Možda je više particija na fleški, pokreni Disk Management i pogledaj situaciju pa formatiraj sve particije (u exfat, ili fat32 ako je manji usb) da se disk vrati u fabričko stanje.Ne znam ni ja kako to da rešim i gde su fajlovi sa fleške, a piše da je ispunjena 3GB
Došao julski, avgustovski update, neće ni jedan. Znači, na junskom se zaglavio i od tada ništa.Laptop Lenovo Thinkbook 16, Win11 IoT LTSC, nije paljen 10,15 dana, hajde da uradim update, bila tri, dva se odradila, treći vrv najveći, 2025-06 Cumulative ....(KB5063060), stao na: Downloading - 5%, evo tako već pola sata. Šta da se radi? Sad vidim da se i na MS sajtu žale da neće taj update...
Sve ok!Hvala!
Verovatno ću odmah ići na drugu varijantu.
Probam posle podne i javljam šta sam uradio....
Dobro su se setiliCertificateServicesClient (CertEnroll) in Event Viewer with an ID of 57
Ako se radi o repair installation (in place upgrade) onda ne gazi instalacije. Taman posla ako bi to uradio. I nema potrebe da se nalazi neka odgovarajuca verzija.Sve ok!
Update-ovao W11, mora se naći verzija koja je instalirana, inače gazi aplikacije. Jedino što dugo traje....
Avgustovski update prošao, čekamo septembar!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari