Šta je novo?

Assassin's Creed: Revelations

ko kaze da u sledecem delu nece preci na modernije stvarcice :D

sledeca igra ce biti kao splinter cell

Ubisoft supposedly conducted a survey related to potential locations and historical settings for the next Assassin's Creed game (or games). When the online quiz asked participant which locations and time periods they would prefer witnessing in the upcoming AC games, some pretty interesting suggestions were thrown about.

Several periods were brought up, including Medieval China, Victorian England, Feudal Japan and The American Revolution.

Now, there have been some rumors that Assassin's Creed 3 could take things into the World War II setting. Originally, the idea was later regarded as quite pointless. However, certain members of Ubisoft did stress that this particular setting might work.

Sure, sure. Two things though, Ubi. You need to throw something new and fresh into the bargain, in addition to actually developing AC 3 and not just another standalone game that restricts players to just one city.

Izvor:http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=112811_4

Nzm pominjali su dosta i Egipat...

Poslednja izmena:
Kad predjete igru odgledajte

Po mojoj nekoj slobodnoj proceni, od svih ovih navedenih gore lokacija i perioda, ako bi nastavci isli dalje hronoloski i pod uslovom da zele da razvijaju dalje stvari, Victorian England mi se cini kao najprikladniji izbor... Nekako mi se cini da je to najzahvalniji period za razvoj ovakve jedne price koja bi mogla u nastavku da ponudi jos vise spletkarenja i misticizma, jer je sasvim izvesno da im organizacije poput recimo slobodnih zidara i iluminata koji su konstituisani u 18. veku i tome sl. itekeko idu na ruku. Prakticno su to tajna drustva koja su se u tom periodu ili konstituisana ili su se otprilike dodatno razvila i poprimila formu i oblik kakav imaju i danas. Takodje magloviti i mracan London sa svim svojim znamenitostima i specificnom arhitekturom karakteristicnom za taj period, reklo bi se vise nego idealan kao lokacija...

To naravno pod uslovom da ne planiraju da prave jos jedno 10tak nastavaka, jer ako im je to ideja i namera, onda ce zasigurno izabrati nesto sto je po datumu blize renesansi.

S druge strane ako se odluce da nam ponude jos malo istoga onda je Egipat svakako najlogicnija lokacija... Kina i Japan ne verujem da ce uci u uzi izbor, osim mozda u slucaju da sledeca igra ponudi vise od jedne lokacije. Onda bi mozda neki od gradova sa tog podneblja mogao da bude kao jedna od usputnih stanica.

Mozda posete Balkan i najstariji narod u Univerzumu, znate ono na raskrscu puteva i slicne gluposti.

Kao što sam i rekao, mislim da serijal ovdje treba prekinuti, tj. završiti. Priča se teško može više zaokružiti i samo bismo išli sa mnogo više suve akcije a mnogo manje smisleno. AKO, ponavljam ako, bi tvorci krenuli u nastavke, meni se kao logičan slijed događaja nameće centralna i južna amerika u pretkolumbovsko doba: znamo koliko su oni polanjali pažnje sličnim stvarima, borbe su hladnim oružjem, ogromna prostranstva (jedino nema konja, ali ***.), "crkva" je kod njih imala ogroman uticaj, a i oni su mi logični jer se upravo 21.12.2012. uzima iz majanskog kalendara. Možda bi ovo bio i dobar pokušaj jer, koliko ja znam (skoro da) i nema nijedna igra koja kao učesnike ima to područje.

imam problema sa launcherom, probao sam sve sto sam procitao u vezi "lecenja" igre, ali ili mi ide na net da skida update ili launcher has stopped working...... neko resenje?

jel radi multiplayer na narodnoj verziji meni nece >> ?

zvanicni release date za revelations je drugi decembar. serveri im jos nisu ni podignuti. tako da trenutno nema ni teorijske sanse da mp radi.
tek od drugog decembra treba videti da li ce neko uspeti da crackuje igru da radi mp, mada ja sumnjam. nisu mogli ni brotherhood, a ubi sigurno nece imati losiju zastitu sada.

^pa i nije bas...nego uglavnom nece da krekuju Mp....

Jel nekome rade stari sejvovi sa ovim novim lekom za 1.01 update, na kome rade ona Dezmondova secanja?

Ja mislim da je ovo izbor potenijalnih lokacija za nastavak posle AC3.
Takodje s' obzirom da AC3 izlazi za nesto manje od godinu dana verovatno vec rade na toj igri i vec su izabrali vreme i mesto radnje a ja verujem da je to Francuska revolucija.
To mi je nekako logicno kad uzmemo u obzir da tako jedan vazan dogadjaj se ne nalazi cak ni na sirem spisku potencijalnih lokacija sto znaci da ga verovatno vec obradjuju.

Takodje i ove lokacije poput Starog Egipta ili Rima mi bas i nisu logicne jer nekako ne ide sad da u sledecem nastavku se hronoloski ide unazad , te lokacije su jedino moguce za eventualno neki prequel posle AC3.

ja sam bio siguran da je negde pisalo da je AC i zamisljen kao triologija.... stim sto sam oduvek mislio da cemo u 3 delu da igramo sa desmondom.

Mozda u pocetku i jeste bio zamisljen kao trilogija, ali kada su shvatili da svake godine mogu da muzu pare od igraca iskoristili su to kao i svaka pohlepna kapitalisticka kompanija! UbiSoft svakim danom tone sve dublje i dublje i u mojim ocima vise retko koja igra od njih me zanima. Unistili su Splinter Cell serijal da bi ga priblizili napaljenoj decurliji koji ne mogu da isplaniraju 2 koraka unapred ni da im zivot od toga znaci (a vidim da isto to rade i druge kompanije sa na primer Hitman: Absolution-om), Assassin's Creed su poceli da stancuju kao na traci, Rainbow Six serijal definitivno odlazi u propast kao i Ghost Recon (posebno sa onom *****nom prezentacijom na E3 sajmu kada su koristili Kinect). Sta je ostalo?! Hmmm, Rayman-a su, za divno cudo, odradili stvarno dobro i onako kako treba.
A nekada sam obozavao skoro svaku igru iz UbiSofta. Splinter Cell, Rainbow Six, Ghost Recon (pa i GRAW nije bio los), Prince of Persia...

Jel nekome rade stari sejvovi sa ovim novim lekom za 1.01 update, na kome rade ona Dezmondova secanja?

Nestali! :( Ja sam juce odradio update preko starog skida i sve je bilo ok, zavrsio igru i cekao ovaj paket da popravi Animus Island. Odradio ovaj novi skid i vise nemam save.... Ako neko zna kako da ih vratim, hvala unapred!

OK, evo resenja koje je meni pomoglo da vratim save fajlove iz verzije 1.0 nakon primene leka 1.01.

Took a while to work out what was going on with the saves disappearing.
The save location has now changed to C:\Users\****\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\********\40.
Put the backup saves etc from the main ACR directory’s orbit\40 folder in there and you will get your progress back. Enjoy!

Provereno radi! Animus Island funkcionise, bar prva misija! Izgleda interesantno, idem da igram!

ja sam update iz launchera,i svi saveovi ostali. Medjutim problem sa animus island-om nije popravljen ;)

ja sam update iz launchera,i svi saveovi ostali. Medjutim problem sa animus island-om nije popravljen ;)

Popravi se samo primenom leka koji je danas izasao. I ja sam juce skinuo update ali to nije pomoglo za Animus Island. Odradi ovaj novi lek i primeni skid, a onda sredi save fajlove kao sto pise u prethodnom postu. Meni je sve OK i ispravno.

Popravi se samo primenom leka koji je danas izasao. I ja sam juce skinuo update ali to nije pomoglo za Animus Island. Odradi ovaj novi lek i primeni skid, a onda sredi save fajlove kao sto pise u prethodnom postu. Meni je sve OK i ispravno.

Ne mora...kao sto meni nije htelo da radi neko je moralo da se cacka tamo vamo..tako isto ne mora da radi to ako mu radi normalno igra...ja sam isto samo instalirao patch i sve normalno..a i bas sam pogledao gde bi kao save trebao da se prebaci i ja te foldere nemam...samo setting file neki u ubi. launcher folderu..

Kasno,vec obrisah igru. Ovaj deo je ubedljivo najlosiji.. Za 4-5 sati se opusteno predje,od toga je 50% vremena pesacenje/trcanje do misije,20% uvodni filmovi..... I imate max sat vremena ciste igre... Mogli su ubaciti one zagonetke,produziti pricu,dramatizovati malo....

Sta nije valjda tolko kratko ????
Meni je za AC II trebalo skoro 30 sati ,a za AC:B bar do 20 ... ipak sam presao sve zivo i skupljao za one iteme.

izmedju 25 i 30 sati mi je trebalo za 100%. ne samo 100% sync nego SVE ukljucujuci i achievemente. Ok, ja jesam isao sporije jer mi se nije zurilo nigde, ali opet treba 20ak sati za komplet igru.

^ to je ok :) Ali omatorio sam,i nije mi vise to to... znaci jedva sam cekao da zavrsim da vidim kraj i to je to...

Izasao UPD 1.01(784mb) i lekic,izmedju ostalog popravlja i problem sa Desmond's memory missions ;)

Inace zvanicni CHANGE LOG :
- Fixed issue when in some situations smoke bombs didn't trigger properly
- Fixed issue with a Dares being displayed incorrectly
- Fixed various text overlaps caused by the localized representation of Keyboard buttons
- Multiple graphic improvements related to NVidia 3D vision (Added sky rendering options to game menu)
- Various small camera related fixes, like camera now follows a fresh respawned user if he spams the "Center Camera" action key
- Fixed some issues that sometimes occurred when switching between executables
- Eyefinity optimizations for superwide resolutions
- Various tweaks and fixes in Multiplayer related to Friends system
- Voice chat icon is now properly displayed when it's turned off
- Fixed problems with running game in offline mode

Poslednja izmena:
Izasao UPD 1.01(784mb) i lekic,izmedju ostalog popravlja i problem sa Desmond's memory missions ;)

Inace zvanicni CHANGE LOG :

Lele koliki update :d

Igru sam samo probao, nisam igrao duze od 5min, nisam ni znao da ima taj bug, jel ko ovo probao i da li radi sad bez greske?

Nazad
Vrh Dno