tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 755
Пише да од верзије 22H2 неће моћи да се заобиђе. Мада, тако је и раније писало, па смо опет заобилазили.Može da se zaobiđe (za sada).
Пише да од верзије 22H2 неће моћи да се заобиђе. Мада, тако је и раније писало, па смо опет заобилазили.Može da se zaobiđe (za sada).
Колико сам видео, твој лаптоп подржава само Win11. Пробај са 10-ком, ништа не губиш, ако баш инсистираш на њему. Мада, мислим да је 11-ица солидно сазрела, не видим разлог да је не инсталираш. Пробај и један и други ако имаш времена/живаца.Molim za pomoc:
Novi DELL laptop je dosao sa Windows 11 Home (21h2). Na sajtu proizvodjaca su dostupni samo drajveri za W11 (Inspiron 16 7620)
Namera mi je da instaliram i koristim W10 Pro. Hoce li W11 drajveri raditi na W10? Ili da pustim W10, nakon instalacije, da sam instalira drajvere?
Hvala!
Za sada. Bili aktivno traži način da ne bude lokalnog naloga.Edit: vidim da može da se napravi local account. Hvala!
Napravis Microsoft profil i iz njega napravis local account , odjavis se udjes u njega i iz njega izbrises Microsoft.Ne možeš da koristiš 11-icu uopšte bez neta, jer da bi instalirao sistem moraš biti online. Glupost.
Nisi imao izborani da se rodiš a to je neuporedivo važnije. MS account nije.Sporan je zbog (ne)mogućnosti izbora, meni lično ms account ne treba i nikad mi neće zatrebati i nisam jedini.
Valjda ti je jasno da Microsoft ne gura tu priču zbog tebe, mene i ostalih korisnika nego isključivo zbog sebe.
Nisi imao izborani da se rodiš a to je neuporedivo važnije. MS account nije.
Nije taj moj odgovor bio da li može ili ne može local/offline account trenutno. Za sada može offline.Napravis Microsoft profil i iz njega napravis local account , odjavis se udjes u njega i iz njega izbrises Microsoft.
Isti problem pre neki dan, doduše na Win 10. Je li prebacuješ preko iTunes ili Photo app koja dolazi sa Windows?Jel zna neko kako da prebacim slike sa iPhone na komp, a da mi ne pukne posle minut? Hocu da prebacim oko 3500 slika/video i svaki put mi pukne prebacivanje. Probao sam import kroz photos i copy/paste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari