Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam iskreno (prvi put?) zbunjen necime u bankama :) Po tarifniku sa sajta, koji vazi od 22.10. nema Instant placanja? Kao da se stavka "Hitno" odnosi i na njega (a onda je to papreno - 200din preko eBankinga).
Nije sve preko eBankinga instant u zelji 24/7/365! Samo Instant placanja (moguce da nece update-ovati uopste app, nego da ce Hitno biti oznaka za Instant placanja - skroz neisplativo u TB, ako je ovako kako sam shvatio).
Па има инстант плаћања у тарифама.35 дин. за она два основна пакета,за друге бесплатно.

Gle stvarno, nisam ga primetio :) Onda je OK.

• Like
Reagovanja: M J
Klasik i Starter 35 dinara, Progresiv i Progresiv plus - besplatno.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Sad procitah detaljno obavestenje. AIK Banka ce naplacivati 1% (min RSD 100) za instant placanje.
Telenor banka je tu dosta isplativija..

Poslednja izmena:
"Nista", razlika je sto u Klasiku ne placas (i ne dobijas) MC.

Sad procitah detaljno obavestenje. AIK Banka ce naplacivati 1% (min RSD 100) za instant placanje.
Telenor banka je tu dosta isplativija..
То је у пословници.Онај ко има пакет и ел.банкарство,бесплатно је.

S tim da se 1% skida sa dinarske partije, ako imaš sredstva na njoj.

Je l' neko koristio Telenor banka karticu da plaća Uber?

Da proverim za svaki slučaj. :)

Ja jesam, odavno, kad je pocela TB jos :) Nisam imao CVV, izlizao se nakon 4-6 meseci, pa nisam imao kako da dodam TB karticu posle ;)
Radila je, naravno.

Ne secam se za Uber tacno koliko proba da skine, ali ne treba ti nikakva veca suma na njoj za autorizaciju, ispod 5e.

Ne. Meni se skidalo sa devizne jer sam imao samo evre na racunu

Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока
Pa dobro, naravno da ti skida sa devizne jer nemaš ništa na dinarskoj :D
Ne možeš reći "ne", jer ja nisam rekao da skida ili sa dinarske ili ne skida uopšte :D
Dinarskoj daje prioritet, to je poenta.

Pa dobro, naravno da ti skida sa devizne jer nemaš ništa na dinarskoj :D
Ne možeš reći "ne", jer ja nisam rekao da skida ili sa dinarske ili ne skida uopšte :D
Dinarskoj daje prioritet, to je poenta.
Imao nekih 30 dinara. Skinuo je sve sa devizne pa onda otisao u minus na dinarskoj

Čudno. Je li ti možda glavno plaćanje bilo u EUR ili u nekoj drugoj stranoj valuti?
Meni redovno skidaju dinare za proviziju, a lokalnu stranu valutu konvertuju u EUR i to skidaju sa EUR partije.

Čudno. Je li ti možda glavno plaćanje bilo u EUR ili u nekoj drugoj stranoj valuti?
Meni redovno skidaju dinare za proviziju, a lokalnu stranu valutu konvertuju u EUR i to skidaju sa EUR partije.
Grcka. Samo euri. I bolje mi sto nema konverzije

Hmm, koliko je to bilo na deviznoj, jel' konvertovao u dinare pa jos otisao u minus ili kako? Kako ti se vide te transakcije?
Digao sam evre na bankomatu. Kad sam koristio tb karticu za placanje skidala je sa deviznog 1%, me sa dinarskog. Na 40e zaracunala banka (eurobanka svoje) i posle kad je je tb posle x dana zaracunala svoje povukla ostatak eura i resto dinarsko. Ne bunim se, kostala je dzabe ali nakon svih iskustava sa tb zatvoricu je kad se vratim u Srb. Najgore od svega je sto tb nije ispunila ono sto je sama obecala i pre nego sto su je kupili cesi poljaci whoever...

Kostalo te po tarifi sa sajta. Ako su naplatili vise onda pisi prigovor na [email protected]

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Kostalo te po tarifi sa sajta. Ako su naplatili vise onda pisi prigovor na [email protected]

Sent from my iPhone X using Tapatalk
Rade zaokruzivanje kako im se cefne, za par eurocenti necu da se nerviram. Nisu vise vredni ni mog vremena ni mojih zivaca.........
Bili su dobri zato sto nisam morao da nosim kreditnu sa sobom.

Digao sam evre na bankomatu. Kad sam koristio tb karticu za placanje skidala je sa deviznog 1%, me sa dinarskog. Na 40e zaracunala banka (eurobanka svoje) i posle kad je je tb posle x dana zaracunala svoje povukla ostatak eura i resto dinarsko.
Nisam te skapirao, kakve veze ima Eurobanka sa TB karticom
Jesi to placao ili podizao sa ATMa u Grckoj sa TB karticom?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno