Taj build trebamo rucno da instaliramo? Posto mi se nije na desktopu ni na laptopu azuriralo.
Nece nikako da aktivira w10 sa novom plojkom, ne znam sta vise da radim, i home verziju probao i ne vredi.
Ne znam da li da ostane na TH2 ili da mu instaliram insajder i da se molim da ga aktivira
Nebih neki krek da mu instaliram za aktivaciju, ako sam do sadaa imao aktiivranu verziju i radilo je sve ok.
Nemaš nikakav problem. 338 je jedna od insajder verzija. Tačnije, to je aktuelna verzija za Release Preview kanal. 14361 je aktuelna insajder verzija za Fast kanal. Ne znam koja verzija je na Slow. Možda danas izađe neki update za nas regularne korisnike.
Sent from mTalk
Juce mi se desio cudan problem, sve na ekranu se zaledilo, ama bas sve ukoceno, slika , mis, tastatura ama bas nista ne reaguje...opalio restart i sve ok.
CPU je sa 1.4 podesen na 1.3v da nije zbog toga? mada prosao sam dosta sintetike i nije bilo frke...drajveri su sveze instalirani.
Da nije neko podesavanje u uefi? neka ideja ? hvala
Da to se upravo desava na TH2 na toj poslednjoj verziji.
Zasto? 1.3 v na stock 3.2 radi lepo, sve prolazi gde god da sam testirao full load i po sat vremena i zabode tako dok npr citam neki tekst na netu ili juce dok sam gledao slike... To mi je malo cudno.da,sigurno je pre do win-a nego do nategnutog kloka koji je testiran ovlas sintetikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari