Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
možda je trebalo da skinu 500 pre nego što si uplatio 600?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Cim su stigle kartice uplaceno je, mislim da nije pisao nikakav minus. Sitna je para, smao me zanimalo o cemu se radi. :D

Nisu oni čekali da ti stignu kartice, pa da te onda zaduže :)

Drustvance koji racun da otvorim klasik ili starter? Treba da mi stizu novci iz inostranstva a ja bi to podizao u evrima na bankomatu. Ranije sam koristio usluge banke inteze ali sada mi pored izjave o novcu traze i neki ugovor sto ja nemam pa sam mislio da promenim banku, valjda telenor ne zaguljuje toliko!!

Da li je iko izabrao da mu broj računa bude nešto što nije broj telefona? To je bio default, pa je zato toliko popularno, a i zato što se generalno ljudima sviđa ta ideja da im je broj računa kao broj telefona. Ja se kajem što nisam izabrao neki kraći i lepši broj računa, npr. 115-55555-45 :)

Pitam se da li može da se promeni broj računa, mada ne verujem da daju zbog bezbednosti. A kad se promeni broj telefona, ostaje taj broj računa malo bezveze...

Možeš uvek da zatvoriš račun, pa otvoriš novi.
Ja sam izabrao sam svoj broj računa, toliko kratak i lep da me ljudi često pitaju da li sam dao dobar broj kad ga diktiram, ali su me zeznuli za onaj poslednji kontrolni broj, nije bio ovaj koji je prvobitno bio prikazan.

@mnt Broj svog tekućeg računa nisam lično birao, ali sam imao sreće pa sam dobio jedan baš u formatu koji si naveo (115-xxxxx-xx). I odmah sam ga lako zapamtio. I sviđa mi se takav, jednostavan.

BTW, da li vam fale oznake "raspoloživo", "rezervisano" itd. na početnoj stranici kod prikaza stranih valuta? (v3.9.18)
b21ec5158ae4f7955f0268d76ed934a5.jpg

Poslednja izmena:
Da li je moguce da iako sam iskljucio mejl obavestenja u licnim podesavanjima i dalje dobijam mejlove o pristiglim racunima na klik?

Da li je moguce da iako sam iskljucio mejl obavestenja u licnim podesavanjima i dalje dobijam mejlove o pristiglim racunima na klik?
Ako si uključio ova obaveštenja (slika ispod) pri kreiranju određenog računa na klik, to nije moguće isključiti nikako, osim da tu prijavu za račun otkažeš, pa je onda ponovo kreiraš, ali sada BEZ uključivanja obaveštenja. Jedino tako. Davno sam pitao korisničku podršku za to. Ta obaveštenja ti nisu podesiva u ličnim podešavanjima.
0ac540e26a5512590591b5fd875dd722.jpg

Poslednja izmena:
Admine jel postoji neki razlog zasto se moji postovi ne objavljuju??? Srdacan pozdrav

^ Da li se time (isključivanjem i uključivanjem Klika) gubi jedan mesec za Klik plaćanje?

I šta radi opcija "Računi dospeli za plaćanje"?

Admine ako vec svaki post treba da vide tvoje okice onda se potrudi kad ga pustis da bude zadnji na topicu a ne ovako stavis ga negde izmedju i onda niko ne vidi, tj. reaguje. Ne vidim svrhu svog posta ako je negde na pola topica!!!

Od sutra je kamata po viđenju na RSD 2,5%. Ko još večeras otvori a vista RSD račun - imaće 3% narednih godinu dana. Čak i ako već imate a vista štedni račun, možete otvoriti još jedan.

Od sutra je kamata po viđenju na RSD 2,5%. Ko još večeras otvori a vista RSD račun - imaće 3% narednih godinu dana. Čak i ako već imate a vista štedni račun, možete otvoriti još jedan.

jel to važii za stare da se kamata smanjuje ? Ja imam otvoren, treba li ponovo da otvaram štedni po viđenju?

Ne, ali ako otvoris jos jedan damas, imaces 3% i kada ti istekne trenutni, znaci nesto duze.

^ Grrrr, kad je ovo promenjeno? Što nije javljeno ranije?

Takođe je i oročena dinarska štednja smanjena. :(

Sent from my M8pro using Tapatalk

Zlatno doba...

Postojeci vidim 3%, a novi 2.5%. Mogli ste ranije da javite :D

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Mesec dana stoji na sajtu banke ovo. Svi će preći na 2.5 i možda je samo nekoliko meseci razlike izmedju prolazaka, tako da niko nije na gubitku ma koliko vam se činilo da je pola procenta mnogo.

Mesec dana stoji na sajtu banke ovo. Svi će preći na 2.5 i možda je samo nekoliko meseci razlike izmedju prolazaka, tako da niko nije na gubitku ma koliko vam se činilo da je pola procenta mnogo.

Koliko sam ja razumeo, za one koji već imaju otvoren a ja sam otvorio u decembru štedni račun, ne menja se kamata do isteka ugovora ili se menja automatski. Po prethodno pročitanm , ako je juče otvoren ide po starom onda znači da kamate važe samo za novootvorene račune ili nisam dobro razumeo.

Svi aktivni ugovori moraju da se ispostuju do kraja.
Ni ja nisam znao za ove promene, ali nemam nikakve gubitke. Proverom na sajtu se vidi da novi dokument postavljen na vreme ali nije bilo zvanične objave (reklame).
Ranije su bili mnogo veći padovi od 7 na 5 pa na 4 pa na 3. Sada ovo od pola procenta nije neka šteta.
Nemaju više potrebe za novim korisnicima. Verovatno će se promeniti uskoro i cena održavanja.

A-vista im je bio nacin da motivisu ljude da koriste kartice, a ne da podizu sav novac cim stigne.
Kao i PRILICNO jeftin novac kojim kreditiraju.

Ne smeju puno da smanje odjednom, jer ce previse ljudi podici, mozda i iz revolta samo.

Gde je bila objava na sajtu, pod vestima? Nisu morali nista od ovoga da najavljuju, jer ne menjaju postojece ugovore.

Cena održavanja je promenjena, ja sam na progresiv + i nisam imao održavanje kreditne kartice, sad od marta se na kreditnu plaća 200 din održavanje ako se koristi u tom mesecu, ma kako da je ne koristim, ako je imam onda je koristim, znači sad 300+200=500 održavanje , plus su dodali neke provizije, nisam mogao sve da skapiram u trenutku sinoć jer sam kasno gledao a gledao sam pošto su uveče poslali sms da se uslovi menjaju. Korektno , nema šta.

Ne znam da je bilo u vestima na sajtu. Samo je tarifnik bio ranije postavljen. To sam ja čuo. Moguće da je bilo još nešto.
Pa jeste ovo na neki način promena uslova poslovanja, trebalo bi da se najavi dve nedelje bar.
Nisam nista uporedjivao još uvek, ali eto ima i drugih promena osim kamata.
Priblizavaju se sad sve banke srpskim uslovima. Mts je još uvek na starim uslovima ako nekom znači kamata.
Biracemo banke samo po omiljenoj boji, svi će imati slične uslove.

Promena uslova mora da se najavi mesec dana, ako menja postojeci ugovor. Ako se menjaju naknade npr.
Posto kamatna stopa a-vista stednje ne menja postojece ugovore uopste, onda ne mora da se najavi. Niti menja kamatnu stopu dok vazi trenutnih 12m "UO".

Vidim prvi put da ima "razlika izmedju kupovnog i prodajnog kursa u online menjacnici", zvanicno.

Cena održavanja je promenjena, ja sam na progresiv + i nisam imao održavanje kreditne kartice, sad od marta se na kreditnu plaća 200 din održavanje ako se koristi u tom mesecu, ma kako da je ne koristim, ako je imam onda je koristim, znači sad 300+200=500 održavanje , plus su dodali neke provizije, nisam mogao sve da skapiram u trenutku sinoć jer sam kasno gledao a gledao sam pošto su uveče poslali sms da se uslovi menjaju. Korektno , nema šta.

Jel možeš da mi pomogneš, gledam cenovnik koji važi od danas i nigde ne vidim ovo što si napisao.

Gde si video ovih 300+200=500 održavanje?

Sad vidim, postoji tarifnik koji važi od 15.02 i onaj koji važi od 17.03.
Bice jos sitnih promena [emoji4]

Iako imam aktivan studentski TR u Komercijalnoj gde imam apsolutno sve i nisam placao ni dinar, ipak sam odlucio da postojecu karticu Telenor banke prebacim na progresiv+ prenosom plate i osecaj kada je svaki bankomat tvoj bez provizije je neopisiv. O racunima na klik da ne pricam, sve mi brzo zavrsava posao. ALI, ne daj Boze da ti nesto od njih zatreba, bilo koja vrsta podrske - nailazis na zid nerazumevanja i beskrajnog cekanja na odgovor. Daju najrazlicitije informacije na cetu, informisanost 0 a sramotno je da za 300 din. koliko placam (uzmimo u obzir da je u pitanju ONLAJN banka) cekam danima na najobicniji odgovor za tehnicki problem. Ali sve dok budu besprekorno funkcionisala placanja na klik i podizanje bez provizije nastavicu da ih koristim, za sada ne nalazim bolju opciju

U Beogrdu ne nalazis na bolju opciju?:)

KB me je impresionirala koliko im podrksa zna i ume, presli su i RF, a to je pravi pokazatelj situacije. Salterski radnici - meh... ali call centri su preshishali RF (mada je tu delimicno kriva RF, koja se srozala).

MTSB je izgleda pogorsao malo kurseve, sda je razlika 60para. KB ostaje jedina sa odlicnim kursom.

To se desava kada ljudi pomisle "ma, sta cu u menjancnicu sada, u banci mi je super kurs", nestaju menjacnice, i banke ce sada poceti da pogorsavaju kurseve.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno