Ako si uključio ova obaveštenja (slika ispod) pri kreiranju određenog računa na klik, to nije moguće isključiti nikako, osim da tu prijavu za račun otkažeš, pa je onda ponovo kreiraš, ali sada BEZ uključivanja obaveštenja. Jedino tako. Davno sam pitao korisničku podršku za to. Ta obaveštenja ti nisu podesiva u ličnim podešavanjima.Da li je moguce da iako sam iskljucio mejl obavestenja u licnim podesavanjima i dalje dobijam mejlove o pristiglim racunima na klik?
Od sutra je kamata po viđenju na RSD 2,5%. Ko još večeras otvori a vista RSD račun - imaće 3% narednih godinu dana. Čak i ako već imate a vista štedni račun, možete otvoriti još jedan.
Mesec dana stoji na sajtu banke ovo. Svi će preći na 2.5 i možda je samo nekoliko meseci razlike izmedju prolazaka, tako da niko nije na gubitku ma koliko vam se činilo da je pola procenta mnogo.
Cena održavanja je promenjena, ja sam na progresiv + i nisam imao održavanje kreditne kartice, sad od marta se na kreditnu plaća 200 din održavanje ako se koristi u tom mesecu, ma kako da je ne koristim, ako je imam onda je koristim, znači sad 300+200=500 održavanje , plus su dodali neke provizije, nisam mogao sve da skapiram u trenutku sinoć jer sam kasno gledao a gledao sam pošto su uveče poslali sms da se uslovi menjaju. Korektno , nema šta.
300 RSD za održavanje Progresiv (Plus) tekućeg računa i 200 RSD za održavanje kreditne kartice.Jel možeš da mi pomogneš, gledam cenovnik koji važi od danas i nigde ne vidim ovo što si napisao.
Gde si video ovih 300+200=500 održavanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari