale račune platio. Jel ima još neko problem da plati infostan?

Banka Intesa online aplikacija za intermezzo kredit. kada se dodje do koraka da se potvrdi ponuda za kredit i klikne nastavi izadje obaveštenje greska pri izvršavanju zadatka.

Odbijeno plaćanje infostana preko ips skeniraj. Verovatno nema veze sa intesom jer sam ostale račune platio. Jel ima još neko problem da plati infostan?
Šta ti znači: "odbijeno plaćanje"?
Uspešno je skeniran QR kod i uplatnica je ispravno popunjena, ali kad probaš plaćanje ono ne uspe? Ili ne uspevaš da pročitaš QR kod?
Ako je prvo, onda je problem do banke (99%) ili tvog računa. Da nisi prekoračio neke limite?
Pozdrav

Молио бих ако неко може да ми разјасни ову ситуацију.
Наиме Интезина кредитна Mastercard картица ми истиче 02/2025, то јест овог месеца. Добио сам нову картицу у експозитури пре неки дан. По мом схватању на основу њиховог упуства треба да сачекам крај месеца и почетком марта треба да се појави у апликацији нова картица коју преко апликације и активирам, дакле стара треба да је функционална до краја овог месеца. Међутим данас сам пробао да купим ципеле на рате преко тренутно важеће картице и одбијено ми је плаћање, пробао за сваки случај и са новом (која није ни активирана) и исти резултат. Одоше мени Timberland ципеле са 70% попуста.
У чему је штос?

Trebalo bi sve da radi, samo izaberes novi datum isteka kartice i novi csv. Stara ti ne radi vise,nova je aktivirana,ako si je preuzeo u poslovnici.

Чим си узео нову картицу стара више не важи и ако на њој пише да важи до краја месеца. У апликацији ништа не мењаш, исти је број, једино је датум и ЦВЦ промењен.

Хвала на одговорима, добио сам у коверти упутство од Интезе које каже да се нова мора активирати у апликацији али ја не видим ту опцију, такође пробао сам са новом како сте рекли али неуспешно.

Šta ti znači: "odbijeno plaćanje"?
Uspešno je skeniran QR kod i uplatnica je ispravno popunjena, ali kad probaš plaćanje ono ne uspe? Ili ne uspevaš da pročitaš QR kod?
Ako je prvo, onda je problem do banke (99%) ili tvog računa. Da nisi prekoračio neke limite?
Pozdrav
Uspešno skeniran kod, nalog poslat u banku, isplata sa računa, skine mi pare i onda posle par sekundi objavi odbijeno plaćanje i vrati pare. U dodatnim informacijama za odbijanje piše “none”. Ništa nije prekoračeno itd.
Evo probao sam danas i prošlo bez problema, hvala na odgovoru

Хвала на одговорима, добио сам у коверти упутство од Интезе које каже да се нова мора активирати у апликацији али ја не видим ту опцију, такође пробао сам са новом како сте рекли али неуспешно.
Cekaj, jesi je podigao licno ili je stigla postom?
Idi kupi nesto s njom,100 din ili slicne vrednosti pa onda probaj online placati.

Лично сам подигао, пробаћу свакако на тај начин. Али дебело су ме зезнули у сваком случају, дали упуство које не функционише, пропала ми куповина...

Ako si pokusao beskontaktno, mora prvo kartica da se „usteka“ u terminal i tako plati, ili da se podihne sa bankomata nesto novca, i nakon toga radi beskontaktno.

Покушао сам online, иначе та картица није предвиђена за дизање новца са банкомата.

@boki78 besplatna promena pina na bankomatu se takođe računa kao transakcija.

Хвала на информацији, када решим проблем јављам како сам то урадио.

• Like
Reagovanja: uji

Meni se ovo prošle godine desilo dva puta. Jednom nisam primetio i preneo sam u sledeći mesec račun. Poslao im pitanje za razlog, odgovor je bio da ne znaju.

Nazad
Vrh Dno