Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam te skapirao, kakve veze ima Eurobanka sa TB karticom
Jesi to placao ili podizao sa ATMa u Grckoj sa TB karticom?
I placao direkt sa njom. I podizao sa Atm. Za iznos od 4e sa tb karticom nekad naplati 0.04, nekad 0.03 a nekad 0.05. Na podizanje sa Atma nemam primedbe

Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока

• Like
Reagovanja: M J
To od kada su uveli 1%? Ranije dok sam koristio iskljucivo njihovu karticu u EUR je naplaceno tacno, a za druge valute ide po MC kursu i primarno sa EUR racuna.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Stigli i meni danas telefoni, cekam jos infostan i struju..

Ja platio Telenor postpaid račun mc karticom ove banke i pri tom sačuvao za nredna plaćanja, ali nikakvo obaveštenje ne dobih da će sledeći račun biti umanjen za 250 rsd. To je bilo u nedelju, a jutros mi stigo račun na klik :)

Ja platio Telenor postpaid račun mc karticom ove banke i pri tom sačuvao za nredna plaćanja, ali nikakvo obaveštenje ne dobih da će sledeći račun biti umanjen za 250 rsd. To je bilo u nedelju, a jutros mi stigo račun na klik :)

Taj popust važi samo za plaćanje iz moj Telenor aplikacije ili iz mail-a.

I ja sam platio preko app, ali nema znakova o popustu. Mozda ce obracunati automatski

Sent via Huawei P10

"•Promocija podrazumeva da korisnici koji tokom oktobra plate svoj mesečni račun putem aplikacije Moj Telenor ili e-računa, nekom od Master platnih kartica i prihvate da zapamte podatke sa kartice za buduća plaćanja, ili plate već zapamćenom Master karticom dobiće umanjenje narednog mesečnog računa za 250 dinara.
•Navedeno umanjenje računa biće automatski realizovano kao umanjenje ukupnog zaduženja koja će se prikazati kroz naredni mesečni račun.
"
Vazi i za placanje e-Racuna preko maila, ako se plati Master Karticom. Nije vezano za Telenor banku nego Telenor, pogresili ste temu :)

Vezano za temu, ima li jos neko pogresan prikaz TB mailova na Gmailu? Kroz sve browsere, cak i Gmail app na Androidu... neki mailovi su citljivi normalno, a neki izgleda kaod a su gotivi, a kada probaj Reply, vidim ceo mail! :) Vazi i za krace mailove, tipa oni za mesecni izvod.

ATM u Nisu, u Rodi/Mercator je nesto zezao juce?

Poslednja izmena:
Vezano za temu, ima li jos neko pogresan prikaz TB mailova na Gmailu? Kroz sve browsere, cak i Gmail app na Androidu... neki mailovi su citljivi normalno, a neki izgleda kaod a su gotivi, a kada probaj Reply, vidim ceo mail! :) Vazi i za krace mailove, tipa oni za mesecni izvod.
Meni je to samo u Gmail aplikaciji na Androidu, ali ne izgledaju kao da su gotovi, nego je obično jedna linija teksta isečena na pola. Koliko se sećam, mogao je neki trik da vidim ceo mejl, mislim da prstima uradim "zoom-out" ili tako nešto.

Mene mnogo više nervira to što u mejlovima šalju sliku za logo koja se ne vidi jer nisu stavili ekstenziju .png, plus je okačena kao attachment umesto inline u potpisu.

Supruzi prestala od danas da radi aplikacija, reinstall ne pomaze. Telefon Xiaomi Redmi Pro.
Da nema neko .apk mozda neku stariju verziju?

Supruzi prestala od danas da radi aplikacija, reinstall ne pomaze. Telefon Xiaomi Redmi Pro.
Jeste obrisali keš aplikacije pre pokušaja reinstalacije?
Apk možda možeš pronaći na apkpure ili sličnim sajtovima.

• Like
Reagovanja: M J
Sad jedno pitanje od mene. Supruzi istekla njena tb kartica sa kojom je ovlascena na moj racun. Stigla joj nova. Ona se ne seca ni username ni lozinke a i pitanje da li je tb promenila broj za kontakt da bi mogla da resetuje. Elem, kada hocu da aktiviram tu karticu iz moje aplikacije, ukucam 4 broja za verifikaciju kartice i kada dodjem na ekran za unos i potvrdu pina izbaci mi client not authorized to execute transaction??

Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока

Može da se vrati i username i pass ako je u posedu broja telefona i maila sa kojim je registrovana. Prilikom logovanja na webu, odabereš zaboravljen username i pratiš uputstva.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Pogledaj odgovor TB developera na ovom komentaru na Play Store-u, mislim da će ti to rešiti problem (isto je u pitanju Xiaomi Redmi):

tb-apk.png

Evo klikabilnog linka:

http://www.telenorbanka.rs/files/app/2850.apk

Ne znam jel im to neka posebna verzija prilagođena nečemu, ili samo starija. Ako to ne uspe, starije verzije TB apk-a možeš da nađeš na internetu, ima puno sajtova na kojima se downloaduju apk-ovi i oni često čuvaju stare verzije, samo guglaj "telenor banka apk".

Da, banking app je prva stvar koju treba skidati sa nezvanicnih sajtova ;)

Offtopic:

Danas na Slaviji dve uniformisane cice u uniformama Sberbanke nude kredite na ulici, dele letke gradjanima, i imaju tablet da im računaju rate.

Zaustavili me sa "momak, treba li ti kredit?", a ja njima "ne hvala, pun sam para". :D

16.10h - svima pala app TB, ne može da se uloguje, prijavljuje internet grešku - 502 Bad Gateway, bez obzira koji net. Potvrđeno u šopu.

16.40h - proradilo.

Sent from my Z2 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mobilna i internet aplikacija, kao i pojedine usluge Banke bice nedostupne od 20.10.2018. godine od 22:00 do 21.10.2018. do 17:00, zbog unapredjenja sistema. U ovom periodu, mozete da koristite svoje platne kartice za transakcije placanja, kao i podizanja i uplate novca na bankomatima u dinarima. Vise informacija na: http://tln.rs/obavestenje

Priprema za instant?

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Kako "verovatno", kada je odavno poznat tarifnik?
Placanja na racun u drugoj banci u zemlji
-instant placanja
35 RSD
besplatno za Pregoresiv/+

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno