kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Blic kao lampa ne postoji na skejtu. Ima aplikacija da koristis led ali samo da blicka.
Ne znam za lampu, ali uspeo sam da delim net sa laptopom i preko usb, a i uspeo sam da napravim hotspot, pa su se zakacila 3 lap topa i svi su imali net bez ikakvih problema...i sifru sam stavio, ukucali, i odma net...e sad sto ja imam samo 500 mb mesecno pa to ode za cas to je druga prica xD
Pa ne mozes da znas koji ima problem, to je do jeftine izrade. Problem nije hardverski ili softverski vec se rupa za mic zapusi dust filterom. Filter se izmesti i prekrije rupu, obicno se slabo cuje a ponekad se ne cuje uopste. To mozes i sam da sredis za 5min. Na slici se vidi sta je problem.
Nikad nepodpisuj ugovor pred kraj meseca. Ako koriguju neke cene uvek to rade prvog u mesecu. Tako sam se i ja *****ao kad sam uzeo ace, uzeo sam ga pred kraj meseca i da sam sacekao nedelju dana ustedeo bih 4 hiljade sa istim paketom.
A nisam siguran ali ako raskines ugovor mislim da nemozes da podpises drugi na tvoje ime. Ako mozes onda samo napred 4 hiljade nije malo.
Da li si siguran za to sa raskidanjem. Ovakve akcije sam očekivao od Lelekoma, ali od Telenora. Oprostio sam se od preko 1000 min preostalih iz prethodnih paketa i zilion poruka i još me *****u za sada sa ovim. E pa stvarno što je mnogo mnogo je. U ugovoru stoji da imam pravo da 14 dana od dana zaključenja ugovora vratim telefon i raskinem isti, bez obzira na sve. Nigde se ne pominje nemogućnost sklapanja novog ugovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari