Možda je više particija na fleški, pokreni Disk Management i pogledaj situaciju pa formatiraj sve particije (u exfat, ili fat32 ako je manji usb) da se disk vrati u fabričko stanje.Ne znam ni ja kako to da rešim i gde su fajlovi sa fleške, a piše da je ispunjena 3GB

Došao julski, avgustovski update, neće ni jedan. Znači, na junskom se zaglavio i od tada ništa.Laptop Lenovo Thinkbook 16, Win11 IoT LTSC, nije paljen 10,15 dana, hajde da uradim update, bila tri, dva se odradila, treći vrv najveći, 2025-06 Cumulative ....(KB5063060), stao na: Downloading - 5%, evo tako već pola sata. Šta da se radi? Sad vidim da se i na MS sajtu žale da neće taj update...

Sve ok!Hvala!
Verovatno ću odmah ići na drugu varijantu.
Probam posle podne i javljam šta sam uradio....
Dobro su se setiliCertificateServicesClient (CertEnroll) in Event Viewer with an ID of 57
 support.microsoft.com

support.microsoft.com
				Ako se radi o repair installation (in place upgrade) onda ne gazi instalacije. Taman posla ako bi to uradio. I nema potrebe da se nalazi neka odgovarajuca verzija.Sve ok!
Update-ovao W11, mora se naći verzija koja je instalirana, inače gazi aplikacije. Jedino što dugo traje....
Avgustovski update prošao, čekamo septembar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari