Probaj za otisak prvo samo prvu opciju pa posle drugu. Meni nije htelo kada sam hteo obe odjednom da aktiviram.Meni isto tako nije u pocetku radilo skoro nista u novoj app, ali je proradilo u narednih sat vremena sve osim otiska prsta
SHA ili OUR? Sumnjam da iko zna da ti kaže napamet. Moje iskustvo je da je Intesa među skupljim bankama za inostrana plaćanja. Ali izuzetno brzo ide prenos (Nemačka sutradan).Da li je neko koristio plaćanje ka inostranstvu sa ovim IBAN u aplikaciji? Ne znam da li da pokušavam uplatu jer je nova aplikacija ili idem direkt u banku. Ima li neko ideju kolike su provizije za slanje 200e?
Isto i meni.probao i to, kaze internal service error
Jel ovo neka posebna usluga koja mora prvo da se uključi ili? Ja nemam nikakvih opcija niti pomena o virtualnim karticama u android i web aplikaciji.Dakle, novi sistem im je raspadanje...
Probam da napravim virtuelnu karticu u mobi aplikaciji (iOS), odbije me na poslednjem koraku, kaže "Dogodila se greška". Probam na web aplikaciji - uspem.
Očigledno žele da smanje broj korisnika. Ima li neka druga banka sa besplatnom ovom uslugom i korektnim online bankarstvom. Cilj je što manje odlazaka u banku
Ovo je kap koja je prelila čašu.
Šta se dešava nakon mesec dana? Hoće li i posle tih mesec dana ostati neka koja će imati npr besplatno i dalje online bankarstvo?Komercijalna, Eurobank, AIK, Raiffeisen, Mobi, MTS još mesec dana...
Gde na web aplikaciji imas opciju za virtualne kartice?Dakle, novi sistem im je raspadanje...
Probam da napravim virtuelnu karticu u mobi aplikaciji (iOS), odbije me na poslednjem koraku, kaže "Dogodila se greška". Probam na web aplikaciji - uspem.
Probam da prebacim 1€ sa jednog na drugi devizni račun - kaže "Transakcija je odbijena", a onda vidim da ju je ipak izvršio. Isto ponašanje i na webu i na mobi.
Jel se dešava još nekom ovo?
Otkud ti to? 😅😅Ovde niko nista ne cita🤣🤣🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari