OP
OP
Увек ме обрадујеш новим апдејтом
Pa 21h2 je tek bio pun bagova, pa ih nista nije sprecilo da ga objave.😁Misliš ? Izgleda da je RP još uvek pun bagova.
Јел ово за инсајдер верзију? Ја имам stable верзију, или како се већ каже.
To je za 22H2 koji ce da izadje uskoro.Јел ово за инсајдер верзију? Ја имам stable верзију, или како се већ каже.
Fora je ta sto je on bio u Isider programu skinuo je valda tu verizju i izasao ili kako vec i sada redovno dobija zakrpe za tu verizju sto ima. Ali zvanicno 22H2 jos nije pusten za korisnike koji nisu u Insider programu.Да, али како је теби већ понудио апдејт а још није изашао?
Ovo su sigurnosne zakrpe koje dobijaju svi i na Win 10 i na 11 stabilnim
To je za 22H2 koji ce da izadje uskoro.
Kulmulativni update je izašao svima juče jer je Patch Tuesday.Ne unosi zabunu, ne dobijaju svi, decko koji je okacio gore da ima update za 22H2 jos nije izasao za nas koji smo na 21H2 win 11.
Nisi se ni potrudio da procitas predhodne poruke ali bitno je da se ljutis.Kulmulativni update je izašao svima juče jer je Patch Tuesday.
Ne unosim nikakvu zabunu, ali ti pišeš netačne stvari.
Microsoft September 2022 Patch Tuesday fixes zero-day used in attacks, 63 flaws
Opet, nije potpuno drugačiji nego se broj razlikuje i između Windows 10 verzija. Sve to su sigurnosne zakrpe, i po neki bugfix specifičan za verziju.Nisi se ni potrudio da procitas predhodne poruke ali bitno je da se ljutis.
To sto si ti objavio je dobio @CountMike, moj malenkost i svi ljudi koji imaju 21H2 verziju win 11, za win 10 necu pisem nista posto ga vise nemam.
Ono sto je objavio @dean87 da je dobio update je podpuno drugaciji od onoga sto smo mi dobili a njegov update je KB5017321 i on je za 22H2 update win 11 koji ce mi tek treba da dobijemo na stable verziji ili ti finalnoj verziji koju koristimo.
[WIN11] KB5017321 Updates Windows 11 22H2 to version 22621.521 - Microsoft | DSLReports Forums
Forum discussion: KB5017321 Updates Windows 11 22H2 to version 22621.521. This is an update for Update Tuesday this month. I don't see any official Microsoft blog for this with fixes/new features. What I don't get is that with 22H2 Update Tuesday updates they don'twww.dslreports.com
To je samo znak koliko ne citas predhodne poruke a bitno je da pokusavas da osporis moj odgovor i da mi uzvratis da ja pisem netacne stvari.
Malo obrati paznju ko sta pise i o cemu komentarisemo pa se tek kada si siguran da si svati ko sta pise ukljuci se u raspravu. Hvala
Može da se zaobiđe (za sada).Нема више local (offline) account-a, сморио је Били...![]()
New features in Windows 11 22H2 for professional users
Windows 11 22H2 is the first feature update for this operating system since its release last year. Accordingly, the focus is on removing some rough edges and improving the overall user experience. Nevertheless, the 22H2 release offers some innovations that are welcome for professional use.4sysops.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari