radi update lepo samo za sifru rokni bilo sta i radice ima ostavi koje je![]()
Namestio sam, uzeio sam samo od starog cra UbisoftGameLauncher.exe i UbisoftSettings.dll i kopirao i sad ulazi odma sam se loguje![]()
After the update you will have to move your saves:
From X: \ Assassins Creed Revelations \ orbit \ 40
To C: \ Users \ USER \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw == \ 40
C: \ Users \ USER \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw == \ 40
Pa ako nemas verovatno ti igra ocitava save sa starog mesta kao i meni..onda ne treba da uradis to...Ja taj folder nemam nigde. Na glavačke sam okrenuo C: ali džaba
Ja taj folder nemam nigde. Na glavačke sam okrenuo C: ali džaba
Jel ima negde da se procita "interpretacija" ac2 i brotherhood-a, posto su mi rekli da necu skontati pricu ako nisam odigrao prethodne delove? Igrao sam ac2 pre godinu dana, i mislim da sam bio na 90 posto igrice kad sam prestao.
Kod mene nece da radi posle updejta i lecenjaa pre toga radila...
Prochitaj na prethodnoj strani sam kucao mozhda ti pomogne
Kraj igre tj. price sa eziom nije u igrinego u onom filmu Embers i tu donekle mozda naznacuje sledecu lokaciju a i lika al female
![]()
Ukucaj samo na YT i stavi longer than 20 min u filteru...Bas sad zavrsih igru..Odlican kraj....Treci deo ce biti ludilo..
A sto se tice Embers-a..Ima li neko link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari