Šta je novo?
Difermo
Broj reagovanja
74

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

 • monitor.rs sve je bilo asus ..
  imaju asus rog strix u radnji i neki expedition model
  Ako uzimas duo silver paket po defaultu dobijaš pds 2100 i cisco homegateaway (EPC 3928s HGW). Cena je 5 meseci x 1din a posle 2899. EPC 308 se daje biznis korisnicima, ti naravno možeš da odaberes uređaj koji želiš uz plaćanje. Pozdrav
  Citao sam za taj orion, ali vidim da svi beze od njega.. Da su losi..
  Vracam se u BG skoro pa cu videti sta mi je najpovoljnije..
  Hvala na informaciji :)
  Zdravo. Danas sam bio po zarkovu vidim da orion telekom nudi internet i njihovu tv za 1900 din ako ti je samo internet bitan. Kod mene je najjeftiniji paket duo silver 2900 din a 6 meseci gratis. Radius vektor je najpovoljiji trenutno msm da je net i tv zajedno oko 1500 din prvih 12 meseci. I na kraju možda dogovoris sa komšijom koji ima dobar protok da ti da šifru za wifi uz simboličnu nadoknadu. Priče o optici su još na dugom štapu i dugo neće biti dostupne široj populaciji na našim prostorima.
  Ugovor se sklapa na 24meseca. U slučaju selidbe preneli bi ugovor na novog stanara. Možda ipak prvo treba proveriti tehničke mogućnosti za stan u kom stanujete a što se tiče ugovora tu ne bi bilo problema. Ja sam Aleksandar radim za SBB, možete me kontaktirati na 0698143669.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Vrh Dno