Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Sledećeg meseca je sledeći patch Tuesday a to je Jul.
Kao i uvek ispravke i sigurnosne zakrpe.
Ne znam da li planiraju za sledeći patch Tuesday puste Redstone ili će to biti kasnije.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/update-history-windows-10
Pa nije to račun za struju pa da se čeka poslednji momenat.To po meni nema smisla. Jer istog trenutka ističe i free upgrade. Treba da bude pušten ranije ako ljudi još čekaju da rade upgrade. Umesto da moraju dvaput da rade.
Ostaju.Posto zbog aktivacije win10 moram da se vratim na W7 sta se desava sa programima koje instaliram na W7 a pritom predjem odradim upgrade na W10 , ostaju ili?
Mislim na to ljudi koji i dalje čekaju upgrade, troše prvo vreme na instalaciju TH2 pa posle par dana Redstone. Umesto u jednom cugu, i koliko se sećam TH2 je izašao na patch Tuesday. Tako će i Redstone 99%.Pa nije to račun za struju pa da se čeka poslednji momenat.
system configuration-boot i vidi da li je stikliran safe boot.Imam problem od jutros sa Win10, naime ne znam šta se desilo jer sam bio na poslu ali Win se diže automatski u Safe modu i nikako ne mogu da promenim da se diže u normalnom modu. Ima li ko ideju ili da gazim ovo sedmicom? Zahvaljujem unapred.
Послато са ZP952 уз помоћ Тапатока
Rusi na buildu 14361 postoji opcija da se ukljuci dark tema:
Pogledajte prilog 202231
Ne znam jel ima na 10586 , ako nema sacekaj final redstone krajem jula.
Posle jucerasnjeg updejta i dalje nemam ovu mogucnost.
Koja je popularna aplikacija sa kojom bi mogao da custom-zujem win10?
Posle jucerasnjeg updejta i dalje nemam ovu mogucnost.
Koja je popularna aplikacija sa kojom bi mogao da custom-zujem win10?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari