kibicer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.05.2004
- Poena
- 885
Nije to reklama, već personalizovana ponuda banke. Ad guard ne pomažeImas i dns adguard opciju i nece prikazivati reklame uopste
Nije to reklama, već personalizovana ponuda banke. Ad guard ne pomažeImas i dns adguard opciju i nece prikazivati reklame uopste
Pa jeste personalizovana ponuda koja nonstop iskače kad god uđem u aplikaciju. A x su sakrili da ga jedva vidiš... Samo nek sklone to u baner negde a ne da iskače pop up i onda je sve u redu. Kao one najgore reklame u igricama što deci iskaču. Samo još i zvuk fali i kompletirali su.Nije to reklama, već personalizovana ponuda banke. Ad guard ne pomaže
Kad smo kod rata, meni pos redovno nudi placamje na rate iako za moju karticu nije odobreno u banci. Kapiram da bi obustavio transakciju ako bih izabrao opciju na rate...
Postoji caka što ukoliko ne budeš imao nijedan tekući, naplaćuju održavanje računa otvorenog po osnovu kredita, a ako otvoriš iRačun i apliciraš za kredit, onda nećeš imati nikakvih troškova.Cuo sam da u Raif traze samo zadnje 3 plate, ne morate cak ni da budete korisnik te banke.
error 503App umro
Vizu classic nemam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari