Šta je novo?

Assassin's Creed: Revelations

Zato sto su godine uzele danak.

Assassin's Creed: Revelations bit će zaključen dodatkom SP kampanji u obliku DLC paketa zvanog Lost Archive u kojemu ćemo po prvi puta preuzeti ulogu misterioznog Subjecta 16.

Assassin's Creed: Revelations bit će zaključen dodatkom SP kampanji u obliku DLC paketa zvanog Lost Archive u kojemu ćemo po prvi puta preuzeti ulogu misterioznog Subjecta 16.

Mogli su da daju SP DLC sa normalnim gameplay-om bilo sa Desmondom bilo sa Subject 16,a ne ovaj kvazi first person puzzle-portal gameplay koji nije nesto.No bar ce ovaj DLC otkljucati i ostale stvari kao sto su Vlad the Impaler Prison misije

http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-23-assassins-creed-revelations-the-lost-archive-dlc-details

Igra li neko MP?

Igram ja povremeno,nisam se bas ubio igrajuci.Multiplayer je zanimljiv,zna da smori posle duzeg igranja,ali uvek mu se vracam posle nekog vremena.Ako hoce neko da me doda u friends listu,username mi je raider307.

Kako mogu da vidim koliko ima igraca na vezi i koliko ima aktivnih, ne praznih, servera? Da li su serveri dedicated ili p2p, kao MW2?

Kako mogu da vidim koliko ima igraca na vezi i koliko ima aktivnih, ne praznih, servera? Da li su serveri dedicated ili p2p, kao MW2?

Mozes samo da vidis da li je low,medium ili high activity za neki mode.Mislim da nigde ne moze da se vidi koliko je igraca na vezi trenutno.Mislim da igra koristi dedicated servere,ali nisam siguran.

Ukupan, ne trenutan, broj igraca krece se u stotinama, hiljadama, desetinama hiljada,...? Ceka li se dugo na pocetak meca? Premisljam se da kupim igru pa da me ne saceka neprijatno iznenadjenje da nema bas puno igraca, ili da je igra mozda takoreci mrtva sto se MP dela tice.

Ukupan, ne trenutan, broj igraca krece se u stotinama, hiljadama, desetinama hiljada,...? Ceka li se dugo na pocetak meca? Premisljam se da kupim igru pa da me ne saceka neprijatno iznenadjenje da nema bas puno igraca, ili da je igra mozda takoreci mrtva sto se MP dela tice.

Nije nikako mrtva igra,ali postoje periodi kada nema puno igraca,recimo oko 6-7 ujutru :) Tada se ceka duze na mec,ponekad i ne moze da se nadje.Normalno neces cekati vise od nekoliko minuta na mec.Kada se pogledaju statistike i leaderboards vidi se da ima preko 175000 ranked players,a mislim da u svakom trenutku cak i kad je i low activity ima barem nekoliko hiljada aktivnih igraca,osim u nekim periodima dana,kako sam ranije pomenuo.

Vodio je stresan zivot. naravno da se promenio od onog bezbriznog

Meni se dopada kako su ga ostarili i ne bih se slozio da su uradili los posao.

Dobro, Ecio je ostario, mnogo se nervirao, bla, bla, sve i da je promenuo boju koze ko Majkl Dzekson, ali kako objasniti promenu Dezmondovog izgleda? Zasto on ne lici na sebe ako se radnja u "sadasnjosti" nastavlja istog momenta kada se brotherhood zavrsio ( tj. the da vinci disappearance ) ? :eyebrows:

Edit: Bas mi nedostaju one mozgalice za "the truth".

Poslednja izmena:
Meni Dezmond izgleda u Revelations skoro isto kao u Brotherhoodu.

Jel zna neko detalje o novom update-u? Na steamu sam dobio 4gb update, a nikakvu informaciju ne mogu da nadjem. Mislio sam da je neki dlc besplatni, ali takav ne postoji :D

Jel zna neko detalje o novom update-u? Na steamu sam dobio 4gb update, a nikakvu informaciju ne mogu da nadjem. Mislio sam da je neki dlc besplatni, ali takav ne postoji :D

From the executable:

Unlock Penrose portal as soon as the Subject16 DLC is detected
Prevent Desmond's Journey AFS Message to be displayed when collecting fragment.
New laser type: Yellow lasers that you can block
New block type: Impulse block
Title remains on a white screen when trying to load a saved game in specific situations
FIxed the Subject 16 menu disappearing after accessing a penrose Desmond chapter
Enable missing Animus Database entries
Fixed the situation when the outfits are locked after completing any Desmond mission.
Fixed the situation when the Desmond missions are locked after certain steps.
Added News menu to Single Player and changed Extras menu flow a little
Fixed some sound related problems in Subject 16 DLC
Fixed minor graphics issues.
[Artifact Assault] The barrier between the two bases pops up suddenly when the user is very close to it

Update bi trebalo da ukljucuje fajlove iz novog DLCa Lost Archive koji se danas pojavio i nije besplatan.

Sad ga bas predjoh. I nije neki kraj, mogli su to malo bolje da odrade. Ode Ezio. :)

Sad ga bas predjoh. I nije neki kraj, mogli su to malo bolje da odrade. Ode Ezio. :)

Slazem se da je kraj mogao da bude bolji.Mene nervira sto u samoj igri nisu prikazali Ezio's death,vec to bio deo Legacy projekta i nije nikako povezan sa Revelations,sto je bezveze.Ima da se vidi na Youtube.

U Revelations DLC Lost Archive se saznaje jedna bitna stvar:
Da je Lucy bila Templar... ona je i sjebala onog Subject 16... ona je trebala da ga spasi, ali nije... Previse je verovala u templare, i plan je bio sve to - da ona pobegne sa Desmondom i da odu da se sakriju i da bude sa njim dok ne uzme Apple of Edeni tu je valjda trebalo da ga za****..a bogovi su odredili tog Subject 16 (zove se Clay) da on pomogne Desmondu..i to je to uglavnom..zato su bogovi onda ubili Lucy..i sad cekamo AC 3 ;)

Ceo gameplay serijal i nije nesto, mislim dobra je igra ali nista posebno inace pratim serijal samo zbog price i naravno prici nikada kraja :)

Vrh Dno