- Učlanjen(a)
- 22.07.2007
- Poena
- 559
i ako promenim pola kompjutera?Mislim da se ne moraš oprostiti - samo ponovi proceduru. Ako nisi znao, Win 8 ima ugrađenu mogućnost da sve resetuje na fabrička podešavanja - nema potrebe za reinstallom.
i ako promenim pola kompjutera?Mislim da se ne moraš oprostiti - samo ponovi proceduru. Ako nisi znao, Win 8 ima ugrađenu mogućnost da sve resetuje na fabrička podešavanja - nema potrebe za reinstallom.
Zlo i naopako. Ako se to stvarno dogodi ljudi ce preci na platformu gde postoje napredne (desktop) aplikacije. Ne vidim svrhu koriscenja Windowsa bez desktop aplikacija, vec sada je moguce koristiti Android u te svrhe kada mu prikljucis monitor.
Hoće li Blue biti free upgrade za 8cu ili se još ne zna
Kucaj na google "Personalization Enabler windows 8" naci ces lako lekic za to!Imam jedan problem, ne mogu da personalizujem start screen, account picture I lock screen preko PC settings-a u metroUI zato sto je kao sve zakljucano. Pa bih vas molio da mi objasnite kako je moguce to uraditi, a evo I slike kao neki dokaz... Inace Win8 je 64-bit retail verzija, ali je aktivirana narodnim putem.
Kucaj na google "Personalization Enabler windows 8" naci ces lako lekic za to!
Da li ima neko slucajno ASUS TV/FM 7134 (philips chip) i Dscaler na Win 8, i da li radi ta kombinacija..
svaka zvucna kartica bilo integrisana ili ne ima line in. prilicno mi je neverovatno da poverujem u tvoju tvrdnju. koju plocu imas?Hvala ti, ova nova ploca nema ulaz za audio kablic koji imam uz karticu, ne znam sad tacno kako se zove taj ulaz, ali znam da nemam gde da ga utaknemU svakom slucaju, imam zvuk samo iz PCI magistrale preko Analognog moda u Dscaleru (Dshow), ako ga imam u Win 7 trebalo bi i u 8?
ponestaje mi ideja, ali zar ne mozes u bocke za line in od front audia da ubodes taj kablic? msm apsurdno je da ne mozes da slusas audio cd (isti kabl je u pitanju, na isto mesto se bode). nemojte pogresno da me razumete, ja ni nemam opticki drajv u kompu, zivimo u takvom vremenu, ali bzv je totalno da proizvodjaci ploca iskljuce jedan takav bitan konektor.Pa trazio sam po njoj jedno pola sata kad sam je uzeo, i nisam nasao taj slot da ubodem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari