Marvel092
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.09.2011
- Poena
- 169
Uspeo sam nekako da instaliram.
Napisi kako ovde ili mi posalji PM. pls
Uspeo sam nekako da instaliram.
pa moras da pitas sta je nejasno.
neke informacije su sa assassins creed wikiono sto je meni isprva bilo nejasno je koja je jabuka koriscena u brotherhood. posto nisu bas precizirali u toj igri ja sam mislio da je to ista jabuka koju je altair koristio, ali to nije tacno. iz ovoga vidimo da je altairova jabuka u trezoru i da je ezio ostavio tamo.
altairova jabuka je jedna od 6 jabuka od kojih 5 ima svoj broj. ona koju je ezio uzeo od pape u brotherhood je jabuka bez broja iz nekog razloga.
sve u svemu, na kraju brotherhood, desmond uzima jabuku bez broja koju je ezio uzeo od pape borgia. tada se desava i nesreca i on ubija lucy i ostaje nekoj vrsti kome. ceo revelations on je toj komi i prezivljava zbog animusa. on nastavlja da prozivljava ostatak eziovog zivota i vidi kako je ezio nasao jos jednu jabuku (altairovu). na kraju se budi, jer je uspeo da spasi svoj um, i kaze da zna kuda treba da idu. dakle, zna gde je ta jabuka, a ocigledno i ostale.
Inace, jedna jabuka je vec unistena. to je jabuka koju je abstergo imao.
palica koju je papa koristio je takodje unistena i unistio ju je, niko drugi, nego nikola tesla. do duse ostao je jedan delic koji je kasnije sahranjen sa jednim od assassina.
trebalo bi da ukupno ima 50 delova eden-a.
au druze hvala na informacijama ali sad si me jos vise zbunio xD
Napisi kako ovde ili mi posalji PM. pls
a daj bre, nemoj tako. reci sta da ti objasnim i bicu vrlo "objasnjiv"![]()
negde sam procitao da je ovo poslednji deo AC sa ezio i u ovom vrmemenu , a i bilo je vreme da smisle novu pricu
Ok, evo smislio sam par pitanja pa ako neko zna da odgovori.
1) Kako i gde je u igrici unistena jabuka i stap, ja to nisam primetio?
2) Koji ce im djavo sve te jabuke i sta ce da urade sa njima posto ih pokupe tj. kad se on ono probudi na kraju?
3) Kakve veze ima onaj video iz brotherhooda kada ono dvoje trce goli ili sta vec treba da predstavljaju adama i evu? I posle se ista ta devojka/zena pojavjuje na kraju sa detetom u rukama kada je onaj kraj sveta?
4) Koja je poenta price? O cemu se ustvari radi u ovoj igrici? xD
negde sam procitao da je ovo poslednji deo AC sa ezio i u ovom vrmemenu , a i bilo je vreme da smisle novu pricu
realno, mogli bi. prica o eziu se desava u XVI veku u (okvirno) evropi. iz tog perioda, na tom mestu smo videli dosta. posto bi jabuke trebalo da budu rastrkane po celom svetu sasvim bi realno bilo da ih ima i po aziji (bar jedna ako ne i dve). mislim da bi se nastanak tokija (tadasnji edo) savrseno uklopio. najveci rast je grad doziveo u XVII veku.
Koristili su najraznija oruzja, sto olaksava dizajniranje inventara. Bilo je gomila ronina koji su poksavali da nadju posao (mercs), bilo je bordela, a naravno i prevaranata i lopova. Osim toga, i ogroman broj velikih licnosti i vladara i naravno, borbe za vlast, tako da ni prica ne bi bila komplikovana. mogli bi musashija da ubace kao jednog od assassina.
realno, mogli bi. prica o eziu se desava u XVI veku u (okvirno) evropi. iz tog perioda, na tom mestu smo videli dosta. posto bi jabuke trebalo da budu rastrkane po celom svetu sasvim bi realno bilo da ih ima i po aziji (bar jedna ako ne i dve). mislim da bi se nastanak tokija (tadasnji edo) savrseno uklopio. najveci rast je grad doziveo u XVII veku.
Koristili su najraznija oruzja, sto olaksava dizajniranje inventara. Bilo je gomila ronina koji su poksavali da nadju posao (mercs), bilo je bordela, a naravno i prevaranata i lopova. Osim toga, i ogroman broj velikih licnosti i vladara i naravno, borbe za vlast, tako da ni prica ne bi bila komplikovana. mogli bi musashija da ubace kao jednog od assassina.
Zavrsetak serijala ce se uzivo videti 21.12.2012.
Nema realisticnijeg zavrsetka igre.
we are sorry for the delay of our game on xbox, ps3 and pc due to the end of the world, but feel free to play our new mini game in real life, meteor avoiding.
if that is not enough, get ready for the tomorrow's release of lava surfing.
mozda bi mogli da naprave u Rusiji pricu ona je interesantna i zbog pejzaza i zbog istoriskih dogadjaja .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari