Šta je novo?
C
Broj reagovanja
19

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

 • -Nastavak prethodne poruke-

  Drugo, ako postavim order, da li se isti odmah izvrsava, ili nakon nekog vremena, sto onda implicira da zbog protoka vremena mogu da puknem pare, tjs kupim skuplje (a prodam jeftinije) .

  Da krenem od ovih osnovnih smernica koje mi dajes, pa se 'bacam na dalje ucenje' .

  Zahvaljujem
  Pozdrav Cane, ako mozes neke stvari da mi pojasnis.

  Ako sam dobro shvatio, ovo je upustvo kada kupujes koine od privatnog lica, direktno? Kako se stupa s njim u kontakt, preko koje platforme? Ili se mi nadjemo negde i on mi pokaze koin, tjs pokaze mi svoj novcanik, nije li to opasno da vidim? Ili je to bezvredno sto vidim dok se ne izvrsi transakcija na moj novcanik, posto je sama transakcija vrednost koina?

  Ili su to ponude pojedinaca na berzi?

  U tom slucaju, zar moram prvo sve da izdogovaram na berzi sa pojedincem, pa kupim, onda je to proslo mnogo vremena i gubim na vrednosti transakcije?

  Ono sto me trenutno vise zanima je kupovina na berzi, recimo cex.io. Ako sam dobro skapirao, nakon registracije treba verifikovati visu (imam debitnu Visu virtuon) i onda krece kupovina. Btw, da li je debitna dobar izbor? Paypal ne podrzava niko vidim?

  E sad sta me buni, kapiram da treba da prebacim lovu na cex.io pre kupovine, ne moze direktno sa Vise uplata, ili lupam?
  Zahvaljujem na poruci, tek sad videh.Procitacu sa zadovoljstvom u toku veceri.
  Postovanje.Interesuje me Go Pro koji prodajete i da li u cenu za osnovni komplet (90 eura) ulazi i punjac? I da li ste zainteresovani za kompenzaciju za skijasku opremu? Hvala unapred
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Vrh Dno