Šta je novo?

ZTE Skate

Kako mogu da gledam flash sadržaj na ovom telefonu? Ne mogu da skinem adobe flash player.

I da li postoji multitasking, tj task manager kao na ics—u?

Ne mozes da gledas flash, chipset je ARMv6 tehnologije i ne podrzava flash sadrzaj.

O2X via TTv2b5

Може преко youtube апликације.

sgs2 via tt2

postadoh i ja vlasnik ovog fantasticnog telefoncica, pre sam imao nokiu 5800, i to sto kazu da je skate lagan, ovakav, onakav, ja ne primecujem, ali mogu reci da apsolutno nista ne bih menjao a inace sam dosta probirljiv, uzeo sam skoro huawei u8500 i uopste mi nije odgovarao i poklonio sam ga bratu...skate je iz telenora, nista nije menjano, niti planiram u skorije vreme, dok se malo upoznam sa androidom, ali u startu imam problem sa wifi, vidi moju kucnu mrezu, konektuje se, i momentalno diskonektuje...googlao sam i video da mnogi imaju isti ili slican problem, ali nisam nasao konkretno resenje... -.- na domacem android forumu sam postavio pitanje i dobio odgovor da prelistam forum, a search im je bagovit a ja nemam vremena da listam hiljade i hiljade stranica...da su me makar malo uputili ali ne :( ako neko moze da pomogne, bio bih veoma zahvalan ;)

Kakva ti je zastita wep, wpa2? Za pocetak stavi wep. Mozda je i stavljeno automatsko gasenje, idu u wifi settings, srednje dugme, advanced, wifi sleep policy i stavi na never.

resen prob, burazer promenio sifru za net dok sam ja bio na putu, sreca pa je glupost bila u pitanju... xD sad sa pravom sifrom radi wifi bez problema :D

P@IN i cisco, hvala u svakom slucaju na korisnim informacijama ;)

Kako koji. Znam po jednu osobu koje ih imaju, jedan zakljucan, drugi ne.

Nadam se da ga gledas nekome za poklon, a ne radi menjanja svog trenutnog telefona... :D

Inace, jedan od tih drugara sto ga ima kaze da je super telefon, ali da ipak donekle ima veze sa starom dobrom "koliko para, toliko mjuzike"... :)

Rece O2X, omogucio Tapatalk

IGO

Sgs2 via tt2

Kako koji. Znam po jednu osobu koje ih imaju, jedan zakljucan, drugi ne.

Nadam se da ga gledas nekome za poklon, a ne radi menjanja svog trenutnog telefona... :D

Inace, jedan od tih drugara sto ga ima kaze da je super telefon, ali da ipak donekle ima veze sa starom dobrom "koliko para, toliko mjuzike"... :)

Pitam za burazera koji ce da ga uzme za 80e iz telenora. Pa gledam jel zakljuchavaju josh telefone ili ne. :)

Rece moj o2x, koji nece nikud! :d

To je dobro cuti... :D

A za te pare, ako je mint stanje - scepavajte to! ;)

Ja sutra pazarim Skate... Koja je cena koju bi realno trebao da platin, nov iz telenora? Planiram da ponudim 130, malo ili mnogo?

Novi se krecu od 120 e do 150 e,sto znaci da je tu negde.

Par lakih komada za korisnike :)
1- Kakav je zvuk preko zvucnika i preko sluski(koliko je glasan, da li ima distorzija)?
2- Kakav je signal i zvuk(u oba pravca) pri razgovoru?
3- Kakva je autonomija(sa i bez WiFi-a i GPS-a)?
4- Kliko je kamera "dobra" (ako mozete da postavite neku fotku sa telefona)?
5- Koje su vam zamerke na uredjaj?

Fala vi :wave:

Ja sam pre 15-ak dana uzeo jedan. Ako vam znaci nesto, bio je zakljucan. Ponudio sam ga za 140 i prodao sam ga za 130 prvom koji je pitao za njega tako da je to korektna cena koju nudis. Zavisi od prodavca naravno koliko je on fleksibilan ;)

Potvrdili smo dogovor za danas popodne za 130, mislim da je obostrano korektna cena.

Reci mi kakav utisak ti je ostavio Skate, bez ustrucavanja.

Uze ga i moj brat danas i gle cuda ZAKLJUCAN! Kolko kosta otkljucavanje ovog cuda?

Ako je malo vičan sa računarima i voljan da stisne zube i sam proba ima i za dž... nije to tajna ima i lepo objašnjeno kako, samo eto, moj je savet da prvo pročita i odluči može li i hoće li sam da ga dekodira.
Srećom, ja nisam morao :)

Šta rekoste, koje su futrole najbolje?

Dali se isplati prelaziti sa Samsung Galaxy Ace-a na ovaj phone ? Kakva mu je kamera u odnosu na Ace poshto oba imaju 5MP ?
Vidim da ima isti CPU i isti GPU kao i Ace shto je za mene OK. Prvenstveno bih presao zbog veceg ekrana... 3.5 na Ace i 4.3 na ZTE razlika je ogromna. Jedino shto mi se nesvidja na ZTE su oni hardware-ski dugmici, odaju osecaj kao da ce ispasti... Ali to je samo osecaj posle 5 minuta cackanja phona...

Nisam koristio ace,tako da ti jedino mogu rec za dugmice na skate-u.Ne smetaju uopste posle kraceg vremena koriscenja tako da te to ne plasi nista.Kamera je solidna ,ali daleko od najboljih.To mu je i osnovni nedostatak,da mu je jos i ona vrh,onda ne bi bilo potrebe za telefonima koji su duplo ili trostruko skuplji.Mislim da ima izrazito bolju sliku (ekran) od tog ace-a. U svakom slucaju ja se ne bih razmisljo izmedju ta dva telefona ni sekunda.Ja sam prezadovoljan za te pare(a bio bih i da je skuplji 50-70%).

Да ли би нешто доплаћивао или како?
Скејт је бољи! Буду
Брат има скејт, девојка има аће:D овај први је бољи! Ако ни због чега другог, онда бар због екрана-величине.

^^
Pa kontam da prodam ovaj moj Ace i da doplatim neshto sitno 20-30 evra... gledam u oglasima Ace je oko 130 evra a Skate 150-160... Kontam da je OK

Nazad
Vrh Dno