Šta je novo?

Xiaomi POCO X3 PRO?

conecorleone

Poznat
Učlanjen(a)
08.03.2021
Poena
32
Najavlju je se da ce izaci u toku ovog meseca, da li se zna nesto vise o samom telefonu kao i o ceni?

Ne pamtim od kada koristim Nova launcher na svim telefonima koje sam imao.

U poslednje vreme sam primetio seckanje prilikom skrolovanja kroz menije sve više i više(na 60Hz) i odlučim da se probam nativni poco launcher jer je neko spomenuo da su ga utegli dosta.

Ogromna razlika. Mnogo bolje se ponaša nego sa Nova launcher i sve u svemu radi stvarno lepo

Ja toliko dugo koristim Nova launcher da i ne znam kako izgleda Android fon bez njega. 😁
U potpunosti mi odgovara. Ne pratim situaciju ali mislim da je i dalje broj jedan što se tiče launchera.

Ja sam u novembru isto postao član Poco community, pa sam ubrzo bio otišao, nisam bio tu 6 meseci, i od juna sam opet ovde.
Tada mi je odjednom bio zatrebao nov mobilni, isti dan, i šta ću, kako ću, pogledam, nemam pare sa Samsung S klasu koji sam pre stalno koristio, nego čuo od druga ranije kroz priču od druga za POCO.
Sednem kod druga za komp, mobilni svet i pogledam 30.500din ovaj, 8/256 za globalno tržište, najjeftiniji u prodavnici, plus mi najbliža. Pogledam uporedim sa Samsung A71 ili a72 ali isto 8/256? Uporedio i video jedan 255 piše mada u radnji 265, dok Samsung i to A klasa 510e???? I presečem i prvi put uzmem nešto drugo, i evo sad ga koristim, i telefon ne da ima neke mane velike, nego čak mnogo pozitivnih stvari, odnos cena/kvalitet ja mislim da nema bolja varijanta, i da mi je i telefon i kompjuter i tv i bioskop, sredstvo koje većinu dana mi u rukama i radi bez greške.
Na MIUI 13, android 12, posle update uradio fabrički reset i plus namestio temu, ikonu, pozadinu, font, zvono, ima sve u podešavanjima da bukvalno mi Samsung samo u starom lepom sećanju.
Pozdrav svima,
Z.

Imam MIUI Global... ima li sanse da imam auto call recording kao na starom poco F1, a i ovaj gugl dialer i sms mi idu na zivce mnogo?
Moze li to da nekako da izgleda kao na f1?

562D4003-B460-428C-8CA1-E0294695C9AF.jpeg
da li neko ima sličan problem. Javilo se odjednom! Odradio sam factory reset ali izgleda je hardverski problem
ne utice na rad u opste, sve je ok ali samo su prisutni duhovi na displayu

Pitanje!Uzeo sam polovan poco x3 pro 8/256
Radi bez sim kartice top.Kada ubacim sim on registruje na mrezu,pa nestane mreze pa opet registruje i tako par puta i onda se ugasi i prebaci na menu za gde ima root to system,wipe data,safe mode,back to menuja kad kliknem root to system on opet isto par puta pokusa da se regustruje i opet se ugasi i prebaci u mod prethodni vlasnik kaze da nije imao problema sa tel mada sam ubacio od kolege mts karticu i nije se gasio odmah ke nasao mrezu.Ako neko zna sta je moze pomoc

Zameni sim karticu kod provajdera. Najverovatnije ce to resiti problem. Tako probaj i drugi slot , ako si ubacio u sim 1 ubaci u sim 2 ili obrnuto...

Ako nisi, pamucnom krpom dobro istrljas kontaktne ploce sim kartice, oksidiraju vremenom i los kontakt pravi probleme.

Vama pala baterija? Sa 13.0.8 traje mnogo krace nego sa prethodnim patchom, sad mi ne izdrzi ni dan (oko godinu i po star fon).
Baterijom sam razočaran od samog početka. Odavno mi ne drži ceo dan. S obzirom koja je cigletina od telefona baš razočaravajuće.

Mislio sam da će biti dobra zamena za F1. Na žalost nije mu ni blizu. Ne po pitanju baterije-nego ukupan doživljaj.

Totalno se slažem sa @spaxxx1980

Zamenih F1 za ovaj telefon i nije me oduševio. Kamera drastično lošija, baterija identična ako ne sad već i lošija posle 15 meseci.

Danas mi izasao update 13.0.9, pa javljam kako se ponasa, tj. da i ce srediti posao sa baterijom. Ali sto se tice telefona, zaista nista narocito, ispodprosecna kamera, los ekran, tacno masina pravljena za klince da igraju po ceo dan igrice.

Ja ne znam koliko koristite,cio dan računate li 24h ili tipa od od 8-22h?
Ja zadovoljan baterijom, skoro 2 godine je kod mene. Napunim ga ujutro,ne igram igrice,djeca uzmu svremena na vrijeme YT,ja drustvene mreze ,viber Wa. 24h i preko izdrzi.
S tim da ima brzo punjene,da napuni 30-40 % veoma brzo ja zadovoljan baterijom
Sto se tice kamera,ja ne znam vase prohtjeve al instalira te Gcam. Njegova Camera jeste uzas,al Gcam vadi situaciju. Selfi kamera sa upaljenim svijetlom cistija foto od pojedinih modela Iphone .

Da li je neko dobio Miui 14 ? Meni je stigao pre 15 dana telefon je uzet u Vipu 8/256 verzija. Par ljudi koje znam isto su jos na 13 verziji. Global rom nista cackano, iskljuceno je receive updates early.

Prilozi

• Screenshot_2023-02-27-21-55-40-811_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-02-27-21-55-40-811_com.android.updater.jpg
    24.9 KB · Pregleda: 14
Upravo mi se pojavio problem koji ne mogu da rešim. Telefon je počeo da se neprestano resetuje tj ne stigne da podigne sistem, već se pojavi Poco logo i opet se resetuje. Izvadio sam karticu , ali bez efekta. To radi bez prestanka...... Kupljen je u VIP-u, 8/256. Ima li neko ideju kako da ga zaustavim/oporavim?

Vrh Dno