Šta je novo?

ZTE Skate

Више од 20ак евра не бих давао.
Ако те занимају кувани ромови, погледај нa modaco форуму. Ина их неколико, као и аће:D

Instalirao sam navigon, ali nikako ne može da me locira. Da li još neko ima tih problema?

Више од 20ак евра не бих давао.
Ако те занимају кувани ромови, погледај нa modaco форуму. Ина их неколико, као и аће:D

Pa kontam da 512 RAM-a naspram 278 MB i 4.3 incha vs 3.5 incha vredi doplate od 20-30 evra. Jedino shto me brine je shto ekran nije zasticen gorilla glass-om a Ace sa navikao da nosim sa kljucevima, slusalicama i flashevima. Naravno nema nijednu ogrebotinu...

A shto se tice podrske zajednice vidim da na XDA nema podforum zte skate? Jel ima neki ili se ocekuje u skoroj buducnosti ICS-rom?

Pa kontam da 512 RAM-a naspram 278 MB i 4.3 incha vs 3.5 incha vredi doplate od 20-30 evra. Jedino shto me brine je shto ekran nije zasticen gorilla glass-om a Ace sa navikao da nosim sa kljucevima, slusalicama i flashevima. Naravno nema nijednu ogrebotinu...

A shto se tice podrske zajednice vidim da na XDA nema podforum zte skate? Jel ima neki ili se ocekuje u skoroj buducnosti ICS-rom?

Doplate vredi, na gorilu se ne obaziri mnogo, staklo izgrebati nećeš ključevima sigurno. Na XDA forumu nema, ali ima na MoDaCo. Zvanični ICS ne očekuj, kuvanih ima, ali ne verujem da će ikad biti 100%.

Samo da javim da sam otkljucao sam, ali me sada interesuje jel sad zasebno mora da se rutuje? Nisam probao dal ima root jer je on ko klinac hteo sto pre da ga cacka. :D

Zasebno se rutuje. Ali rootovanje i cwm je cak lakse uraditi nego otkljucavanje.

Moze neki brzi link? Nisam bash pri kompu pa dok dodjem kuci da mu odradim to. :)

Ma upoznat sam sa rootom sta i kako. Samo sto kad sam mu ja odradio otkljuchavanje ubacen je neki drugi Orangeov rom. :D

Hvala na linku. :)

Da li još neko ima problem da mu u pdf-u ne ispisuje lepo sve brojeve?
Neko mi je poslao mail sa nekim pdf tekstom. Slova i reči ispisuje dobro, dok brojevima pojede prvu cifru, npr umesto 23,400.00 on napiše 3,400.00. Probao sam da otvorim u adobe readeru i u mantano readeru i u oba je isto. Kada otvorim na kompu sve je dobro.

Sonic, da li scate moze da se namesti da bude bar priblizno brzinski slican kao nexus :D. Probao sam kod burazera, onako, out of the box i mogu reci da je prolicno grozan sto se brzine tice, bar sa onim njegovim launcherom. Da li neki drugi rom ili launcher malo ubrzaju sam telefon ?

^ Kada stavis LauncherPro, telefon poleti. Probaj.

Haha, poprilično grozan :) ma nije moj telefon, ćale je kupio. Ja mu ništa ne diram, samo sam mu instalirao potrebne aplikacije. Nisam dublje zalazio u performanse i romove. Ćale kaže da je prezadovoljan i da više ne može da se vrati na dumb phone. On samo zove, šalje poruke sms i mail, ide na net i malo se zeza sa slikanjem.

Mada kaže da hoće da kupi moj nexus kada ja budem uzimao novi telefon, jer mu je ovaj ružan :D

Da, poprilicno :)
Ja sam za trcanje i voznju bicikla uzeo zte roamer i koliko vidim mnogo lepse radi nego skate. Probacu i kod mene da stavim launcher pro.

PS. Ja vec bio stavio launcher pro, zato mi se cinilo da mnogo bolje radi od Skate-a :)

Poslednja izmena:
Probaću da mu stavim taj launcher. Nego, da li neko ima rešenje za moj pdf problem?

Moze li po defoult-u da se podesi kod ovog telefona da instalira programe na sd karticu, a ne na memoriju telefona?

Zasto ovaj kinez nece da se konektuje na kucni WIFI, a na sve druge hoce? :)

U putanju je Telekom IPTV Adsl huaweii ruter, njihov. :D

Preporuka za ColdFusionX ICS ROM sa modaco foruma, odlično radi...

Probaću da mu stavim taj launcher. Nego, da li neko ima rešenje za moj pdf problem?

Nema veze brzina tolko sa launcherom,naravno moze malo da poboljsa ali nije to to_Ono sto trebas da uradis je da instaliras nove custom romove(ima na modaco) .

Zasto ovaj kinez nece da se konektuje na kucni WIFI, a na sve druge hoce? :)

U putanju je Telekom IPTV Adsl huaweii ruter, njihov. :D

Huawei i ZTE se ne vole :) a jel se tvoj 2x normalno kaci? Mozda u wifi settingsu procackas one kanale?

Skini ovo sa marketa, Link2SD . Neke aplikacije su ipak potrebne da budu na njegovoj memoriji.

Kod mene sve normalno. Kompjuteri sve normalno. Samo on zeza. :-\

Zeza i kod mene na pojedinim wifi ruterima, tj zakaci se jednom od 10 puta...

Meni radi savrseno Wi-fi. Probao na barem 5 razlicitih modela rutera a i gde ima free wi-fi kaci odmah.

cini mi se da problem pravi tip zastite wifi mreza, ne mogu da se setim sad precizno, valjda wpa psk radi bez problema ali izguglajte i naci cete precizan odgovor ;)

Poslednja izmena:
Da li je neko uspeo da na NErootovanom primerku iz Telenora instalira neku aplikaciju koja omogućava korišćenje svetla kao svetlo baterijske lampe?
Takođe, da li je neko uspeo da omogući thetering? Uključim thetering i konektujem se sa drugog uređaja ali nema interneta! :(

Vrh Dno