Šta je novo?

Assassin's Creed: Revelations

^Svidja mi se. Dakle, moci cemo da pravimo bombe po potrebi. Lepa ideja.

ja video da je odgođeno i reko ajd da odigram keca, dvojku i brotherhood dok ovo ne izađe čisto da vidim zašto je toliki hype u vezi igre i evo nešto mi baš nije jasno, igra je dosadna do bola (mislim na keca). nisam se uopšte primio

U kecu je bitan pocetak price koja je, po meni, dosta dobra i privlacna. Kec ima najmanje mogucnosti od svih igara jer su sa svakom igrom dodavali nove stvari.
Odigraj je na silu. Bez sporednih misija i skupljanja zastavica ti nece trebati bas puno vremena da je zavrsis.

Dobro si primetio ja nemogu da se setim kako sam uspeo da je predjem, izgleda da stvarno nisam imao sta bolje tada da igram.
Ali probaj dvojku posebno tamo malo dalje :D koja brutalnost.

Prvi deo je mnogima bio dosadan zato shto se sve ponavlja kod svakog "boss"-a, ali je meni bio dobar zato shto sam mogao da idem gde hocu i medju osnovnim misijama testiram svoje iskustvo tako shto sam smarao vitezove, trazio "kule sa pogledom" i uzivao u prakuru na krovovima poznatih gradova srednjeg veka.

Objavljeni System requirements za AC:R:
Processor: 1.8 GHz Intel® Core™2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon™ 64 X2 4600+ (2.6 GHz Intel® Core™2 Duo E6700 or 3.0 GHz AMD Athlon™ 64 X2 6000+ or better recommended)
Memory: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, 7 (2 GB / 4 GB recommended)
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
DirectX®: DirectX 9.0c-compliant
Hard Drive: 12 GB
Sound: DirectX 9.0c-compliant, 5.1 Surround sound card recommended
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Multiplayer: 256 Kbps or faster broadband connection
Internet: Temporary broadband connection required for one-time product registration at first launch, permanent broadband connection required for multi-player. *Supported Video Cards at Time of Release:
ATI Radeon™ HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 / HD 6000 series
NVIDIA® GeForce® 8 / 9 / GT 200 / GT 400 / GT 500 series.

I novi trailer:

Tower Defense:

Ubisoft je ovih dana objavio da AC:Revelations nece imati DRM zastitu,umesto toga igru će putem interneta biti potrebno aktivirati samo jednom.
I izbacili su vrlo dobar Launch trailer:

Igra izlazi 15.11 e sad ja sam cuo da izlazi 23.11 pa sta je sad istina ne znam.

Mozda i bolje sto su malo pomerili stvarno je dosta dobrih igara izaslo ovih dana..
Nego sam pomalo razocaran kao veliki fan AC serijala,igra je dobila na ign 8.5 na gamespot 8 itd...al aljde da ne bude da se vodim ocenama vec citam misljenja ljudi koji je vec igraju(xbox) da igra nije na nivou AC 2,mozda sam previse ocekivao,ali eto kad nekome zine du*e za pare pa resi da izbacuje svake godine po jednu igru naravno da ce onda i kvalitet opasti,voleo bih da nisam u pravu ali mislim da nam je COD sindrom na vidiku...

Poslednja izmena:
Ne verujem da je igra loshija od AC2 iz jednog prostog razloga - ima dosta novih stvari + zaokruzuje prichu celog serijala AC. Mene je ova igra kupila time shto cesh moci da igrash i sa Altairom i sa Eciom.

Evo bas sam odgledao gametrailers review i msm da su u pravu za sve. Sad posle ovog nastavka treba da stanu, udahnu duboko i krenu iznova sa idejama... ovo je previse slicno sa brotherhood i nema smisla da svake godine dobijamo po jedan 'expansion pack'. Nadam se da ce u sto skorije vreme izaci nove next gen konzole jer cak i ovaj star engine stuca na konzolama

Ja nemam nista protiv expansion-a. Igra je skoro ista kao brotherhood, samo sa jos nekoliko detalja. To rade kroz ceo serijal i meni je drago zbog toga. Svaki put su unapredjivali sledeci nastavak bez gubljenja osnove. Svaka je bolja od prethodne.
Trenutno me bombe najvise odusevljavaju. Moguce je napraviti bilo sta. Tower defence jeste promasaj, ali se moze zaobici vrlo lako.
Neki ce reci da je borba prelaka opet, ali sa obzirom na kolicinu borbi, ovo i nije lose. Ja licno ne bih zeleo da se svaki minut borim iznova bez ovog sistema. Mozda bi bilo zabavno u pocetku, ali bi svakako psotalo zamarajuce. To bi mozda dovelo stealth u prvi plan. Zaobilazenje neprijatelja i backstabbing. Bilo bi dobro imati opciju za classic i advanced fight style.
Sto se mene tice, igra je odlicna i sa uzivanjem cu je zavrsiti (ili se bar nadam, jos niasm odmakao u misijama zbog ciscenja istambula :D)
Inace, vrlo je verovatno da ce trojka biti dosta drugacija. Brotherhood i revelations su ipak AC 2 u osnovi i bilo bi malo glupo da se razlikuju previse. Sa trojkom mogu potpuno da renoviraju serijal.

Nisam ga ocekivao ovako rano,ali nemam nista protiv ;)
Uf sad mi je bas gust raspored Skyrim,Batman,Assassin,NFS,Mw3,La noire,Saints row 3...nema zime :D

Poslednja izmena:
Ineteresantno je da svaki deo zakasni po 2 meseca i vise u odnosu na konzole, a ovaj bum posle 10 dana i PC verzija. Samo da ne smara mnogo tower defence i ocukejem dobru zabavu

Dali bi imao neko volje da u kratkim crtama preprica Brotherhood,posta ga nisam presao!Presao sam prva dva dela,pa mi je zao da zapocnem ovaj poslednji deo,a da neznam o cemu se radilo u proslom!

Dali bi imao neko volje da u kratkim crtama preprica Brotherhood,posta ga nisam presao!Presao sam prva dva dela,pa mi je zao da zapocnem ovaj poslednji deo,a da neznam o cemu se radilo u proslom!

Greota je, a i nigde se ne žuri, pređi Brotherhood pa vozi dalje, neće ti biti žao utrošenog vremena.

Slobodnog vremena bas i nemam,ali izgleda da ce na kraju tako i biti!

Izaslo zajedno sa lekom...

Ineteresantno je da svaki deo zakasni po 2 meseca i vise u odnosu na konzole, a ovaj bum posle 10 dana i PC verzija. Samo da ne smara mnogo tower defence i ocukejem dobru zabavu
Prvo svaki deo je kasnio po 5 meseci a ne 2...a ovaj deo kasni 1-2 meseca ;) drugo to je zato sto je ubisoft vec najavio treci deo na kojem se i uporedno radilo sa ovim...koji ce izaci krajem sledece godine..i to izgleda bas 21.12.2012 jer je i prica u igri o tome ;)

Steta sto ga necemo odigrati :D

Nazad
Vrh Dno