To NIJE tacno,danas sam obisao Tempo,Tehnomarket i Ne... (zaboravih ime,valjda Neptun,iza Interexa u Nisu) i u Tehnomarketu su najpovoljnije cene ALI je garancija za sve uredjaje samo godinu dana,dok ovaj Neptun daje 2 godine samo na LG ali su im cene nenormalne (tipa ova plazma iz naslova je kod njih 50-ak i vise eura skuplja od konkurencije),tako da jos imam veliku dilemu a dan D je vec SUTRA!!
Zato mi sad treba povelika pomoc od vas,izbori su mi ovaj
Samsung PS42-A410 koji je u Tempu (interesantno da nemaju NIKAKVU akciju a samo jos nekoliko dana do n.g.) mislim 58000,a konkurent mu je
Panasonic TH-PV70P kao sto sam juce pomenuo,i ispostavilo se da JESTE izgleda stamparska greska jer u svim podacima pise da je rezolucija 1024x720 ali ovde pise drugacije
http://www.tehnomanija.rs/katalog/panasonic-televizor-plazma-th-42pv70p.html!
Ajde dajte mi par odgovora do sutra jer oko 2-3 idem u kupovinu,znaci da li uzeti plasmu sa,na papiru,vecim kontrastom (20000 prema 10000)
Samsung PS42-A410 ili Panasonic
TH-42PV70P (uzeo bih i
TH-42PV80P ako ga ima
do 70000?),u koji nekako vise poverenja imam i u ono Viera nego u ovaj ovakav Samsung made in Poland (Panasonic je Ceh,opet u njih imam vise poverenja nego u Poljake)?
U obzir dolaze i drugi modeli ovih firmi za oko 60-ak 000,mozda
Panasonic TH-37PV8P ili neki LG,preporuci mi neki jedan radnik iz Neptuna koji ima i hard disk u sebi,isto 42" ali nije mogao da se seti modela,kaze da je 62000 ali cekaju da im stigne sutra nova tura,a i ovaj
LG 42PG3000 ne deluje lose,u Tempu je 60000 (a PG2000 je 64000,go figure)!?
Pozdrav ,)