Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Nijedan bot/fanboy nikada nije priznao da ima problem.A ovo da sam Boot ahhahaha :-D
Ni sebi ni drugima.
Priznanje je prvi i neophodan korak ka izlečenju...
Nijedan bot/fanboy nikada nije priznao da ima problem.A ovo da sam Boot ahhahaha :-D
Ti to ozbiljno?vidim da se i vama dvojici bas kocnice i ne rade.
odlican predlog za insajder temu,imate vec hejt temu,valjda svane dan kad se sme uci i u ovu...
Microsoft has released KB 3124262, the latest Cumulative Update for Windows 10 version 1511.
Microsoft says:
"This update includes improvements to enhance the functionality of Windows 10 Version 1511."
Ti to ozbiljno?
Izvini ali meni smeta kada u stotinama stranica jedne teme polovina komentara potiču od iste osobe.
i tvoje resenje problema je javno kukanje na istog,pa ja kukam sto ti kukas,onda ti kukas sto ja kukam da ti kukas i sve tako u krug dok onaj sa najdebljim zivcima ne pobedi ili moderacija reaguje.reportuj nadleznima,privatno lepo zamoli coveka i sibaj dalje,otuzno je i citati na kraju davanje licnih sudova o nekome po javnom forumu,nismo deca.
dal' je zvanicna forumska tema ili ne,"hejt",tema za nezadovoljne,razocarane,prevarene itd je tu,otvori se entuzijast/insajder tema a ovo ostane za krupnije apdejte,probleme i neku normalnu spiku.daj se uozbiljimo malo,ovo postaje suludo.
...ajde malo setite se kako je radio WIN 7 pre SP1?....
Ti i dalje ne kapiras o cemu ti se govori!
Ti permanentno zamenjujes teze.
Nije problem Win10, niti ti kao licnost sa imenom i prezimenom.
Problem je tvoje apologetsko, fanbojevsko, parareligizno pisanje i licni odnos prema jednom OS-u, koji se provlaci kroz milion strana ove teme. Takav stav te cini neojbektivnim, pristrasnim i tvoji postovi cesto vredjaju inteligenciju ljudi koji racunar koriste za ista pametno, a nisu na W10 iz milijardu razloga.
Jel' to sad jasnije tebi i tebi slicnima, ili treba da detaljnije objasnjavam!?
Ti i dalje ne kapiras o cemu ti se govori!
Ti permanentno zamenjujes teze.
Nije problem Win10, niti ti kao licnost sa imenom i prezimenom.
Problem je tvoje apologetsko, fanbojevsko, parareligizno pisanje i licni odnos prema jednom OS-u, koji se provlaci kroz milion strana ove teme. Takav stav te cini neojbektivnim, pristrasnim i tvoji postovi cesto vredjaju inteligenciju ljudi koji racunar koriste za ista pametno, a nisu na W10 iz milijardu razloga.
Jel' to sad jasnije tebi i tebi slicnima, ili treba da detaljnije objasnjavam!?
E da upravo to radite, sve bagove i greske koji ima vas komp pripisujete win 10...
Ista stvar kod mene, sve odlicno radi i ja to pripisujem win 10.![]()
@Ralex
Windows 10 je poslednja verzija windowsa (dakle neće biti windowsa 11).
Novi buildovi/kumulativni apdejti izlaze svakih par meseci, takva su nova pravila igre.
Mogu da kazem kao insider da je meni proslo menjanje ploce.Jedno možda glupo pitanje. Postoji mogućnost da u skorije vreme promenim sve osim hdd i grafičke,to automatski znači da nema šanse da imam aktivirani win kao sada i ako sam prešao sa narodne verzije win7,jel to može opet ili ne?
Evo uzeh da uradim win 10 clean install i interesuje me da li da formatiram ssd na GPT ili da ga ostavim na MBR? Interesuje me jer mi je HDD od 500gb na MBR pa da ne dodje do nekog konflikta.
ma da kreneš od win 3.11 za svaki slučaj ...
jel vi mislite da će OEM proizvođači sad da instaliraju prvo w7, pa onda da ga gaze desetkom ?
dajte vremena da se win10 ispegla i da ga ljudski srede do upotrebljivog stanja (6 meseci bi trebalo da bude dosta)
za sad je ovo teška beta , sa nesagledivim i potpuno nepredvidivim ponašanjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari