Šta je novo?

Assassin's Creed: Revelations

^bas sam i ja o tome dosta razmisljao. lepo su oni to natempirali da se zavrsava 2012, ali sta ako... :D

BTW, ne bojte se tower defence. ne morate da ga igrate ako ne zelite. samo je potrebno da pazite na templar awareness (bivsi notoriety).
I nemojte da se zamarate sa assassin missions i da saljete regrute u gradove. nabudzite im levele i uradite piri reis misije. Nista se ne dobija ako stalno imate kontrolu. samo jedan laki achievement ako kontrolisete sve gradove.

Poslednja izmena:
Da li neko zna gde se nalaze save fajlovi na pc?

Ja ne znam, niti sam je skinuo jos, ali mogu da dam par predloga: 1. C:\Users\username\AppData, pa pod local ili roaming; 2. My Documents\My Games ili sl. 3. sami folder igre ..eto, vise nego par:)

Probao sve i nema. gledao i hidden files. probao sam i pretrage. ma sve sto mi je palo na pamet. nema nigde.

D:\GAMES\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40

:p

Ufff... pocetak me je odusevio. Nadam se da ono sto sledi opravdava pocetak. :)

ole. hvala majstore. to je to. jao boze koliko me je namucilo. pregledao sam vec orbit folder, ali mi nije palo na pamet da bi moglo tu da se nalazi.

Poslednja izmena:
Multiplayer je do jaja! Oduševio sam se! Jeste da igram na kutiji, ali kontam da je na PC-u ista fora.

Jesu li mu uradili bar deo normalnih komandi za PC tastaturu... Ubi me u dvojci ono - hand, head, leg...

Poslednja izmena:
joypad je i dalje the way to go. mis nudi mrvicu bolju kontrolu kamere, ali sve ostalo je znatno teze. nije da se ne mozes navici, ali je ipak bolji joypad.

Il ima neko problem da igra uopste nece da startuje i kako ga resiti?

Da li se jos nekome desava da igra izlazi u Windows nakon sto posetite prvu misiju na Animus Islandu (Desmond's Journey: the Doubt Part 1)? Pokusao sam par puta i uvek me izbaci. Nisam imao drugih problema tokom igre i misija.
Koristim drajver 285.62. Hvala unapred!

^taj problem imaju svi po komentarima..ceka se neki fix za to :S a ja nmg ni u igru da udjem >.>

Da li se jos nekome desava da igra izlazi u Windows nakon sto posetite prvu misiju na Animus Islandu (Desmond's Journey: the Doubt Part 1)? Pokusao sam par puta i uvek me izbaci. Nisam imao drugih problema tokom igre i misija.
Koristim drajver 285.62. Hvala unapred!
Svima se desava izgleda :) Sad sam video dosta komentara po netu, svima tu izlazi iz igre.

Pretpostavljam da ce uskoro izaci update! U medjuvremenu... preskacem te misije i igram dalje. Hvala na brzom odgovoru! :D

nisam bas dobro upucen,jel ovaj assassins klasican DLC koji mogu igrati jedino ako vec imam instaliran brotherhood?

Ne, već je nastavak igre tj. igra za sebe, nikakav DLC.

Baš bezveze što su izbacili konje, nekad me tako smara da trčim kroz grad.

da to je bas steta. nema nekoliko gradova da se "vozis" medju njima nego samo jedan veliki gusti grad pa bi konji bili nelogicni.

Nem pojma, ja sam u brotherhood-u ćerao konja svuda :d

Evo ja sam juce ceo dan pikao i presao. Kako se priblizavate kraju sve je zabavnije, jedino mi je o5 sam kraj malo nejasan. Bilo bi lepo ako bi neko ko je presao i razumeo isti da ostavi svoje misljenje kako je on razumeo kraj (u spoileru naravno). Gledam sad ove "tajne" klipove iz prethodnih delova i ponesto i ima smisla.

Instalirao sam igru i kada je pokrenem nista se ne desava. Kao nesto ucitava par sekundi i nista. Koristim narodnu verziju. :) Zna li neko u cemu je problem?!

Evo ja sam juce ceo dan pikao i presao. Kako se priblizavate kraju sve je zabavnije, jedino mi je o5 sam kraj malo nejasan. Bilo bi lepo ako bi neko ko je presao i razumeo isti da ostavi svoje misljenje kako je on razumeo kraj (u spoileru naravno). Gledam sad ove "tajne" klipove iz prethodnih delova i ponesto i ima smisla.

Sve ce ti biti jasno,ali moras da sacekas jos jedno 12 delova koji ce da zaokruze pricu!:D

Instalirao sam igru i kada je pokrenem nista se ne desava. Kao nesto ucitava par sekundi i nista. Koristim narodnu verziju. :) Zna li neko u cemu je problem?!

ja kad sam instalirao igru kod brata pri pokretanju mi izbacivalo " stopperd working...", koristio sam SKIDROW verziju. Nakon toga sam pogledao ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=d1ClGSkLmvk skinuo taj crack iz description-a,krekovo je, pokrenuo sa "Run as Administrator" i radi :)

Uspeo sam nekako da instaliram.
Mogu reci da mi igra, za sad, ne izgleda lose. Da li je normalno da na pocetku igre (tek sam dosao u Carigrad) ne mogu da kupim nista kod lekara i u drugim radnjama? Kada im se priblizim uopste nemam ono "interact"?

pa moras da pitas sta je nejasno.
ono sto je meni isprva bilo nejasno je koja je jabuka koriscena u brotherhood. posto nisu bas precizirali u toj igri ja sam mislio da je to ista jabuka koju je altair koristio, ali to nije tacno. iz ovoga vidimo da je altairova jabuka u trezoru i da je ezio ostavio tamo.
altairova jabuka je jedna od 6 jabuka od kojih 5 ima svoj broj. ona koju je ezio uzeo od pape u brotherhood je jabuka bez broja iz nekog razloga.
sve u svemu, na kraju brotherhood, desmond uzima jabuku bez broja koju je ezio uzeo od pape borgia. tada se desava i nesreca i on ubija lucy i ostaje nekoj vrsti kome. ceo revelations on je toj komi i prezivljava zbog animusa. on nastavlja da prozivljava ostatak eziovog zivota i vidi kako je ezio nasao jos jednu jabuku (altairovu). na kraju se budi, jer je uspeo da spasi svoj um, i kaze da zna kuda treba da idu. dakle, zna gde je ta jabuka, a ocigledno i ostale.
Inace, jedna jabuka je vec unistena. to je jabuka koju je abstergo imao.
palica koju je papa koristio je takodje unistena i unistio ju je, niko drugi, nego nikola tesla. do duse ostao je jedan delic koji je kasnije sahranjen sa jednim od assassina.
trebalo bi da ukupno ima 50 delova eden-a.
neke informacije su sa assassins creed wiki

Nazad
Vrh Dno