Šta je novo?

Assassin's Creed: Revelations

Ja sam pobao ali nece da se uloguje i sad ne mogu da igram bolje da nisam ni radio update. :(

radi update lepo samo za sifru rokni bilo sta i radice ima ostavi koje je ;)

Namestio sam, uzeio sam samo od starog cra UbisoftGameLauncher.exe i UbisoftSettings.dll i kopirao i sad ulazi odma sam se loguje :)

Zahvaljujem, proradilo mi na taj nacin. Meni update nije htio da se instalira, pa sam samo kopirao fajlove u root igre. Ne znam da li je to ok. Ali sad mi ima microstutter igra.

Ako je neko izgubio SAVE posle update(kao ja :D ) neka odradi ovo:
After the update you will have to move your saves:

From X: \ Assassins Creed Revelations \ orbit \ 40

To C: \ Users \ USER \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw == \ 40

Poslednja izmena:
citam sta sve radite u vezi ove igre, i pocinjem da dobijam zelju da je ni ne instaliram..... :)

Ma igra je odlicna ako ste ljubitelj AC-a. Jeste nesto kraca ali je svakako zanimljiva i ima onaj SHMEK :)

Mene zanima od nekoga ko je igrao multiplayer,da li vredi uzeti original zbog multiplayera ili ne?

C: \ Users \ USER \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw == \ 40

Ja taj folder nemam nigde. Na glavačke sam okrenuo C: ali džaba

Igra je prekratka. Obisao sam je za oko 10h, samo glavne misije i bez sakuljanja knjiga.

Pa naravno kad skidrow vec godinama ne moze u potpunosti da provali kako da vakcinise ubi me softli igre.
ni jedna igra mi on njih nije radila uvek mi izbaci ubisoftgamelauncher.exe error ( has stopped working ) itd...
Tek nakon ovog 1.01 update-a i nove vakcine mi je nekim cudom proradilo, a citao sam im na blogu kako su morali neki novi pristup vakcinisanja da pronalaze da bi sredili te probleme sto su se javljali u igri (sa save-ovima itd...).

inace tako zvani SKIDROW je VELIKI SHITROW
valjda ce se to u buducnosti promeniti -.-

Jel igra neko na nove beta 290 NVidia drajvere?

Jel ima negde da se procita "interpretacija" ac2 i brotherhood-a, posto su mi rekli da necu skontati pricu ako nisam odigrao prethodne delove? Igrao sam ac2 pre godinu dana, i mislim da sam bio na 90 posto igrice kad sam prestao.

Kod mene nece da radi posle updejta i lecenja :( a pre toga radila...

ostavio da se skida taj update.... i ladno mi antivirus prijavi za update da je virus???????????

uuu stvarno :O a koji antivirus koristis jer meni nije prijavilo nista, a updateovao sam preko gamelaunchera naravno

ja sam sa neta skinuo update.exe, pa mi prijavio....a koristim avira free AV....

ja bi skinuo njihov original pa ako ti i onda prijavi nesto antivirus zeza, ako ne onda znas sta je ;)

ma iskljucio sam AV dok nije skinuo, instalirao update, i lek, i radi.... samo sto moram igru da pokrecem kao administrator, inace je "has stopped working".....

Zavrshih igru nocas, meni se svidela skroz - josh su unapredili sve shto je bilo u Brotherhood-u + dodali nove interesantne stvari (bombe), pricha je interesantna, pogotovo momenti sa Altair-om. Parkour deo je josh dinamichniji zbog hook blade-a, jedino shto sam se smorio shto nema konja :/

Kraj je interesantan i obecava josh jednu igru. Ezio i Altair su carevi, mislim da ovoga puta isti glumac ozvuchava i jednog i drugog. Grafiku su isto odradili specijalno za PC - vidi se jako lepo po texturama koje su ovog puta na nivou.

Kraj igre tj. price sa eziom nije u igri ;) nego u onom filmu Embers i tu donekle mozda naznacuje sledecu lokaciju a i lika al female :p

Bas sad zavrsih igru..Odlican kraj....Treci deo ce biti ludilo..
A sto se tice Embers-a..Ima li neko link?

Poslednja izmena:
i sta smo novo saznali ovim krajem,osim sto nema vise Ezia?

Nazad
Vrh Dno