Analayzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2012
- Poena
- 210
Iskreno, ne vidim problem da probaš ako već imaš win 7 ključ.Naravno da straightforward više ne može (moglo je do 03.10.2023), ali očigledno nisi pročitao linkovan sajt - https://massgrave.dev/hwid, a odgovaraš.
Tamo i piše "HWID 2 (Currently working) (03 Oct 2023 - Current) When Microsoft stopped the free upgrade, it started requiring a genuine valid key in the ticket to authorize..."
Tako da nemože na stari način, ali očigleno i dalje može sa ovim Powershell workaround-ovima - pošto mi zaista treba razjašnjenje pitanja koje sam postavio u prethodnom postu, molio bih da koga mrzi da detaljno iščita linkovanu stranicu - da mi ni ne odgovara jer se tako samo daju površni komentari i spamuje tema a suštinski ne rešava problem....
Probaj https://www.zhornsoftware.co.uk/caffeine/Kako u Windows 11 namestiti da se ne pali screensaver za odredjene aplikacije?
-watchwindow:xx - active only when a window with xx in the title is found
Mislim da "irm https://get.activated.win | iex" po default-u u pozadini radi s njihovim ključem iz tabele koji možda možda (mada sumnjam) nekada bude blacklist-ovan.Iskreno, ne vidim problem da probaš ako već imaš win 7 ključ.
Za ceo proces treba 5 minuta, ako i toliko.
Ono što je pitanje je nivo legalnosti ove opcije. Ako upgrade više nije zvanično moguć, da li bi pravno lice moglo da uporebi ovaj sistem i aktivira win11 na novom hardveru.
U suportnom, totalno je nebitno uopšte igrati se sa svojim ključevima kada "irm https://get.activated.win | iex" radi ceo posao za 3 sekunde.
Ako ti nije nista bitno od podataka, ja bih obrisao sve particije i pustio windows da sam sebi napravi sve sto mu je potrebno od particija.Drugari, treba mi savet u vezi particija na novom laptopu koji sređujem nakon Win instalacije.
Hteo bih da sve maksimalno uprostim i svedem samo na C particiju, D particiju sam već izbrisao i mergovao sa C.
E sad ono što mi preostaje me malo buni, evo slika 1 i 2 (prva je iz windows-ovog built in alata, a druga je iz third party alata).
Na prvoj se vidi samo jedna dodatna, a na drugoj još nekoliko skrivenih dodatnih particija, šta od toga smem da manipulišem, a da pritom ne ugrozim stabilnost sistema?
To je particija sa koje butuje, mora da ostane Fat32 a C: je NTFS.Opet ja Kad sam vec resio da zavedem red ovde, smem li ovo oznaceno da spojim sa C gde je sistem. Buni me sto na jednoj "particiji" pise ovaj status "Active&Sistem" plus je jedina formatirana na FAT32, ovo dole je Recovery "particija" i verovatno je ne bi trebao dirati? Inace, ovo Disk 2 je SSD koji je "glavni" disk gde je sistem naravno.
Verujem da je bilo već, ako ne mrzi nekoga neka napiše opet . Ima li šanse da se taskbar prebaci gore, ono što sam probavao ranije su sve bila neka polu rešenja koja nisu najsrećnija, ima li neko kršteno rešenje?
StartAllBackVerujem da je bilo već, ako ne mrzi nekoga neka napiše opet . Ima li šanse da se taskbar prebaci gore, ono što sam probavao ranije su sve bila neka polu rešenja koja nisu najsrećnija, ima li neko kršteno rešenje?
Danas mi došao pod ruke novi Acer sa i7 13te generacije i OEM Windows Home 22H2. Nije htio da se ažurira na 23H2 preko Windows update-a. Kaže došli ste do kraja podrške za uređaj 😃Juce sam odradio update firmvera za wd sn770 i danas mi stize 24h2.
Tako da ipak imaju malo mozga i stvarno zadrzavaju update za korisnike koji bi mogli da imaju problem. Bilo bi lepo da mi korisnici znamo koji su to razlozi pa da ih mozda i ispravimo.
Probao i njega ali je start kao win 7, to mi ne odogvara, probao i start 11 ali ni to nije neko rešenje, ostajem onda ovako, šta da se radi...StartAllBack
startallback ne mora da dira izgled start menija.Probao i njega ali je start kao win 7, to mi ne odogvara, probao i start 11 ali ni to nije neko rešenje, ostajem onda ovako, šta da se radi...
Probao i to, ali ga otvara sa donje strane ekrana i tu dole ostaje...startallback ne mora da dira izgled start menija.
u start meni podesavanjima, skroz na vrhu ima slider "use enhanced classic start menu". ako se iskljuci, ostaje default win 11.
taskbar podesavanje je odvojeno i ima podesavanje pozicije.
Aha jasno, nisam probao iako traje 5 sekundi. Izvinjavam se na tome. Potvrdjujem da ne radi kako treba.Probao i to, ali ga otvara sa donje strane ekrana i tu dole ostaje...
Našao sam rešenje, samo sam ih fizički izvukao iz onedrive foldera 😅, iako je prazan, onedrive folder se ne može obrisati na žalost.Neki su samo linkovi do foldera na drugim mestima-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari